- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi renkahenk
ben 3 haftadır kullanıyorum ve 3 cm kadar bi değişiklik oldu yaklaşık olarak....
sen nasıl kullanıyorsun canım şampuanın içine mi kattın ve ne ölçüde ben de denemek istiyoruma.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 3 haftadır kullanıyorum ve 3 cm kadar bi değişiklik oldu yaklaşık olarak....
ben de şampuanıma karıştırdım...ve gözlerime inanamadım..ilk kullandığım andan itibaren dökülme kesildi ya...ahh bi de dökülenler çıksa yeniden...çok sevinicem :)
beysaa yaa bu evigen nasıl bişey hap gibi bişey mi yoksa bepantene gibi kapsül mü?
yagi sapuana karistirdiginizda, sonra nasil cikacak o yag sactan? sampuan da yagli, durlamayala cikmaz mi yag
kızlar herkese merhaba tavsiyeleriniz uzere bende 400ml şampuanım içine yarım şişe çam terebentin koydum.saçımdaki dokulme buyuk oranda azaldı.yaklaşık bir aydır kullanıyorum ve saç diplerim son gunlerde ne kadar yıkarsam yıkayayım boyle yağlı gibi kalıyor sanırım çam terebentinden dolayı çunku saçımı hergun yada 2 gunde bir yıkıyorum ve 2 kez şampuanlıyorum temızlenmemesi mumkun değil.nedne boyle oldu bir fikriniz varmı acaba? bilgi verirseniz sevinirim...