çalıştığım yerdeki sinir bozucu davranışlar...

asil_i

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
2
0
0
Trabzon
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Zaman zaman fırsat buldukça yazılarınızı okuyorum.
Çalıştığım yerde biri var çok sinir bozucu davranıyor.Şöyle ki:biz beş bayan bir erkek çalışıyoruz.Küçük bir yer ve çağrı merkezi yani sürekli telefondayız.Aramızda zaman zaman fikir anlaşmazlığı oluyo ama erkek olan sürekli mesai saatleri içinde dışarı çıkıyo namaz kılmak,uzun süre yemekte kalmak,çalışırken ayakkabılarını çıkarıp terlik giymek,yakınım geldi diye sürekli çıkmak,gibi...Aklıma gelenler.Birde başka bir yerde daha çalışıyo program yapıyo yerel kanal onun için sürekli izin alıyo.Artık çok sinir bozucu olmaya başladı sürekli uyardık bişey değişmedi sorumlumuza söyledik toplantı yaptı hiç bişey değişmedi şimdi hiç birimiz onunla konoşmuyoruz ama bi değişiklikte yok anlamıyorum yine aydı.Biz forma giyiyoruz.O kafasına göre bazen sivil geliyo konuşmak ,şikayet etmek hiçbir işe yaramadı şimdilik küsüs vesensiz kalıyorum yapacak bişey yok

sorumlunuz dahi bişey yapamadıysa
belliki adamın yükseklerden torpili var

bu kadar şeye rağmen adam hala patron gibiyse sorun onda değil başınızda ki idarecilerde.

bu kadar yüz verirlerse işe de gelmez yakında.

birden namaza başlayanlar, orucum diye geç gelip erken gitmeler, abdest alıcam diyip 20 dk ortada görünmeyenler şipidik şipidik koridorlarda gezmeler güldende gül suyundanda kokusundanda tiksindim bende işyerindeki bazıları yüzünden, napalım devir böyle şimdi, rüzgarın yönü değişince insanlar nasıl çark ediyo görmek çok eğlenceli oluyo o günü bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…