Amin canım amin..gecmis olsun canim,Allah sana guc kuvvet versinde bol bol temizle artik, ne diyebilirimki bundan sonraa.s.
bu tip eşyaların temizliği çok zor gerçekten bizim işyerinde var parmak değse iz kalıyo...ama görüntü olarak çok dekoratif...
Canım tam siyah değil aslında.. Koyu bir bordo.. siyaha çok yakın..Canım acaba siyah oldugu için lekeler çok belli oluyor olmasın,yani farklı renleride varmı bunların belki farklı renk daha kullanışlı olabilir.
İlk defa bu kadar şikayet duyuyorum bu tarz ocaklardan..Benim bunlardan değil ama kullanan arkadaşlarım var ..
Parmak izi dışında sorun olmaz gibi geliyor bana ama demek ki oluyormuş..
Ben alenen yazmayayım şimdi.. Fotoğraflarda görünüyor.. yerimsenibenMarkası ne acaba, sormamda sakıncası var mı?
Ben alenen yazmayayım şimdi.. Fotoğraflarda görünüyor.. yerimseniben
en güzeli normal beyaz burbo fırınlar diledigin çizliyosun ...ÇİFLİYOSUN
Canım sana bi önerim var silver yağ bezleri var iz bırakmayan onlarda kullanmayı dene benimki seramık deil ama renklii ve iz bırakan cinsten ben o bezden çok memnunum bu ocaklara da rahatlıkla kullanılabilirr... Kolay gelsinn
resim var sanırım ama ben göremedim maalesef ya kaldırdınız yada bizim sistem yine nankörlük yaptım resimleri göstermiyorum bazı eklentileri göstermiyor buradaki sistem yasak yanii..ama bu tür ocakların görüntüsü hoş parmak izi dışında sıkıntısı olacagını hiç zannetmiyordum..allah güç kuvvet versin o zman sana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?