çalıştığım ortamı hiç sevmiyorum

yudus

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
40
8
8
34
7 ay oldu işe başlayalı ama bir turlu alısamadım ortama işe gelince cok canım sıkılıyor...kendı kendıme takıntımı yapıyorum bılmıyorumkı.:18::18:

7 ay oldu işe başlayalı ama bir turlu alısamadım ortama işe gelince cok canım sıkılıyor...kendı kendıme takıntımı yapıyorum bılmıyorumkı.:18::18:

çoğu insan zaten işine bayıla bayıla gitmiyor ki iş bulmak zor olduğu için katlanıyoruz mecbur keşke herkes sevdiği işi çok güzel ortamlarda yapsa .İlk iş yerin mi yeni mi mezun oldun ?

Ben de sevmiyorum arkadasim. Su an dogum iznindeyim hala ama geri donme fikrini dusundukce karnima kramplar giriyor. Dogum izni 5 yil olsa hic oyle erkenden ise basliyim falan demem yani o kadar.

işkurdan başladım normalde bu ayınsonuna bitıyordu gün sayıyodum bı an önce bitsin diye ama mevsimlik işçi olarak 6 ay daha devam edecegim sevınemedım bile buna garıp bı duygu içindeyım

Boş zamanın çoksa canın sıkılır.
Tam bir sorumluluğun yok mu iş açısından?

çoğu insan zaten işine bayıla bayıla gitmiyor ki iş bulmak zor olduğu için katlanıyoruz mecbur keşke herkes sevdiği işi çok güzel ortamlarda yapsa .İlk iş yerin mi yeni mi mezun oldun ?

evet ilk iş yerim 2013 hazıranda mezun oldum..asıl çalısan ıkı elemanı var kurumun ben işkurdan baslamıstım kendıme ait masam falan yok bununmu etkısı var bılmıyorum kendımı buraya ait olarak gormuyorum

bence senin ki sadece takıntı bir de şöyle düşün en azından işin devam edecek senin su an içinde bulunduğun tamamaen belli bir zaman dönemi için belki kısa sürede geçer

gizli bir şey olsa zaten senin telefondan bakmaz da BMW hastası Bilmem hangi şarkıcı hastası olan erkek modeli bana hep itici gelir. Çocuksu takıntılar gibi..

işkurdan başladım normalde bu ayınsonuna bitıyordu gün sayıyodum bı an önce bitsin diye ama mevsimlik işçi olarak 6 ay daha devam edecegim sevınemedım bile buna garıp bı duygu içindeyım

bende yeni mezun olup ilk işe başladığımda senin gibi olmuştum sonra oradan ayrıldım başka işe başladım maalesef iş ortamları hep sıkıcı ..bide masan falan yoksa kesinlikle çok etkiler ortada kalmışsın resmen

Ben de sevmiyorum malesef ilişkiler çok sahte geliyor herkes birbirinin dedikodusunu yapıyor falann..buna da şükür en azından çalışabiliyoruz

bence senin ki sadece takıntı bir de şöyle düşün en azından işin devam edecek senin su an içinde bulunduğun tamamaen belli bir zaman dönemi için belki kısa sürede geçer

tabi o yönden bakarsak en azından bir işim var cevrede bu işi bekleyen ne kadarcok insan var nankörlükte yapmak ıstemıyorum ama elımde degıl kı cok canım sıkılıyor:26:

Ben de sevmiyorum malesef ilişkiler çok sahte geliyor herkes birbirinin dedikodusunu yapıyor falann..buna da şükür en azından çalışabiliyoruz

aynen öyle burda cok sahte gülüşlü insanlar var kıme guveneceksın bılmıyosun..insanların vatandasın yuzune gülüyorlar kapıdan cıktıgı an arkalarından demedıklerı laf kalmıyo..belkıde bu yuzden yapmacık ınsanlar oldugundan alısamıyorum konusacak bıse bulamıyorum o ınsanlarla tek basıma takılıyorum

gizli bir şey olsa zaten senin telefondan bakmaz da BMW hastası Bilmem hangi şarkıcı hastası olan erkek modeli bana hep itici gelir. Çocuksu takıntılar gibi..

Pardon yanlış konuya ekleme yapmışım.

her iş ortamında var sanırım böyle şeyler sabredip işimizi yapıcaz mecburenn yalnız takılınca uzaklaşıyor insan temelli o yüzden dürüst insan bulmalıı

halk günü ne demek? nasıl bir yerde çalışıyorsun?

vatandasla yuz olunan yerlerı sevmıyorum ama malesef burası vatandassız kalmıyo evet kendıme aıt masam yok ortada ıdare edıyorum bıtecek dıe gun sayıyordum bundan sonra ne olur bılmıyorum..masayı cokta sorun etmıyorum aslında masamda olsa ortam aynı sonucta insanlar cok kırıcı sakayla karısıkınsanı cok ıncıtıyorlar ve ben cok takıyorum bunları..bı laf etseler gunlerdır onu dusunur dururum

halk günü ne demek? nasıl bir yerde çalışıyorsun?

beledıyede baskanın sekreterlıgınde calısıyorum ıkı tane asılcalısanı var ben ucuncuyum....baskan halk gununde vatandasın sıkıntılarını taleplerını dınlıyor

Çalıştığınız ortamdan, nelerden şikayet ettiğinizden bahsetseniz, belki birileri size öneri sunabilir de... bu şartlarda "bende işimi sevmiyorum, iş bulmuşsun ona şükret" vs. yorumlardan öte gidilemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…