Çalıştığım iş hakkında facebooka yazilanlar

İş arkadaşlarınızla konuşmuyor musunuz? Onlara sorun maaşlar düzenli yatıyor mu yatmıyor mu?

1 ayın dolmasını bekleyin. Baktınız alamıyorsunuz ayrılırsınız. Belki sorun yaşayan birileri kötülemek için yazmıştır.

Madalya denen şeyler böyle satılan bir şey değil. Bağış yapmak isteten kişi vakfa bağışını yapar. İnternet sitesi olan zibilyon tane saçma oluşum var.

Dernek ATOya da kayıtlı.

Ya valla zamanında denizfeneri derneği vardı herkes inanmıştı filan... Hiç sevmem böyle dernekleri. Bu iş de inanılmaz saçma geldi.
Benim de aklıma ilk orası geldi. Bana hiiç inandırıcı gelmez böyle dernekler

İktisat mezunu falan öısınız?

Deneme süresinde de sigorta yapmak zorunda. Deneme süresi uygulayıp sigorta yapmamak ne demek ya. Zaten işöverenin sen işe başladıktan sonra 2 ay deneme uygulama hakkı var bir haftalık onun da denemesini yapması nasıl bir kurnazlık. Neyse bir şey demicem ama sizin açınızdan şu am yapacak bir şey yok. 2 ay çalışıp deneyeceksiniz. Baktınız vermiyor çıkarsınız hakkınızı ararsınız.
madalya satış olayını da ilk defa duydum

Şeref madalyası ve berat madalyasi. Mudurlere vs satiyoruz. Geliriyle sehit ve gazi çocuklarına burs veriliyor. Bir vakifa calisiyoruz
Siz de buna inandiniz mi? Hayatımda böyle saçma bir iş tanımı duymadım.

Durup dururken kimse öyle bir şey yazmaz. Demek ki çalışanlarla aralarında sorunlar oldu. Kim niye durup dururken öyle bir şey yazsın. Nasılsa bir şey olmaz diye düşünüp çalıştırıp ücret vermeyen bir sürü iş veren var, maaş alacağınız zaman belli olur.

Konu açıpta bir şey yazmayıp forumda dolaşmak moda oldu.

önce bana da değişik geldi

ama sonra düşündüm

burada da var öyle oluşumlar

cenazeye çelenk, doğum için plaket yine öğretmenler günü, işe başlama tebriği vs gibi kutlamaları var

geliri de burs veriliyor hatta kız öğrenci yurtları vs var

oranın da çalışanları var hem de iyi alıp maaşlarını da düzenli alıyorlar

Kuzum dolandırıcı bunlar yazılanlar doğru vermezler paranı süreklide yer değişikliği yaparlar

Gelirler hayır için dağıtıldığından maaş vermiyor olabilirler tabi

Siz de mi o tarz bi yerde calistiniz?

`