Çamaşır ve Kurutma Makineleri Çamaşır kurutma makinası için öneriniz varmı?

Kislar ben kurutmali camasir makinasi kullaniyorum kazaklar haric herseyi kurutuyorum bittiginde hemen cikarip yerlestirirseniz hic bir sorun cikmiyor ama banyo cok sicak oluyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mrb, kurutma makinesi Arcelikten bnde almayi planliyorum. Ki mi cok kiristiriyo diyo kimi de cok memnun.. Ne yapacagimi sasirdim.bi de camasir makinesinin uzerine koyarsin diye bi oneri de bulunuldu ne kadar dogru ? Burada bi arkadasimiz banyonun sicak oldugundan bahsetmis sizce bi zarari olur mu ?

Arkadaşlar, Siemens marka çamaşır kurutma aldım, kesinlikle öneriyorum. Daha 1 ay oldu ama hayatım değişti! Hafta sonu 7 makine çamaşır yıkattım, kuruttum ve dolabıma kaldırdım aynı anda da sabahtan akşama kadar misafir ağırladım:) 5 dkka ortadan kaybolup çamaşır işlerimi hallettim. Hala bu kolaylığı yaşadığıma inanamıyorum! Resmen eziyetmiş! Makineden mis gibi çıkıyor, yumuşatıcı kokusu inanılmaz kalıcı oluyor ve kırışıklıktan eser yok, bir diğeri de yumuşacık çıkıyor çamaşırlar. Kesinlikle öneriyorum. 2 yıllık evliyiz, ileride çocuk olduğu zaman sanırım dahada şükredeceğim bu makineyi aldığım için

sizin makinanız LG DEĞİLMİYDİ????????????? http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=707022 BURADAKİ YORUMUNUZDA LG DEMİŞSİNİZ...

Son düzenleme:
Merhaba,
Çamaşır kurutma makinesi alırken bu topiği sıkça okumuştum. Geri dönüp fikirlerimi paylaşmak istedim. Ayda toplamda 7-8 makine çamaşır ya yıkıyorum ya yıkamıyorum. Hal böle olunca 1500-2000 tl civarındaki A sınıfı makinelerden almaktansa hazır indirimde olan ve Arçelik'in en alt basamak B enerji sınıfı 2772 KT modelini aldık. Genel olarak yorumlar çok iyiydi Ürün elime dün geçti bugün 2 makine çamaşırı yıkamam, kurutmam ve kaldırmam tastamam 5 saat sürdü. Çamaşır makinem eski bir profilo muhtemel ki 800 devir. Evim de küçük ve yeni olduğundan evde çamaşır kurutunca nemlenme ve duvar köşelerinde küflenmeler ortaya çıktı. 4 Günde kuumayan çamaşırlar da cabası. Neredeyse yumoş kokusunu hiç duymuyorduk. Böyle olunca da kurutma makinesi almam şart oldu. Benim yıkama sıklığım ve sadece kışın kullanacağım göz önünde bulundurulunca orta sınıf bir model işimi görür diye düşündüm. Kurutma makinesini oda içerisine koydum. çalıştığı süre boyunca oda içindeki sıcaklığı 25 dereceye çıkaracak kadar yüksek ısı çıkarıyor. Isınmaya faydası oldu diyebilirim gün boyu kombiyi çalıştırmadık Yumuşatıcı kullanmadan çamaşırları yıkadım. Çamaşırlar makineden çıktıktan sonra şöyle bir çırpıp, düzgünleştirip kurutucuya yerleştirdim. Dolap kuruluğunu tercih ettiğimde kupkuru, sıcak ve yumuşak çamaşırlar karşıladı beni ki mest oldum resmen. Herhangi bir çekme ya da küçültme yapmadı çamaşırlarda. Yumuşatıcı kullandığımda bile böyle yumuşak olmuyordu çamaşırlar. Kırıştırma ise hiç yapmıyor diyebilirim. Aksine daha düzgün çıkıyor çamaşırlar. Bir de kurutma işi bittikten sonra çamaşırları makineden çıkarmazsanız bekledikçe kırışma olmasın diye 10 dakika aralıklarla kırışıklık önleyici bir döndürme işlemi yapıyor makine çamaşırlara. Benim için yeterli olacak diye düşünüyorum. Gerçekten çok çok büyük kolaylıkmış. Keşke daha önce alsaymışım demeden duramıyorum.

