Ben de küçük bir şampuan şişesine (200ml) şırıngayla ml hesabı çam terebentin esansı, badem yağı ve evigen ampül koydum. Evigen ampül yazmıyordu ama E vitamini sonuçta besler diye koyuverdim sırnaşık şey. Bu gün 200 ml bitti ve gerçekten faydasını gördüm, saçım canlandı, önlerden minik minik birsürü yeni saç çıkmaya başladı. Önde varsa içlerde de vardır yeni saçlar ve sürekli kullandıkça daha da uzarlar saçım gürleşir diye umuyorum :dance: Oranları iyi ayarlamak önemli sanırım çünkü çam terebentin ağır bir madde çok kullanılınca saçı sertleştirip saç derisini tahriş edebilir. a.s.
Ekleme:
Arkadaşlar üsttekini ayın 17snde yazmışım, bunu 22 haziran itibariyle yazıyorum. Bu akşam banyo yapmadan önce saçıma bakım yapayım dedim yağlarla: zeytinyağı, badem yağı, çam terebentin ve birkaç damla evigen ampülü karıştırdım (En fazla zeytinyağı, en az çam terebentin, çam terebentin biraz keskin çünkü), bütün saçıma sürdüm önce diplerine sürdüm bir fırçayla sonra uçlarına taradım aynı saç boyar gibi. Topuz yaptım ve bone taktım 40 dk kadar bekledim. Sonra banyoda yukarda bahsettiğim yine çam terebentinli şampuanla iki kere şampuanladım. Sonuca inanamazsınız. Kırıklı olduğu için cansız ve sert olan uçlar yumuşacık oldu, diplerse pırıl pırıl sağlıklı parlıyor. Dokunmaktan alamadım kendimi yıkadığımdan beri :dance: Üşenmezsem her hafta yapıcam bunu inanılmaz besledi saçımı. a.s