CAM Seramik Fırın Alıp CANınızdan Olmayın!

sagol cnmcım önerilerini dikkate alacam zatşi ben önümüzdeki 10 yıl alamam sanırım ocak mocakta yakında alacak olanlara söylerim cısss o dokunma diye. :1no2:

Amanin püsküütüm bizde olsa demek 3. gün sokağa atılacak bir şeymiş bu hep görüntüsüne özenirdim belki ilerde derdim, şimdi sayende aman tanrım yazdıysan boz diyeyim :)) bu kadar kalabalık bir ailede ne çay ne kahve ne yemek derdinin bitip tükenmediği bir evde asla kullanılmayacak bir ürünmüş.. Haydi sana kolay gelsin daha diyecek söz bulamadım...

Hah ağzına sağlık kallisim.. kaydirigubbakcemile5 Düşün yani biz evde sadece iki kişiyiz. Misafirden de zorunlu haller dışında çok haz etmeyen bir çiftiz.. Ocak günde taş çatlasın 2 ha'di bilemedin 3 kere kullanılıyor. Buna rağmen, Ocak Bey beni bu hale getirdi düşün yani..delikafadulden

Tabii titiz olmayan, böyle ıvır zıvıra kafayı takmayan arkadaşlar için durum fark etmez.. Ama benim gibi her gün mutlaka ve saati gözetmeksizin evi süpüren, toz alan, ev işleri için de evine yabancı birini asla sokamayan bir başak burcu için uygun bir tasarım değil..

Bunu okuduğum iyi oldu...Tam da ocak alacaktık...Pek de hoş duruyodu bu cam seramikler amamirmirmirmir

benim fırınlı ocağımın modeli sizinkin den farklı ve de markası bosch , 2 tane çocuğum var ve sürekli kullanırım, benim tek sorunum elektrik kesintisi ve asla üzerine bir şey taşırmam

Ne mutlu size.. yerimseniben

Benim ocağımın kirlenmesi için yemek taşmasına gerek yok.. Yemek pişerken, yarı aralık duran kapaktan sızan su buharının düşmesi bile yeterli..

Dediğim gibi ben toza, damlaya takan biri olduğum için memnun değilim.. Ne demek istediğimi de anlatabilmek için fotoğraflar ekledim zaten..

Ocağın kirli olduğu fotoğraftaki lekeler, su damlacıkları ve kapaktan çıkan buharlı yemek suyu... Taşan yemek değil yani, düşünün gerisini..

Dedim ya sizin için ne mutlu..

SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM
GERÇEKDEN GÖRÜNTÜSÜ HARİKA AMA KULLANIM SIFIRIN ALTINDA 100 BENCE

ÇELİK ANKASTRELERDE REZALET KIZLAR BENDE DAHA YENİ DEĞİŞTİRDİM AMA BİN PİŞMANIM ELİMDE BEZ GİDERKEN SİLİYORUM, GEÇERKEN SİLİYORUMkafamçokkarıştı

püsküüt cüm paylaşım için tşkler canım..görüntü olarak süper ama bizler genelde çalışan insanlarız ve esyalarımızın kullanışlı pratik olması çokk önemli..oturma odama aldıgım siyahlı halıdan sonra bende her esyamı kullaanışlı almaya özen gösteriyorumÇok üzgünüm çoook

:roflol: Ben camseramikzede sen de çelikzede olmuşsun namcım..
Satış elemanına dedim ki o gün (ah o gün aaaah) "Bakın, ben çelik malzemeden olabildiğince uzak durmayı tercih ediyorum. O nedenle eleyelim. Beyaz mı alayım, yoksa önereceğiniz başka bir şey var mı?"

Heyecanla bu ürünü gösterdi..

Ve.. benim için önemli ikinci soruyu sordum "Peki temizliği kolay mı?"

"A-aa olmaz mı!" dedi. "Birinci sırada cam seramik, ikinci sırada beyaz, üçüncü sırada çelik" diye de sıralama yaptı..

Şimdi ben bu çocuğu arasam, her gün çıkışı bizim eve brifinge bekliyoruz desem nasıl olur? :roflol: :roflol:

Rica ederim canım..
Ama şu an donakaldım.. Siyah halı mı? Oturma odasında mı? Geleyim mi temizliğe? Temizlik mesaim akşamları başlıyor.. Çayı demle yemekten sonra, sendeyim.. yerimseniben

Ama bu husus önemli, çayı yeter ki sen demle.. Benim ocağı kullanmayalım..

Bende bunlara bayılıyodun püskütüm ya hatta geçen sene yeni eve bunlardan yapalım dedik ama mutfagı tümden degiştirmek gerektıgı için vaz geçtik . bizde gri olanlardan aldık çok memnunum ...
benımkiler gri ama çelik degiller fazlada iz olmuyo nam ablacım .... ..

püskütcüm ay sorma senin fırından korktugun gibi bende halımın üstüne basmaya korkuyomlülülülülülüortası kırmızı ve bayz kenarlar siyah canım allahtan simsiyah almamışıma.svalla her sey uyumlu olsun şık olsun derken ömrümüz tükeniyor yakaydirigubbakcemile3

Ha-a biliyorum gri olanları.. Onların bi'adı vardı ama unutmuşum şimdi. Bir dönem ben de set üstü ocakta kullanmıştım. Beyazlar kadar rahat kullanışı. Sadece markayla ilgili bir sorun olabilir, benimki 2. yılına girmeden bir kaç minik köşeden boya dökmüştü. Fazla temizlemeyle de ilgili olabilir tabe kaydirigubbakcemile3

