- 12 Haziran 2020
- 571
- 193
- 18
- 31
- Konu Sahibi Bankacihanim07
-
Kurumsal bi çağrı merkezi değil mi? Ürün ne?
Şu an halihazırda bir sorun yok ki sizin için. Bence bir aksiyon almaya gerek yok. Zaten yeni iş de bulamam demişsiniz. Haklarınızı iyi araştırın maaş zamanı gelene kadar en azından.
Bana çok saçma geldi.Şeref madalyası ve berat madalyasi. Mudurlere vs satiyoruz. Geliriyle sehit ve gazi çocuklarına burs veriliyor. Bir vakifa calisiyoruz
Şeref madalyası ve berat madalyasi. Mudurlere vs satiyoruz. Geliriyle sehit ve gazi çocuklarına burs veriliyor. Bir vakifa calisiyoruz
Ne mezunusunuz?Şeref madalyası ve berat madalyasi. Mudurlere vs satiyoruz. Geliriyle sehit ve gazi çocuklarına burs veriliyor. Bir vakifa calisiyoruz
Müdürler kendilerine şeref madalyası mı alıyor ?Şeref madalyası ve berat madalyasi. Mudurlere vs satiyoruz. Geliriyle sehit ve gazi çocuklarına burs veriliyor. Bir vakifa calisiyoruz
Bir ayı doldurunca görürsün. Sigorta yaptılar mı
Bana çok saçma geldi.
ilk defa duydum. bağlı olduğunuz vakıf bilindik bir yer mi?
Ne mezunusunuz?
Müdürler kendilerine şeref madalyası mı alıyor ?
O bursun verildiğine emin misiniz ? Bu iş hiç aklıma yatmadı ben baştan girmezdim bu işeŞeref madalyası ve berat madalyasi. Mudurlere vs satiyoruz. Geliriyle sehit ve gazi çocuklarına burs veriliyor. Bir vakifa calisiyoruz
O bursun verildiğine emin misiniz ? Bu iş hiç aklıma yatmadı ben baştan girmezdim bu işe
İnternet sitesi dediginiz yapmasi on dakikalık iş.
Vakfı iyice arastirdiniz mi girmeden?
Madalya denen şeyler böyle satılan bir şey değil. Bağış yapmak isteten kişi vakfa bağışını yapar. İnternet sitesi olan zibilyon tane saçma oluşum var.Bu hafta deneme suresiydi yapacaklar
Neden ki? Vakfın internet sitesi var hatta bizim patron da genel başkan yardımcısı
Evet internet sitesi vs her şey var
Lisans mezunuyum. Yüksek lisans yapıyorum. Deneyim kazanmak için burada çalışacağım. Bu aralar borclarimiz var
Evet ve derneğin sitesinde de teşekkür mesajına yer veriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?