bu arada bende bi kaç senedir çeşitli yagları ayrı ayrı alıp karıştırıyodum işte hint yağı,badem yağı,sarımsak yağı,çam terebentin yağı...vb liste böle uzayıp gidiyodu ee her bi şişeye 3 ytl verdiğimi hesap edersem buluyodu bi 30-40 ytl..
bu arada istanbuldaki bi çok semtten almışımdır bu yagları...öle bi semtteki aktara da baglı kalmayalım hani dedik:smiley-cool:
neyse bi gün yine yag alıcam baktım büyük bi aktar daldım içeri ee evlenince avrupa yakasına transfer olduk bi de burdakilere bakalım dedik...tek tek yağ seçerken sagolsun sahibi kızım saçınamı kullancaksın bunları dedi evet dedim dur ben sana hazır karışmışını vereyim dedi.valla sağolsun bilsem çoktan almıştım bunu öle kolaylık olduki bana sizede gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim içinde benim saydıklarım hatta daha fazlası var 15 yağı karıştırmışlar kapagınada basmalı püskürten bi kapak oohh ....
destek diye bi firmanın güzel beyaz bi şişesi var.
inanın kullım kolaylıgı süper ...
merak edenler için içindekileri sayayım:ısırgan tohumu,ardıç,biberiye,bugday,hindistan cevizi,sarımsak,ceviz,defne,jojoba,menekşe,çam terebentin,çörek otu,susam,badem ve zeytin yağları
bu arada fiyatı 16 ytl di en son aldığımda