İçimi dökmek için yazıyorum. Yoksa orta yerimden çatlayacağım.
Ücretli öğretmenlik yapıyorum. Kalabalık bir okuldayım. 40 küsür öğretmen var.
Ben tabiki de haklı olarak bulunduğum her ortamda ücretli öğretmenliğin şartlarının ne kadar saçma olduğu, çok az para aldığımızı, bunu hak etmediğimizi ve bakanlığın bizi ataması gerektiğini dile getiriyorum. Sanırım benim bu şekilde şikayet ediyor olmam birilerini rahatsız etmiş ki arkamızdan onlar da çalışsaymış da atansaymış demiş öğretmenlerden biri.
2017 de kpss ye girdim ve hala atama yapılmadı. Kazanamadığım için değil mecbur bırakıldığım için ücretli öğretmenlik yapıyorum. Atama yapılsaydı muhtemelen çalışıyor olurdum. Ki öyle olmasa bile arkamdan böyle bir şey söylenmesini kabul edemem.
Kimin söylediğini öğrenemedim kimse isim vermek istemiyor. Ama öğrenirsem iki çift lafım var. Tüm öğretmenlerin ve idarecilerin bulunduğu, genelde duyular ile ilgili kullanılan WhatsApp grubuna bu konuyla ilgili yazmak saçma mı olur sizce?
(konuyu durup dururken ben açmıyorum. Ara sıra birileri soruyor. Ortalıkta kendi kendime şikayetlenmiyorum. Sorana fikrimi söylüyorum. Birileri kulak misafiri oluyor doğal olarak.)