Kenarlara basmak yasak! diye tabela yapalım senin odaya :roflol:
Hakikaten de her şey gitgide güzelleşiyor.. Dekorasyon, estetik derken.. bir de bakmışız; güzeli korumak uğruna biz elden gidiyoruz..:1ninca:

vallahi sinir bozucu birşey gerçekten..
evde yemek pişirmeyi yasaklamak lazım bunu alınca
kolay gelsin püsküüt:1no2:

Sağ ol epaqcım.. Bırak yemek pişmesini, hani elimden gelse mutfağa girişi kapatacam.. Havadaki toz bile gidip üzerine konuyo, bizim namussuz ocak da ayna gibi gösteriyo :roflol:

KESİNLİKLE GİT MAĞZAYA VE ÇOCUĞA "SABAH AKŞAM BİZİM EVE UĞRAYIP TEMİZLİĞİ KOLAY OLAN OCAĞIMI SİLECEKSİN" DEMELİSİN

BEN BÖYLE YAPTIM ÇÜNKÜ:roflol:
ÖNCE YÜZLERİNDEKİ İFADEYİ BÜYÜK BİR ZEVKLE SEYRETTİM(NEDEN FOTOLARINI ÇEKMEDİM DİYE KENDİME KIZDIM SONRA):1shok:

BANA" AMA AMA "DİYE CÜMLEYE BAŞALACAK OLDULAR

SONRA BAKTILAR BENİM CİDDİ OLDUĞUMU Çok üzgünüm çoook(DEMEK BAKIŞLARIM ONLARA ÇOK ŞEY ANLATMIŞ)

ALTTAN ALMAYA BAŞLADILAR(HERHALDE BU KADIN DELİ BULAŞMAYALIM DEDİLER) BANA HEDİYELER VERDİLER (SUS PAYI)

AMA NE HEDİYE PÜSKÜÜTÜM BİR TANESİ DİJİTAL TARTI:roflolSEN ŞİŞKOSUN DERGİBİ)

YANİ ANLAYACAĞIN SIFIRA SIFIR ELDE VAR YİNE BEZ:roflolYA BU LAKIRDI BÖYLE DEĞİLDİ HERHALDE:uhm:KAFAYI İYİCE BEZLE BOZDUM)kafamçokkarıştı

AMAN TATLIM BEN MUTFAĞI KOMPLE DEĞİŞTİRDİM, NEREDEN BİLİRDİM BÖYLE OLACAĞINI:sm_confused:

AMAN TATLIM BEN MUTFAĞI KOMPLE DEĞİŞTİRDİM, NEREDEN BİLİRDİM BÖYLE OLACAĞINI:sm_confused:
Ablam bende tümden söküp yaptıralım fikrindeydim ankastreyle ama benim cimri bey ev de mutfakta yeni. diye yanaşmadı . ama ben beyaz eşyayı almadan önce bütüm markalarım ayrıntılı kataloklarını inceler vidasına kadar abartmıyorum ..gerekirse tün mazaları dolaşır tabi yanlız eşim olsa kafayı yemişin der....kaydirigubbakcemile3 sonra alırım .. hiçde memnün olmadıgım çıkmadı dogrusu ...:lepi: çelik grılerde araştırdım sürekli özel ilacıyla silmek gerekiyomuş . kafamçokkarıştı bu arada arçeligi beyaz eşyada tavsiye ederim ...

püskütüm küçüçük bir resim kenarından nasıl fark ettin deme çok dikkatlıyimdir delikafaduldenve ilgi alanıma girer ...
mutfagı yapan ustalarla mucadele etsende sonuç süper olmuş . dolap renk ve kulpları çok modern . ayrıca mutfak fayansında süper ..belirtmeden gemiycem ... tezgah mermeritim rengide farklılık katmış .... yani tam sana göre açık ferah renklerde bi mutfak olmuş ..:jeyyar: fırının yanından bu kadar gördüm ...kaydirigubbakcemile3tamamını görmek dilegiyle....sırnaşık şey

namcım.. Ben de telefon açtım mağazaya.. Satış elemanlarının yanlış yönlendirmesinden tut da, çektiğim zahmete kadar bir sürü şey anlattım. Hatta en son dedim ki
"Vallahi siz bilirsiniz.. Değiştirmezseniz önümüzdeki aydan itibaren gideceğim psikoloğun faturasını size yönlendiririm."
Sanırım hiç korkutucu olamadım.. :roflol:
Sana da kolay gelsin arkadaşım..

aebencim.. keşke ben de senin kadar dikkatli davransaymışım.. Yapım gereği, alışverişte geçen her dakika beni çok mutsuz ediyor. Pata küte yapıyorum her şeyi.. Sonra da yine bana hüsran yine bana hasret var şarkısıyla dolaşıyorum böyle ortalarda..
Mutfağımı beğenmene sevindim aebencim.. Bir ara fotoğraflarını çeker, sizin takım topiğine koyarım.. a.s.

Ha-a bu arada çamaşır makinesinde tek geçtiğim marka; Miele.. aklında olsun. yerimseniben

Püskütüm ya sanki şikayet değilde gene kitap okuyorum sandım:asigim:

Yalnız hakikaten çok şık ben bu zımbırtılardan anlamam(elektronik değil ya mıtbakla işim olmuyor tabi) bide bunların hani bu demir şeyleri olmayan var hatta ateşi yok mu ne aman yahu anlatamadım onlarda böyle camdan bari canın çıkacağdı onlardan alaydın dicektim ama ben cümleyi toparlayana kadar ocaklı fırınlı plazma tvler çıakr:roflol:

Bu arada elindekine eskidende hayrandım gene öyle hayran hayran baktım durdumŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…