Çamaşır ve Kurutma Makineleri Çamaşır kurutma makinası için öneriniz varmı?

Dolap kuruluğunda çamaşırlar çekiyor ama kupkuruda oluyor al kaldır yerine...Ütü kuruluğuna ayarlarsanız az havalandırmak lazım çamaşırları ama çekme olmuyor...Arçelik 2772 KT...550 lira şuan kampanyada...

ben 8 ay kullandim ama TR'de degil, Amerikadaydim ve en basta cok hosuma gitti daha sonra ozellikle yunlu giysileri yiprattigini farkettim, renkleri de sanki solduruyor ama ne yalan soyleyeyim, cok pratik, 1-1.5 saat sonra asmaya gerek kalmadan dolaba camasirinizi katlayip koyuyorsunuz, belki onemli giysilerinizi atmazsaniz digerleri icin kullanisli olabilir..

ben de alıcam kızlar ceyize...

nişanlımla baktık da siemens in hem yıkama hem de kurutma ozelligi olanlar var ama enerji sınıfı A+ değil,

bosch ya da siemens de A enerji sınıfı olup da kurutma yıkama bir arada yapan bir makine var mı acaba?

Ya da ikisi bir arada kullanıp da memnun olan?

yıkama ve kurutma özelliği olan makineleri pek onaylamıyorlar arkadaşım...
Bosch ve Siemens'te A enerji sınıflı makine yok... B/A sınıfı makineleri var...

kızlar bende arçelik 2772 aldım memnunum sadece sizdede koku yapıyormu koku oluyor sürekli camı acık tutmak gerekiyor

kızlar bende arçelik 2772 aldım memnunum sadece sizdede koku yapıyormu koku oluyor sürekli camı acık tutmak gerekiyor

koku olması normal... çünkü inanılmaz yüksek derecede ısı veriyor makine...
benimki balkonda... balkon kapalı.. o koku bende de var...

benimkiside bosch.kullanım açısından çok iyi.vakit açısından çok tasarruflu.ancak benim sorunum kıyafetlerin az da olsa çekmesi ve yıpranması.diğer programlarıda denedim ama ütü kuruluğunda filan yapınca epey nemli kalıyor ve asılacak durumda oluyor.o yüzden pamuklu dolap kuruluğunda programnı kullanıyorum.tüm programlarda kolay ütüleme hasas seçeneklerinide seçmeme rağmen çekme ve yıpranma var.buna çare varmı acaba arkadaşlar?

Arkadaslar size birsey danışmak istiyorum
Kurutma makinesi almaya karar verdim
Aranızda kullanan var mı?
Bebeğin ve oğlumun kıyafetleri hep 100 de 100 pamukludur
Çekme yapar mı acaba?
Bana çekme yaptirmayan, enerji tasarruflu, fiyatı da uçuk olmayan bir makine tavsiye edebilecek olan varmi?

ben makinamdan çok memnunum, iyiki almışım diyorum.markası Bosch A+
kıyafetlerin yıkama talimatına göre davranmalısın
yani talimatında kurutmaya atılır işareti varsa ,makinada kurutabilirsin
şahsen "üff bişi olmaz kaliteli mal" deyip talimatına göre hareket etmediklerimde çekme oldu.
pazardan aldıklarımda ise kimi bozuldu, kimine bişi olmadı (bozulursa üzülürüm içim yanar,dediklerimi makinada kurutmuyorum)
bu arada taşındık yeni evde kur.maki.yatak odamda koku yok,ses gürültü hiç yok(önceden ,banyoda yankılanıp az biraz ses geliyordu)

selam arkadaşlar havalar soğuduğundan beri benimde çamaşır kurutmak derdim oldu ev küçük çamaşırlığı koyucak yer yok
balkona assamda 2 günde zor kuruyorlar ayrıca kışın dışarda kuruyan çamaşırda koku oluyor
makina düşünmeye başladım bayadırda araştırıyorum
a sınıfı olan özellikle bocsh markasından memnun olan çok var ama fiyatları çok yüksek
bugün arçelik bayisinin önünde arçelik 2772 kt modelini gördüm kapmanya 699 tl yazıyordu araştırdım netten b sınıfı bir makina
ben sadece kışın kullanmayı düşünüyorum yazın kullanmam ayrıca haftada en fazla 2-3 kere çamaşır yıkanıyor evimde
elektirik faturasını nekadar yükseltir acaba alırsamda yatak odama koyucam çok fazla ses gürültü yaparmı
bunlardan en önemlisi kıyafetlere zarar veririmi eşimin iş kıyafetleri var içleri polar swetler ayrıca yine içi polar yelek giyiyor bunlarda çekme olurmu
genelde hangi porgramlar daha kullanışlı

:) çok ilerki yıllarda torunlarımız bıze gülücekler çamaşırlarınızı ipemi asıyordunuz dıye:) evet ipe asarak kurutmak tabıkı en güzeli ama artık şartlar farklı mekanlar dar hal böyle oluncada ister istemez çamaşır kurutma makinesi alıyoruz.Amaan herşeyin makinesi çıktı mertlık bozuldu sıkıldım ben teknolojıden

kızlar merhaba,

bende kurutma makinası kullananlardanım.Benim makinam beko marka.Ancak, geçtiğimiz hafta arıza yaptı, garanti süresi dolmuştu zaten.Bende bu arıza yapan makinamı tamir ettirip ihtiyacı olan bir yakınıma vereceğim.Dün yeni makinamı aldım, ancak henüz gelmedi.Beko marka D 79 KT model numaralı makinayı kullanan var mı içinizde?Diğer makinamdan çok memnundum, ama bunu hiç yorumlara bakmadan direk aldım.Bi fikri olan var mı bununla ilgili?

