Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cumartesi gidince sorucam inşallah bi sıkıntı olmamıştır şimdiye kadar gerekirse bugun bırakırım ondan önemli değil zaten dogumdan sonra çalışmayı düşünmüyorum
Valla Ben hiç bu Açıdan bakmamıştım bizim evin az yukarısı baz istasyonu dolu bir tanede değilki epey var .bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum,yalnız yattığınız odaya kaktüs koymayı deneyin radyasyon emici özelliği var.özellikle yatak Odasında benm gibi telefon televizyon tablet vs birçok elektronik alet kullananlar için Şart bence.
canım hepımıze zararlı ama orayı bıraksan baska ıse gırsen neolcak. okadar çok varkı. gizlenmıs göremediğimiz var.haberımız bıle olmuo yuksek bınaların ustunde ,yada reklam panolarına gızlenmıs oluo. ayrıca en başta elımızdekı cep telefonu , ınternet,modem vs çooook zararlı zaten
cumartesı doktorla konuştum kanıtlanmış bi etki yok sana bebeğin o ortamda yuzde yuz şöyle doğar diyemem ama başka biyere geçebiliosan geç dedi zararlı çünkü dedi çok moralim bozuk napıcagımı sasırdım
cumartesı doktorla konuştum kanıtlanmış bi etki yok sana bebeğin o ortamda yuzde yuz şöyle doğar diyemem ama başka biyere geçebiliosan geç dedi zararlı çünkü dedi çok moralim bozuk napıcagımı sasırdım