Çamaşır ve Kurutma Makineleri Çamaşır kurutma makinası için öneriniz varmı?

LG F14A8RDS5 nasıl sizce tavsiye eder misinz?
çamaşırlar çok mu kırışık çıkıyor? çamaşır+kurutma ne kadar sürüyor?

Kızlar ben de kurutma makinesi arayışındayım. Yeni konu açmak istemedim, burdan şansımı deneyeceğim ama artık konuyu diriltemezsek yeni konu açarız
Evde çamaşır asılmasının sağlık açısından zararlı olduğunu öğrendiğimden beri bu konuya bir çözüm arıyorum. Evet, kışın nem yaratıyor ancak kullanılan deterjan ve yumuşatıcılar yüzünden çamaşır asılan odada uçucu kansorejenlerin seviyesi çok yüksek olurmuş, bu yüzden çamaşırlar kullanılmayan kapalı bir odaya asılmalı ve asla kuruyan çamaşırlarla aynı odada vakit geçirilmemeli ve uyunmamalıymış. Gerçi çoğumuz mis gibi yıkanmış çamaşır kokusunun evi doldurmasını seviyoruz ama bunu duyduğumdan beri ben epey tedirginim ve çok dikkatli davranıyorum. Öyle ki kedimi bile çamaşırın kuruduğu odada bırakmıyorum
Bir de kurutma makineleri çamaşır yıkama esnasında çamaşırda kalan deterjan kalıntılarını da yok ediyormuş. yani avantajları çok, en azından kış mevsimi için büyük kolaylık olacak. Ben de uzun uzun düşündükten sonra almak lazım dedim ve en sonunda buna bütçe ayırmaya karar verdim. Yaza kalmadan evleneceğim, bu vesileyle makineyi de aradan çıkaracağım. Ancak evlilik masrafları malum.. Bu yüzden 1500, ya da gerçekten değer diye düşünürsem 2000 civarı ayırabilecek gibiyim. Enerji tasarrufu da çok önemli benim için. Araştırsam da hala karar verebilmiş değilim... Bu konuda başka yorumları olan var mı? Fiyat - pratiklik -enerji tasarrufu vs bakımından aldığı üründen memnun olanların yorumlarını bekliyorum Ya da şunu asla almayın diyenlerin... Şimdiden çok teşekkür ettim

Bildirimi görünce koştum geldim.
Çamşır kurutma makinamdan çok memnunum. Arçelik 3886. Sanırım fiyatları biraz artışta. A+++ enerji sınıflı. A++olanı var geçen gelinimizin çeyizine aldılar 1600tl imiş. Pazarlıkla 1300e almışlar.

Konu ile ilgili detaylı üç dört yazım var blogumda. İncelemem tabsiye ederim. Özellkle a sınıfı be sınıfı a +++ lar konusunda fikir değişebilirsin. Yeni gelin yeni hayat kurutma makinası diye aratabilirisn
Kullanan herkes memnun bence. Pişman olan yok, varolan da kullanmayı bilememiş(yanlış program seçimi vs gibi )

Benim kurutma makinam bosch marka ve coook memnunum.kesinlikle tavsiye ederim.ben de alsam mi almasam mi gerek var mi diye cok arastirdim ve iki sene once aldim.iyi ki almisim diyorum simdi de.a sinifi tavsiye ederim tabi ki

Çok teşekkür ederim. Ben de bu yaza evleniyorum, bu bilgiler çok işime yarayacak. Onca telaşın içinde bunu da aradan çıkarmak istedim. Fikre yönlendirilmeye çok ihtiyacım vardı gerçekten.
A'lar bile 1000 civarıyken A++ o fiyata çok iyi, sen A+++'dan da memnunsun madem, zaten enerji tasarrufuyla o fiyat farkını çıkarır, bütçeyi zorlamaya değer o zaman Bloğuna da hemen bakıyor ve bir fiyat araştırmasına girişiyorum, tekrar çok teşekkürler

Benim kurutma makinam bosch marka ve coook memnunum.kesinlikle tavsiye ederim.ben de alsam mi almasam mi gerek var mi diye cok arastirdim ve iki sene once aldim.iyi ki almisim diyorum simdi de.a sinifi tavsiye ederim tabi ki

Çok teşekkür ederim yorum için , Bosh'un modellerini de inceleyeceğim o zaman mutlaka.

ben bosch kullanıyorum A++ çok memnunum haftada 4-5 defa çalışıyor elektrik faturamı da hiç etkilemedi

Yorum için çok teşekkür ederim, çevreci olması enerji tasarrufu yapması çok önemli benim için. Önümüzdeki bir iki ay içinde artık alacağım ben de, bakalım Bosh ile Arçelik arasında gidip geliyorum

siemens İQ 700 aldım. kurutma makinası olarak. harika kullanışlı çamaşırlar yumuşacık pırıl pırıl çıkıyo. etrafına kesinlikle ısı yaymıyor. Dış görüntüsü de gayet şık tek sorun aşırı gürültüsü var. ve kısa programı 40 dk olmasına rağmen tam 90 dk sürdü hatta şu anda kurutmayavdevam ediyo. yetkilisine sormayı düşünüyorum

Sanırım tam kuruma olmayınca süreyi uzatıyor bu kurutma makineleri, tam kuruyana kadar artık ne kadar sürerse.
Peki enerji sınıfı ne onu da yazabilir misin rica etsem?

Alirsan çekebilecek çamaşırları atma gerçekten çekiyor ve küçülüyor kokusu da bir tuhaf oluyor çamaşırların ama zor zamanında ise yarıyor doğrusu.benimki de arçelik.

Kurutmalarda zaman hesaplaması belli bir miktar çamaşıra göre yapılıyor. Diyelim ki 3kilo çamaşır üzerşnden.
Eh bir de biz karışık atıyoruz. İçlerinde kurumayan oluyor, kurumayınca kurutmaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…