bebeğime kayınvalidem bakıyor,aslında bakımlı görmüş bir bayan ama
malasef bebeğime bakarken önemsemediği için sanırım çok özensiz bu beni çok rahatsız ediyor.
daha dün işten geç çıktım eşim beni alamaya geldi saat 20;30 gibi buluştuk ben kızımıda getirmesini istedim geldiklerinde kızım hem aç hem de uykusuzdu, enson saat 16:00 da yemek yemiş ve 4,5 saattir hiç birşey yememiş
geldiğinde bende ilk istediği mamaydı. Eşime hem aç hemde uykusu varken keşke geitrmeseydin dedim ama bir türk erkeği olarak cevap bile vermedi
çok üzülüyorum kızıma çok daha iyi bakabilecek bir kapasitesi varken tüm gün tv karşısında oturuyor hiç bir eğitici-öğretici bir şey yapmıyor...
benim degil ama kizkardesimin bebegine kayinvalidesi bakiyor kardesim dr izinlerinin tamamini kullanmisti yazarken sinirden hala cildiriyorum kardesimin esinin israriyla annesinin doldurusuylada bebegi ona biraktilar 1ay sonra cocuk zayiflamaya sararmaya basladi surekli uyku halindeydi sagolsun damat hala birsey yok birsey yok diye annesine toz kondurmadi ama kardesim isi cozmeye calisti ama bir sonuc elde edemedi tahliller vs hersey normal cikiyordu derken bir pazar gunu kardesim ve esi annesine gitmisler kizi birden aglamaya annesine sarilmaya baslamis (7,5aylik)ve kardesimin kucuk gorumcesi ilkokul ogrencisi aynen sunu soylemis anne gazli tulbenti getir sila durmuyor diyince is ortaya cikmis kizi uyutma esnasinda bir tulbenti tup gaza tutup yuzune ortuyorlarmis inanilmaz bir vahset ve bu sekilde uyutuyormus sarardi soldu yavrumuz ve kardesim yikti ortaligi polislik noktaya geldiler eside annesinin igrenc yuzunu gordu simdi annem gitti o bakiyor yavrumuz duzeeldi Allah korudu gaz zehirleyebilirdi hayatina malolabilirdi simdi tum iliskileri kesildi bu kotu bir ornek baska bir babaannenin boyle cikabilecegini hic sanmiyorum insan bile demek yanlis ya neyse annemde uzun sure kalamiyacak sanirim diplomali egitimli bir bakici bulacaklar ben maddi imkanlar yuzunden insanlarin aile buyuklerine biraktigini dusunuyorum ama dr bunun cok hatali bir yol oldugnu savunuyor ben sahsen annemede kayinvalidemede birakmam ya isimden fedakarlik yaparim ya paradan bir yol bulurdum . kendi kani cani gibi bakan babaannelerde cok gerci ama Allah calisan annelere yardim etsin
Hayatim kaynanan kac yasinda bilmiyorum ama yasliysa öyle egitici ögretici bir sey yapmasini beklemen yanlis....Eski kadinlarin cocuk bakma tarzi ile bizimki cok farkli, simdiki nesil yani bizler cok daha fazla ilgileniyor cocuklariyla!!
Kizin kac yasinda keske onuda yazsaydin krese verebilecek yasta ise bence ver, orda hic olmazsa senin istedigin gibi birseyler ögrenir ve egitilir...
Daha cok kücük ise iki secenegin var: ya kayinvalidenle güzel bir uslupla konusacaksin yada bir bakici tutacaksin...
