- 23 Temmuz 2014
- 3.847
- 16.964
- 408
- 33
- Konu Sahibi Bankacihanim07
-
Madalya denen şeyler böyle satılan bir şey değil. Bağış yapmak isteten kişi vakfa bağışını yapar. İnternet sitesi olan zibilyon tane saçma oluşum var.
Ya valla zamanında denizfeneri derneği vardı herkes inanmıştı filan... Hiç sevmem böyle dernekleri. Bu iş de inanılmaz saçma geldi.Dernek ATOya da kayıtlı.
Benim de aklıma ilk orası geldi. Bana hiiç inandırıcı gelmez böyle derneklerYa valla zamanında denizfeneri derneği vardı herkes inanmıştı filan... Hiç sevmem böyle dernekleri. Bu iş de inanılmaz saçma geldi.
İktisat mezunu falan öısınız?Bu hafta deneme suresiydi yapacaklar
Neden ki? Vakfın internet sitesi var hatta bizim patron da genel başkan yardımcısı
Evet internet sitesi vs her şey var
Lisans mezunuyum. Yüksek lisans yapıyorum. Deneyim kazanmak için burada çalışacağım. Bu aralar borclarimiz var
Evet ve derneğin sitesinde de teşekkür mesajına yer veriyoruz
Siz de buna inandiniz mi? Hayatımda böyle saçma bir iş tanımı duymadım.Şeref madalyası ve berat madalyasi. Mudurlere vs satiyoruz. Geliriyle sehit ve gazi çocuklarına burs veriliyor. Bir vakifa calisiyoruz
Hakkaten o ne yaaBana çok saçma geldi.
Şerep parayla satSeref madalyasi satisi mi
Kuzum dolandırıcı bunlar yazılanlar doğru vermezler paranı süreklide yer değişikliği yaparlarBu hafta deneme suresiydi yapacaklar
Neden ki? Vakfın internet sitesi var hatta bizim patron da genel başkan yardımcısı
Evet internet sitesi vs her şey var
Lisans mezunuyum. Yüksek lisans yapıyorum. Deneyim kazanmak için burada çalışacağım. Bu aralar borclarimiz var
Evet ve derneğin sitesinde de teşekkür mesajına yer veriyoruz
Gelirler hayır için dağıtıldığından maaş vermiyor olabilirler tabi
Şerep parayla satılıyorsa demek ki
önce bana da değişik geldi
ama sonra düşündüm
burada da var öyle oluşumlar
cenazeye çelenk, doğum için plaket yine öğretmenler günü, işe başlama tebriği vs gibi kutlamaları var
geliri de burs veriliyor hatta kız öğrenci yurtları vs var
oranın da çalışanları var hem de iyi alıp maaşlarını da düzenli alıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?