Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Çam terebentin esansı?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Eflatunhilaf

Çikiletasever
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
707
1.488
113
40
Arkadaşlar saçlarim cok ince telli, yagli ve az. ben de çam terebentin yağını arastirdim ve almaya karar verdim. Ama yanlışlıkla yağını değil esansını almışım:KK57: tabiki kullanım talimatını okudum ama kullananlardan birebir yorum duymak istiyorum. Nasıl kullandınız kızlar ve faydasını gördünüz mü?

Sampuana çeyrek şişe döktüm. Saçını dökmuyor ama benimkini kuruttu. İYİ bir krem kullanmalısin.Benimkini dökme ama kırıldı saçlarım. Şimdi kullanmıyorum. Sen dene belki kurutmaz.

Saç Dökülmemi ve Saç egzemamı giderici Leaf Action Ardıç Katranlı Şampuanı kullandım. Fayda gördüm. .... dan ücretsiz kargo olarak 20 TL ye Aldım. Leaf Action Bitkisel Şampuanlarda bence en iyisi, çoğu arkadaşım kullandı memnun kaldı. Biraz Kokuyor ama etkisi çok iyi. Denemeni tavsiye ederim ben memnunum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Saç Dökülmemi ve Saç egzemamı giderici Leaf Action Ardıç Katranlı Şampuanı kullandım. Fayda gördüm. .... dan ücretsiz kargo olarak 20 TL ye Aldım. Leaf Action Bitkisel Şampuanlarda bence en iyisi, çoğu arkadaşım kullandı memnun kaldı. Biraz Kokuyor ama etkisi çok iyi. Denemeni tavsiye ederim ben memnunum.

Çok teşekkürler öneriniz için. Çam terebentini biraz daha kullanmak istiyorum. 3-4 kere kullandım şimdilik bir degisiklik yok. Ise yaramazsa şampuanlara döneceğim. Tekrar teşekkürler:KK51:

Bir süredir kullanmaya devam ediyorum ama bir etkisini görmedim bu yüzden doktora gittim hiçbir vitamin eksikliği ve sorun çıkmadı çok şükür. Ama doktor eczanede yapılan bir losyon verdi. Onu kullanıyorum. Daha 2 kere kullandım emin değilim ama iyi geldi gibi:KK17:

Sampuana çeyrek şişe döktüm. Saçını dökmuyor ama benimkini kuruttu. İYİ bir krem kullanmalısin.Benimkini dökme ama kırıldı saçlarım. Şimdi kullanmıyorum. Sen dene belki kurutmaz.
nette araştırdığım kadarıyla keskin bir yağ olduğu için tek başına kullanılmamalıymış o yüzden kurutuyormuş badem yağı ile karıştırmak gerekiyormuş çok az da badem yağı katarsanız kurutmaz belki saçlarınızı

Back
X