7 ay oldu işe başlayalı ama bir turlu alısamadım ortama işe gelince cok canım sıkılıyor...kendı kendıme takıntımı yapıyorum bılmıyorumkı.:18::18:
7 ay oldu işe başlayalı ama bir turlu alısamadım ortama işe gelince cok canım sıkılıyor...kendı kendıme takıntımı yapıyorum bılmıyorumkı.:18::18:
çoğu insan zaten işine bayıla bayıla gitmiyor ki iş bulmak zor olduğu için katlanıyoruz mecbur keşke herkes sevdiği işi çok güzel ortamlarda yapsa .İlk iş yerin mi yeni mi mezun oldun ?
burası öyle bir yerki kimsenın tam bi sorumluluğu yok kı boş zaman cok sadece halk günlerimz oluyoozama cok yogun oluyorBoş zamanın çoksa canın sıkılır.
Tam bir sorumluluğun yok mu iş açısından?
işkurdan başladım normalde bu ayınsonuna bitıyordu gün sayıyodum bı an önce bitsin diye ama mevsimlik işçi olarak 6 ay daha devam edecegim sevınemedım bile buna garıp bı duygu içindeyım
bence senin ki sadece takıntı bir de şöyle düşün en azından işin devam edecek senin su an içinde bulunduğun tamamaen belli bir zaman dönemi için belki kısa sürede geçer
Ben de sevmiyorum malesef ilişkiler çok sahte geliyor herkes birbirinin dedikodusunu yapıyor falann..buna da şükür en azından çalışabiliyoruz
gizli bir şey olsa zaten senin telefondan bakmaz da BMW hastası Bilmem hangi şarkıcı hastası olan erkek modeli bana hep itici gelir. Çocuksu takıntılar gibi..
aynen öyle burda cok sahte gülüşlü insanlar var kıme guveneceksın bılmıyosun..insanların vatandasın yuzune gülüyorlar kapıdan cıktıgı an arkalarından demedıklerı laf kalmıyo..belkıde bu yuzden yapmacık ınsanlar oldugundan alısamıyorum konusacak bıse bulamıyorum o ınsanlarla tek basıma takılıyorum
bende yeni mezun olup ilk işe başladığımda senin gibi olmuştum sonra oradan ayrıldım başka işe başladım maalesef iş ortamları hep sıkıcı ..bide masan falan yoksa kesinlikle çok etkiler ortada kalmışsın resmen
halk günü ne demek? nasıl bir yerde çalışıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?