SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM
GERÇEKDEN GÖRÜNTÜSÜ HARİKA AMA KULLANIM SIFIRIN ALTINDA 100 BENCE
ÇELİK ANKASTRELERDE REZALET KIZLAR BENDE DAHA YENİ DEĞİŞTİRDİM AMA BİN PİŞMANIM ELİMDE BEZ GİDERKEN SİLİYORUM, GEÇERKEN SİLİYORUMkafamçokkarıştı
Nerdeeee nerdeeee? :roflol:...nerde benim eski beyaz 4 ocaklı aygazım ahhhh ah.....:çok üzgünüm:
Teşekkür ederim canım. Bana olan oldu da; derdim, başkasının başına gelmesin.. Ne kadar çok kişi haberdar olsa o kadar iyi olacak..sana kolay gelsin birde sabır diliyorum
ah birde onun üzerinde bişey taşmıyormu ahhhh ...benimki de seramik camlı fakat elektrikli o daha fenaya taştığı anda cazur cuzur yanıyor bir koku ki aman allah evlerden uzak..en yakın zamanda küçük piknik tüplü çağa dönmek istiyorum..
:roflol: :roflol:
Modern çağın hizmetçileri olduk böylelikle.. yerimseniben
benimkide böyle ama çok zor temizlenmyor ya ben memnunum yani...
bende almak üzereyim.hemde tam seninkisinden aynı marka aynı model beğendim.
mutfak dolaplarım yapılıyor.beyaz eşya ve diğerlerini de araştırıyordum.ocakta buna karar kılmıştım.
şimdi ben ne yapacağım ya çeliklerde kullanışsız diyorsunuz..beyazlarda artık piyasadan kalkıyo
ne yaptıracağız biz.nohutlupilav seninki ne marka canım?
Ben Migrostan almıştım..merhaba arkadaşım;benimde var ve su lekesinden başımı alamıyorum nasıl çıkarabilirim su lekesini
birde vitro500 demişsin bu ürünü nereden bulabilirim bilgilendirirsen sevinirim
Simrancım.. abarttığım düşünülmesin diye fotoğraf çekme zahmetine girişmiştim..arkadaşım cidden püsküüt abartmış de ne olur , çok korktum ben bunları okuyunca.. ama sende sorun yaşamıyorum diyosun??? gecen hafta aldım bende aynı ocaktan . ama daha monte edilmedi...
canım yeni alığın ürünün de bir fotosunu koysan
eskı ocgın çok daa sık duruyordu cnm hyırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?