Amanin püsküütüm bizde olsa demek 3. gün sokağa atılacak bir şeymiş bu hep görüntüsüne özenirdim belki ilerde derdim, şimdi sayende aman tanrım yazdıysan boz diyeyim :)) bu kadar kalabalık bir ailede ne çay ne kahve ne yemek derdinin bitip tükenmediği bir evde asla kullanılmayacak bir ürünmüş.. Haydi sana kolay gelsin daha diyecek söz bulamadım...
benim fırınlı ocağımın modeli sizinkin den farklı ve de markası bosch , 2 tane çocuğum var ve sürekli kullanırım, benim tek sorunum elektrik kesintisi ve asla üzerine bir şey taşırmam
SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM
GERÇEKDEN GÖRÜNTÜSÜ HARİKA AMA KULLANIM SIFIRIN ALTINDA 100 BENCE
ÇELİK ANKASTRELERDE REZALET KIZLAR BENDE DAHA YENİ DEĞİŞTİRDİM AMA BİN PİŞMANIM ELİMDE BEZ GİDERKEN SİLİYORUM, GEÇERKEN SİLİYORUMkafamçokkarıştı
püsküüt cüm paylaşım için tşkler canım..görüntü olarak süper ama bizler genelde çalışan insanlarız ve esyalarımızın kullanışlı pratik olması çokk önemli..oturma odama aldıgım siyahlı halıdan sonra bende her esyamı kullaanışlı almaya özen gösteriyorumÇok üzgünüm çoook
Ha-a biliyorum gri olanları.. Onların bi'adı vardı ama unutmuşum şimdi. Bir dönem ben de set üstü ocakta kullanmıştım. Beyazlar kadar rahat kullanışı. Sadece markayla ilgili bir sorun olabilir, benimki 2. yılına girmeden bir kaç minik köşeden boya dökmüştü. Fazla temizlemeyle de ilgili olabilir tabeBende bunlara bayılıyodun püskütüm ya hatta geçen sene yeni eve bunlardan yapalım dedik ama mutfagı tümden degiştirmek gerektıgı için vaz geçtik . bizde gri olanlardan aldık çok memnunum ...
benımkiler gri ama çelik degiller fazlada iz olmuyo nam ablacım .... ..
Kenarlara basmak yasak! diye tabela yapalım senin odaya :roflol:püskütcüm ay sorma senin fırından korktugun gibi bende halımın üstüne basmaya korkuyomlülülülülülüortası kırmızı ve bayz kenarlar siyah canım allahtan simsiyah almamışıma.svalla her sey uyumlu olsun şık olsun derken ömrümüz tükeniyor yakaydirigubbakcemile3
:roflol: Ben camseramikzede sen de çelikzede olmuşsun namcım..
Satış elemanına dedim ki o gün (ah o gün aaaah) "Bakın, ben çelik malzemeden olabildiğince uzak durmayı tercih ediyorum. O nedenle eleyelim. Beyaz mı alayım, yoksa önereceğiniz başka bir şey var mı?"
Heyecanla bu ürünü gösterdi..
Ve.. benim için önemli ikinci soruyu sordum "Peki temizliği kolay mı?"
"A-aa olmaz mı!" dedi. "Birinci sırada cam seramik, ikinci sırada beyaz, üçüncü sırada çelik" diye de sıralama yaptı..
Şimdi ben bu çocuğu arasam, her gün çıkışı bizim eve brifinge bekliyoruz desem nasıl olur? :roflol: :roflol:
Bende bunlara bayılıyodun püskütüm ya hatta geçen sene yeni eve bunlardan yapalım dedik ama mutfagı tümden degiştirmek gerektıgı için vaz geçtik . bizde gri olanlardan aldık çok memnunum ...
benımkiler gri ama çelik degiller fazlada iz olmuyo nam ablacım .... ..
Ablam bende tümden söküp yaptıralım fikrindeydim ankastreyle ama benim cimri bey ev de mutfakta yeni. diye yanaşmadı . ama ben beyaz eşyayı almadan önce bütüm markalarım ayrıntılı kataloklarını inceler vidasına kadar abartmıyorum ..gerekirse tün mazaları dolaşır tabi yanlız eşim olsa kafayı yemişin der....kaydirigubbakcemile3 sonra alırım .. hiçde memnün olmadıgım çıkmadı dogrusu ...:lepi: çelik grılerde araştırdım sürekli özel ilacıyla silmek gerekiyomuş . kafamçokkarıştı bu arada arçeligi beyaz eşyada tavsiye ederim ...AMAN TATLIM BEN MUTFAĞI KOMPLE DEĞİŞTİRDİM, NEREDEN BİLİRDİM BÖYLE OLACAĞINI:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?