Kızlar saçlarım çok uzun süredir Beckham modeli. arkası baya kısa önleri uzun olan modelden ama artık uzatayım istedim. Düğün falan yapmaya kalksam bi gıdım saçım var . Uzatırken de biraz uzayınca sürekli toplamaya başladım bu kez de sıkıldım bari kahkül keseyim dedim kestim. Sonra çam terenetin yağını bebe şampuanının içine belli bir miktar damlatıp kullandıklarını duydum gittim 1000 ml bir Dalin aldım sonra içine tarifteki kadar işte kaç damlaya denk geliyorsa damlattım . Kahkülle şampuan aynı anda oldu ama . Sonra ergenlik döneminde bile kaymak gibi teni olan bir tane bile sivilcesi olmayan benim alnımda bir sürü sivilceye benzer şeyler çıktı ama öyle ucu yok beyaz beyaz ama sivilcelerim öle çıkar benim tek tük çıksa da . saç diplerime yayıldı geçer diye bekliyorum yok. bütün alnım kaplandı liseli ergenler gibi oldum
Daha önce Çam terebentin kullanıp sivilce sorunu yaşayan var mı acaba yağdan mı başka bir sebebi mi var kızlar ? Daha önce hiç sivilce sorunu yaşamadım. Bu arada cildime fondoten kullanmıyorum gerek yok ondan dolayı sivilce olamaz yani. Ve cilt temizliğime çok önem veririm her akşam temizlemeden uyumam her sabah ayrı temizler makyajımı yaparım . yardım edin bu çam terebentin ne biçim bişey ?