Bosh wty 86800 . 2 hafta oldu alali 4, 5 kere kullandim cok memnun kaldim , 1 saatlik sentetikle programiyla hersey kuruyo, gomlekler 40 dk, cikinca hemen utuleyince utu cok kolay oldu. A++ faturaya cok bisey eklemez diye dusunuyoruz
Siddetle tavsiye ediyorum, buyuk rahatlik

siemens hangi serisi??

arçelik kullandık biz çok iyi ama tabi bazı ip çeşitleri kurutmaya girmiyor saf yünler falan muhakkak çeker küçülür

Ben de bu aralar kafayı kurutma makinasına taktım slnk istiyorum ama memnun kalır mıyım bilmiyorum

Halanizin kullandigi kurutma makinesinin markasini biliyor musunuz
bikaç kere halamda gördüm hiç bir çamaşırını asmıyor evinde yeri olmadığı için makinayı kullanıyo oldukça memnun kupkuru çıkıyo çamaşırlar

Merhaba, makinanızdan hala memnun musunuz?

koku sorunu varmı?

kurumama şikayeti? veya her hangi bir gözünüze batan sıkıntı?

Son düzenleme:
Merhaba, makinanızdan hala memnun musunuz?

koku sorunu varmı?

kurumama şikayeti? veya her hangi bir gözünüze batan sıkıntı?

Ben gayet mutluyum valla

Koku filan yok neden olsun ki ?

Evde içerde kuruttuğumuzda sert sert olur ya tam tersi yumuçacık oluyor, havalandırarak kurutuyo, tam tekniğini bilemem ama dışardan hava alıp ısıtıp çamaşıra üflüyo gibi bişe

Balkonda kurumuş çamaşır sokağın tüm kokusunu almıyor mu ? Makinede ne kokusu olacak ?

Faturaya birazcık ekleme oldu ama tam olarak hesaplayamadık, tam yılbaşına denk geldiği için elektrıil faturaları hem zamlı hem fazla günlük hesaplanmıştı, o yüzden makine kaç para ekledi anlayamadık?

Sadece 1, 2. Önemsiz kıyafet ( biri renkli boxer, biri eski tişört ) renk verdi. Onlar da heralde eskiliğinden . Güneşte kuruyan çamaşır da renk veriyo sonuçta ?

Bence hemen alın ,

çamaşır olayı aradan çıkıyo , öyle uzun uzun uğraşmıyosnuz . Birinci seans kururken ikinci seans yıkanıyo , 1 saat öne yıkadığın çamaşırı dolaba koymak, yada ütüleyip asmak yada hemen giymek güzel valla

Aldım aldım. şuan çok memnunum:) Çok teşekkür ediyorum.

istatistiki hesaplar yapmaktayım. ay sonu verilerimle yorum yazacağım. yardımcı olur almak isteyenlere

istatistiki hesaplar yapmaktayım. ay sonu verilerimle yorum yazacağım. yardımcı olur almak isteyenlere
Hayirli olsun cnm gule gule kullan,
Ben her kullandimd iyiki almisim diyorum

Merhabalar bende sizin makineden aldım da havlularınızı hangi programda kurutuyorsunuz? Pamukulu dolap kuruluğunda 3 saati geçiyorda

Merhabalar bende sizin makineden aldım da havlularınızı hangi programda kurutuyorsunuz? Pamukulu dolap kuruluğunda 3 saati geçiyorda

ben hepsini sentetik dolap kuruluğunda kurutuyorum.
3 saat çalıştırmak uzun bir süre, hem elktrik artışından sebeple, hem de sabırsızlığımdan sebeple.
kurumasında sorun olmadığı için havlulara sentetik dolap kuruluğu 1saat 15dakika diyor ama kurumadığını algılayınca otonmatik uzatıyor süreyi 1,30 kadar sürmekte.

makinenizin markası nedir ?

arçelik, 3886 modeli.

Bu arada link vermem yasak sanırım.
kurutma makinası alırken yaptığım araştırmaları ve kullanım yorumlarımı blogumda yazdım.
yeni gelin yeni hayat kurutma makinası diye aratabilirsiniz.

Kurutmalı çamaşır makinesi alacaksanız ya AEG alın ya da Electrolux :) bosch un kurutmalılarına göre fiyatları daha uygun ve kaliteli makinelerdir. Tambur yumuşaklığı, su jeti, buharlı programları ve üretimleri sizi hiç üzmez kızlar :)
Samsung uzak durulacak bir markadır. Yine Arçelik Hotpoint vs almayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…