Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslkar esimin sampuanina ve benim kine belrtilen miktarda koyduk.
sonuc esimin saclari hep yastikta. acayip dokuluyor.
benimkiler kazik gibi oldu. 10 gundur boyle. ne xsekle giriyor ne de taraniyor. saclarima recine surmus gibi sert. kitir kitir:a015:
yaptim canim ya.
badem + z yagi 4 saate yakin bekledi sonuc ayni. keci sakali gibi saclarim.
Kibelecim
bende ilk senin gibi sampuanıma karıstırıp kullanıyordum ama yararından cok zararı oldu kazık gibi yaptı saclarımı, sampuanı da acayip sulandırdı..ama artık banyoya girmeden 15 dk önce 1 ölçek badem yagı 1ölçek cam t. ni karıstıryorm sonra sac diplerime bir güzel yediriyorum karısım basımda SADECE 10 dk kalıyor (fazla bekletirsen diplerini kurutuyor) sonra duruluyorum...cok faydasını gördüm arkadaslarımda böyle yapıyor onlarda cok memnun..benden söylemesi yerimseniben
yaPmaya devam eT canım düzeLir meraK eTme beNimde başıma qeLdide orDan biLiyorum a.s
canim oyle deneyeyim bir de. cok sagol.
canim yapmaya devam mi edeyim? ciddi misin? ne kadar zaman sonra duzeliyor? valla saclarimi bile tarayamaz oldum. kazik kazik nasil olur aynen oyle![]()
çam terebentini sadece 1 kapak koyacaksınız arkadaşlar.bu arada saç boyasını akıtıo haberınız olsun
arkadaslkar esimin sampuanina ve benim kine belrtilen miktarda koyduk.
sonuc esimin saclari hep yastikta. acayip dokuluyor.
benimkiler kazik gibi oldu. 10 gundur boyle. ne xsekle giriyor ne de taraniyor. saclarima recine surmus gibi sert. kitir kitir:a015: