- 16 Haziran 2011
- 16.331
- 71.715
- 798
- Konu Sahibi ofneyapicam
Tüm tariflerde iri zaten.zaten. Yenmeyecek bir şey olma ihtimali bile yok. İri olmuş, salçasını kavurmadan getirmişsin, bu böyle olmaz, seninki büyük olmuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüm tariflerde iri zaten.zaten. Yenmeyecek bir şey olma ihtimali bile yok. İri olmuş, salçasını kavurmadan getirmişsin, bu böyle olmaz, seninki büyük olmuş
Öyle zaten. Yani tadının çok farklı olduğunu da düşünmüyorum. Aynıdır tadı daTüm tariflerde iri zaten.
Eki Görüntüle 3621197
Ben yemeğimin kötü olmasına ğzülmedim. En ufak bir yanlışımda beddya okunmasına üzüldümAllah başka dert vermesin, bir yemeğin kötü olması herkesin başına gelir ne var bunda? Ama anneniz hatalı davranmış. Siz o kadar uğraştınız, zehir mi ki bu, "eline sağlık kızım" deyip yiyebilirdi, "bir daha ki sefere şöyle yap böyle yap" diye yapıcı eleştiride bulunabilirdi.
şimdiye kadar hep ilk defa denediğim yemekleri güzel yaptım. yapamadığım yemek olmadı dolmalar sarmalar bunları da ilk defa deneyip yapmıştım. suçlu ben miyimKalabaliga yemek yapiyorken yeni yemek denenmez bence ya. Ailenizi ilk defa bugun görmediniz yani karakterlerini bilmeme ihtimaliniz nedir? Ya yapmayin ya da bildiginizi yapin geçin.
şimdiye kadar hep ilk defa denediğim yemekleri güzel yaptım. yapamadığım yemek olmadı dolmalar sarmalar bunları da ilk defa deneyip yapmıştım. suçlu ben miyim
Ya yemek en fazla ne kadar kötü olabilir diye düşünmüştümYemeğe karşi "b*k gibi" tarzi kelimeler kullanan aile uyelerinin ben normalde günlük rutinde de normal ve kibar olduklarini dusunmuyorum acikcasi. Yemekte sorun oldugunda böyle olacagi supriz olmamistir diyorum. Normalde boyle degiller demeyin bahsettiginiz tarzda bir uslubu normal hic bir aile kullanmaz yani yemege özel olamaz.
Ya yemek en fazla ne kadar kötü olabilir diye düşünmüştüm
Yorum yazacaktım ama sen özetlemişsin zatenZaten bunlara bir tane bile yemek yapan namerttir bu saatten sonra. Annem işten gelince yorulmasın diye yapıyordum. B*k yesinler daha
Annen muhtelemen yorgun ve açtı. Hevesle yemeğe oturdu ama karnını doyuramadı. Belki adet öncesi dönemdeydi ya da işyeriyle ilgili bir sorun yüzünden gergindi. Her şeyi kişisel almamanı tavsiye ederim.Ben üniversite 4. Sınıf öğrencisiyim. Yazın geldiğimde hep yemekleri ben yaparım. Bu yaz da yine öyle oldu annem çalıştığı için. 1 aydır ben yapıyorum hiçbir yemekte de problem çıkmadı güzel yapıyorum herkes beğeniyor. Bugün farklı bir şey denemek istedim şu diyarbakırlıların yemeği var ya gırık diye, bayapı da uğraştım evdekilerin hiçbiri beğenmedi. Annem sürekli bu olmamış, bunu böyle yapmayacaksın deyip ben yaparken müdahale etti. Yoğurda bile laf söyledi olmamış bu diye. En sonunda ben de yemeği çöpe döktüm. Arkamdan iğrenç yaptığımı, bir b*k bilmediğimi falan söyledi annem. Geldim odama oturuyorum şimdi. İlk defa bir yemeği yapamadım ki bence kötü olmamıştı yenşlmeyecek bir yemek değildi.
Hala da iğrenç diyip duruyor duyuyorum. İlk defa size yemin ederim ki yemek olmadı.
Kendimi çok kötü hissediyorum.