LG ile ilgili goruslerınız nelerdır arkadaslar, bende kurutmalı modelınden alıcam. samsung dan teknolojı olarak bıraz daha ustun gıbı geldı.. ?

LG ile ilgili goruslerınız nelerdır arkadaslar, bende kurutmalı modelınden alıcam. samsung dan teknolojı olarak bıraz daha ustun gıbı geldı.. ?

Kurutmalıları pek önermiyorlar. Hoover'ın 9-6'lık modelini çok beğenmiştim. 9 kg yıkama 6 kg kurutma yani. İndirimdeydi,1300 tl falandı sanırım. İtalyan malı, pek de şikayet okumadım. Hatta yetkili servisini aradım, en az bakıma gittiğimiz marka dedi. Hatta bunu bi forumda da okumuştum, bana da aynısı söylendi servis tarafından. Fakat Bosch kurutmalı model önermedi. O yüzden de biz mağazamıza getirtmiyoruz dediler. Bende normal bi makina aldım işte sonuç olarak. LG de çok araştırdım, fena değil. Tabiki her markada olduğu gibi LG içinde bi çok şikayet var, bu tamamen şans meselesi sanırım. Bunun için http://www.sikayetvar.com incele bence. En güvenilir yorumlar orada. Çünkü hepsi gerçek kullanıcı

Son düzenleme:

http://www........./hoover-wdyn-964...şır-Makinesi&gclid=CP3MzeC81bwCFYjLtAodhiUABQ

Bunu almayı çok istedim, alamadım. Gold' da 1300 tlydi bi ara. bi düşük modelini yani 8-5 lik olanını yerinde inceledim güzel makina. fakat, işte herkes dio ya kurutma-yıkama ikisi bi arada ii olmuo die, bende onlara kandım almadım, içimde kaldı ne yalan söyliiim

bak burda fiyat biraz daha düşük ama kargosu bedava mı bilmiyorum

http://www.avrupabilisim.com.tr/pinfo.asp?pid=4012

yanıtlar için tskler Hover hıc dusunmemıstım ona da bı bakarız o zaman.

sıkyetvar a daha once bakmıştım spesıfık olarak almayı dusundugum lg f14a8rds5 model ile ılgılı cok da rahatsız edıcı sıkayetler yok. bırı plastık kokusu sınıyor demıs bırı de kapağın bulunduğu yerdeki lastıkte kronık bozulmalar oluyormuş ve garantı kapsamında olmuyormuş.

aslında yabana atılır sorunlar deıl ama bızım adam da bıraz marka takıntısı var :) eve Hover sokmaz gıbıme gelıyo :)

Kurutma makinesi aldım. Beyazlarımı yıkadım ve kuruttum. Çok fazla kırıştı. Şimdi ütülerken bile çok fazla uğraşmam gerekecek.Yorumları okuduğumda herkes ütü derdinden kurtulduğundan bahsediyor. Sanırım yanlış program seçiyorum. Kullanma kılavuzu iyice kafamı karıştırdı. Kurutma makinem Boch WTS86513TR. Çamaşırlarınızın az kırışması için hangi programları kullanıyorsunuz öğrenebilir miyim?

bende bosch aldım ve çok memnunum
penyeleri hiç ütülemiyorum ,kot pantolonlar ütü istemiyor. artık yarı yarıya ütü problemim kalktı :) çook mutluyum

Kurutma makinesi aldım. Beyazlarımı yıkadım ve kuruttum. Çok fazla kırıştı. Şimdi ütülerken bile çok fazla uğraşmam gerekecek.Yorumları okuduğumda herkes ütü derdinden kurtulduğundan bahsediyor. Sanırım yanlış program seçiyorum. Kullanma kılavuzu iyice kafamı karıştırdı. Kurutma makinem Boch. Çamaşırlarınızın az kırışması için hangi programları kullanıyorsunuz öğrenebilir miyim?

aeg kurutma makinesi kullanan biri olarak şunu belirteyim.
birincisi çok kurutursanız gerçekten çok kırışıyor
kumaşına göre ayırmanız gerekiyor çünkü her kumaşın kuruma derecesi farklıdır.
elektrik faturası ister istemez artıyor.
kim ne derse desin kıyafetleri küçültüyor
ben 10 gün kadar kurutma özelliğini kullandım sonra baktım kıyafetler mahvoluyor tekrar içerde asmaya başladım.
sıkma deviri 1200 olunca çok sorun olmadı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…