Aksi taktirde her allahin günü ise gittigin zaman cektigin vicdan azabi sen yer bitirir.:teselli:
Ay ben simdi bayilicam:1shok: Allahim yarabbim bu nasil bir insanlik nasil bir cahilik:1shok:
canım bu dehşet resmen ya bende hamileyim doğumumada sayılı günler kaldı daha karnımdayken kıyamıyorum bebğime bunlarda nasıl vicdan var allahım.bende kesinlikle kayınvalideme güvenmiyorum bu konuda çünkü tek hayatı tv programları yanında kapı çalsa kıçını kaldırıp bakmaz çok üşengeç bir tip...ya işte maddi imkanlar yeterli değilki hepimiz eğitimli birer bakıcı tutalım.bende çalışmayı çok istiyorum ama emanet edemem kimseye gibi geliyor...benim degil ama kizkardesimin bebegine kayinvalidesi bakiyor kardesim dr izinlerinin tamamini kullanmisti yazarken sinirden hala cildiriyorum kardesimin esinin israriyla annesinin doldurusuylada bebegi ona biraktilar 1ay sonra cocuk zayiflamaya sararmaya basladi surekli uyku halindeydi sagolsun damat hala birsey yok birsey yok diye annesine toz kondurmadi ama kardesim isi cozmeye calisti ama bir sonuc elde edemedi tahliller vs hersey normal cikiyordu derken bir pazar gunu kardesim ve esi annesine gitmisler kizi birden aglamaya annesine sarilmaya baslamis (7,5aylik)ve kardesimin kucuk gorumcesi ilkokul ogrencisi aynen sunu soylemis anne gazli tulbenti getir sila durmuyor diyince is ortaya cikmis kizi uyutma esnasinda bir tulbenti tup gaza tutup yuzune ortuyorlarmis inanilmaz bir vahset ve bu sekilde uyutuyormus sarardi soldu yavrumuz ve kardesim yikti ortaligi polislik noktaya geldiler eside annesinin igrenc yuzunu gordu simdi annem gitti o bakiyor yavrumuz duzeeldi Allah korudu gaz zehirleyebilirdi hayatina malolabilirdi simdi tum iliskileri kesildi bu kotu bir ornek baska bir babaannenin boyle cikabilecegini hic sanmiyorum insan bile demek yanlis ya neyse annemde uzun sure kalamiyacak sanirim diplomali egitimli bir bakici bulacaklar ben maddi imkanlar yuzunden insanlarin aile buyuklerine biraktigini dusunuyorum ama dr bunun cok hatali bir yol oldugnu savunuyor ben sahsen annemede kayinvalidemede birakmam ya isimden fedakarlik yaparim ya paradan bir yol bulurdum . kendi kani cani gibi bakan babaannelerde cok gerci ama Allah calisan annelere yardim etsin
sorma bu cok kotu bir olay kimsenin bu kadar gaddar olacagini sanmiyorum cildirasi geliyor insanin zavalli kardesim hala kendini sucluyor esi sut dokmus kedi oldu kardesim maddi imkansizliktan degil sirf esinin baskisi kayinvalide doldurusu va etrafin kanidir canidir baskisiyla kabul etti iste sonuc benim kizimda 9aylik olucak nerdeyse cok iyi isimdem istifa ettim esimde annemi getirtelim annen gelsin diye cok israrci oldu ama dinlemedim isimi biraktim evime ofis kurdum cok memnunum kizim gozumun onunde huzurlu mutlu 3yasina kadar kendim bakicam sonra krese vericem o zaman calismaya geri donerim zaten suan evimden yapabildigim bir isim var parada kazaniyorum gercekten calisan anne olmak cok zor
hem kayınvalideniz bebeğe bakıyor hem de kadın yaranamıyor size.
eğer memnun değilseniz ki eminim kayınvalideniz içinde yorucu ve zordur.
anneniz varsa yakınsa ona bırakın.bakıcı tutun kreşe verin.
kayınvalideniz nasıl olsa sizi memnun edemiyor.kimse torun bakmak zorunda değil
benim degil ama kizkardesimin bebegine kayinvalidesi bakiyor kardesim dr izinlerinin tamamini kullanmisti yazarken sinirden hala cildiriyorum kardesimin esinin israriyla annesinin doldurusuylada bebegi ona biraktilar 1ay sonra cocuk zayiflamaya sararmaya basladi surekli uyku halindeydi sagolsun damat hala birsey yok birsey yok diye annesine toz kondurmadi ama kardesim isi cozmeye calisti ama bir sonuc elde edemedi tahliller vs hersey normal cikiyordu derken bir pazar gunu kardesim ve esi annesine gitmisler kizi birden aglamaya annesine sarilmaya baslamis (7,5aylik)ve kardesimin kucuk gorumcesi ilkokul ogrencisi aynen sunu soylemis anne gazli tulbenti getir sila durmuyor diyince is ortaya cikmis kizi uyutma esnasinda bir tulbenti tup gaza tutup yuzune ortuyorlarmis inanilmaz bir vahset ve bu sekilde uyutuyormus sarardi soldu yavrumuz ve kardesim yikti ortaligi polislik noktaya geldiler eside annesinin igrenc yuzunu gordu simdi annem gitti o bakiyor yavrumuz duzeeldi Allah korudu gaz zehirleyebilirdi hayatina malolabilirdi simdi tum iliskileri kesildi bu kotu bir ornek baska bir babaannenin boyle cikabilecegini hic sanmiyorum insan bile demek yanlis ya neyse annemde uzun sure kalamiyacak sanirim diplomali egitimli bir bakici bulacaklar ben maddi imkanlar yuzunden insanlarin aile buyuklerine biraktigini dusunuyorum ama dr bunun cok hatali bir yol oldugnu savunuyor ben sahsen annemede kayinvalidemede birakmam ya isimden fedakarlik yaparim ya paradan bir yol bulurdum . kendi kani cani gibi bakan babaannelerde cok gerci ama Allah calisan annelere yardim etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?