kardeşinizin kayınvalidesi cidden çok uçta bir örnek.akıl sağlığının yerinde olmadığını düşünüyorum.
fakat hangi doktor aile büyüklerine bırakmayın demiş tavsiye etmiş merak ettim.
böyle saçmalıkmı olur?
aile büyükleri kötü davranıyorda bakıcılar melekmi?bebeği yerden yere çalan bakıcılarda gördük,duyduk,çakmak gazı koklatıp uyutanlarıda.
yani her tarafta psikopatlar var.
ben hiç kimsenin bebeğe kendi kanından birinden daha iyi bakabileceğine inanmıyorum.çok azdır.tıpkı kardeşiniz ve kayınvalideniz gibi.
benim oğluma görümcem baktı.oğlum 5,5 aylıktı ve ben çalışmaya başladım.eğitim yönünden benden daha iyi baktı diyebilirim.ama dışarı çıkarmazdı.ve yemek yemek istemediği zaman ısrar etmezdi.oğlum hiç bi zaman çok iştahlı ve kilolu bi çocuk olmadı bu yüzden.ama yinede yabancı birini tercih etmezdim.
bence görümceniz en sağlıklısını yapmış,ısrar edilen çocukta şimdi olmasa bile ilerde psikolojik sorunlar çıkıyormuş.herşeyi reddetmeye başlıyorlarmış büyüdüğünde.uzmanlar kesinlikle karşı çıkıyor.varsın oğlun zayıf olsun ruh sağlığı yerinde olsun.bu bir eksik değil.için rahatolsun diye söylemek istedim.
nurayın yazdığını okuyunca tüylerim ürperdi
bu kadar yakınınızın başına gelmiş olmasa inanmazdım
akrabaların mutlaka kanıdır canıdır ama çok sevmekle iyi bakmak farklı şeyler bana göre
bizim bakıcımız babaanneden çok sevebilir mi, imkanı yok tabi
ama ondan iyi baktığı muhakkak
tabiki bu arada Anneannelere Babaannelerede haksizlik yapmayalim, bir cocugun bakimi ne kadar zor hepimiz biliyoruz, biz bu genc halimizle bile zorluk cekiyorsak onlarin o yastan sonra süper ötesi bir bakici olmasini bekleyemeyiz...a.s
Sevgilerimle...
yukardaki cümlen çok doğru gülsümcüümkaydirigubbakcemile2
tsk. ederim canim, ama ciddende öyle. Bir arkadasim sürekli annesinden yakiniyordu iste sunu yapmiyor bunu beceremiyor ne bicim bakiyor cocugma falan filan...
Birgün ona misafirlige gittim Ayyy biktim su cocuktan canimi yedi ya diye bagirdi, bende dedimki bak görüyormusun sen annesisin yeri geldimi yaka silkiyorsun kendi cocugundan annecigin hem yasli hem hasta bir kadin o halinle yinede senin maddi durumunu düsünerek cocuguna bakiyor iyi kötü ve sende sürekli sikayet ediyorsun, o kadincagiz ne yapsin??
Annenin bakiciligni begenmiyorsan bas parayi ver krese dedim....hem kadinda kurtulmus olur...
aynen katılıyorum gülsüm.
birde insanın bu konularda çokta kalp kırmaması gerektiğini düşünüyorum.
eltim kayınvalidemin yanında çocuk düşüp azcık ağladı diye kıyameti kopardı,kadını resmen bunaklıkla suçladı.apar topar sepetledi kadını.
ama geçen gece geldiklerinde çocuğun suratında kocaman bi morluk vardı.
bakıcı kucağından düşürmüş:1shok:
bişey demedik tabi.insan olan anlardı demek istediklerimizi
yani bakıcı daha iyi bakar diye bişey yok.(bana göre en azından)
Bendede var öyle birtane hayatim, dedigim gibi ben izinden izine bile olsa kayinvalideme kiyamiyorum benim veletleri birakmaya cünkü cidden hasta bir kadin, ama eltim 4 yasindaki diger cocuklara sürekli zarar veren isiran tirmalayan iki saniye yerinde durmayan kizini israrla kayinvalideye satmaya calisir....
Kadincagizda aman kalbi kirilmasin diye alir, bir defa balkonda camasir asiyorum asaga baktimki Kayinvalidem kan ter icinde toplaya topalaya kizin pesinde kosturuyor, hanfendide oturmus 4 aylik hamile cikmamis göbegini oksamakla mesgul...:1closedeyes:
(Ya ben cok fena oldum Kro can ya)benneyaptımki
Kizim in asaga al kizini yazik günah bakamiyor kadin allah korusun kizina birsey olur cadde hemen surasi sonra sebeb oldun deme kimseye dedim, suratini eksitip indi aldi kizini, vallaha dayanamadim, rahmetli annemede kiyamazdim..:çok üzgünüm:
Aslinda ben 3 yasina kadar annenin bakmasi taraftariyim ondan sonra hop krese yasitlarinla gecirdigi vakit en güzel egitim cocuk icin, tabiki calismak zorunda olanlara lafim yok, mecbur olduktan sonra elden ne gelir degilmi?
ne kadar guzel kronick arkadasim cok sanslisiniz sevgi dolu bir kayinvalideniz var malesef herkez sansli olmuyor gorumcenizde bakmis oglunuza insan ozenmiyor degil bazi kayinvalideler yapma etme deneni ozellikle yapiyor gozunuze baka baka o zamanda insan sessiz kalamiyor tabiki son cumlelerinize aynen katiliyorum keske 3 4 yasina kadar herzaman anneler bakabilse yavrularina ne guzel olurdu
benim görümceme yapma etmede diyemezdim nnuray.
iğnelemeye çalışmışsın ama olmamışşakkıdı
bende bilirdim bir kere denediğinde yemezse 10 dk sonra tekrar dene demeyi...yada yaz vakti bütün çocuklar dışardayken sende çıkarsan çocuğu dışarı demeyi.ama diyemedim.ne zaman alınacağı,kızacağı belli olmazdı çünkü.
yinede yabancı birinden bin kat daha iyiydi bana göre.
memnun olmayan bastıracak parayı verecek kreşe veya bakıcıya o zaman.tabi onlar daha iyi bakacaksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?