Çamaşır ve Kurutma Makineleri Çamaşır mak. Yardım

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar ben yeni evliyim size bişey sormak istiyorum.diyelim ki ön yıkamasız çamaşır yıkayacağım. Ben deterjan gözünün her iki gözüne de deterjan koyuyorum doğru mu yapıyorum tek
Gözüne mi koymalıyım

Hayır, ön yıkama yapmayacaksan sadece 2 yazan göze koymalısın. II ya da B de olabilir :)

tek gözüne koyacaksınız, gözlerde numara yazar I ve II gibi II olana koyacaksınız.

ön yıkama yapılmayacaksa ikisinede koyman fazla gelebilir.
tek göze koymalısın

Herkes söylemiş zaten. Ön yıkamasız iki göze de koyarsanız çamaşırlar deterjanlı kalır. Asıyorsanız zaten eliniz yapış yapış olur. :)

Herkes söylemiş de o kadar deterjan koymayın. Kimyasal hepsi. Yazık sağlığınıza.
Sıvı deterjan bir kapak, toz deterjan bir ölçek yeter.

Kızlar hazır burdayken sorayım bende ben sıvı deterjan kullanıorum. Misal ön yıkana yapıcam diyelim her iki göze koyarsam ikiside akıp gidior. Acaba onlar aşağıda ayrı hazneleremi gidior yoksa ilk göze koyup ilk suyu aldıktan sonramı ikinci koymalıyım?

Kızlar hazır burdayken sorayım bende ben sıvı deterjan kullanıorum. Misal ön yıkana yapıcam diyelim her iki göze koyarsam ikiside akıp gidior. Acaba onlar aşağıda ayrı hazneleremi gidior yoksa ilk göze koyup ilk suyu aldıktan sonramı ikinci koymalıyım?
sanırım aynı yere gidiyor. Benim makinamda sıvı deterjan için bir aparat var. Onu takıyorum hemen almıyor o zaman

sanırım aynı yere gidiyor. Benim makinamda sıvı deterjan için bir aparat var. Onu takıyorum hemen almıyor o zaman
Hımmm benmkinde yok... banada aynı yere gidior gibi gelior. Gerçi ön yıkamayı nadir kullanıorum, sonuçta bir giydiğimizi bir daha giymioruz öyle çok kirlenmior ama özelliklr beyazlar için istiorum ondada öyle olduğunu farkettim. O zaman ikinci suyu alırken eklemek gerekior deterjanı

Hımmm benmkinde yok... banada aynı yere gidior gibi gelior. Gerçi ön yıkamayı nadir kullanıorum, sonuçta bir giydiğimizi bir daha giymioruz öyle çok kirlenmior ama özelliklr beyazlar için istiorum ondada öyle olduğunu farkettim. O zaman ikinci suyu alırken eklemek gerekior deterjanı
bende ön yıkamayı sadece beyazlara kullanıyorum. Renkliler için hangi sıvı deterjanı önerirsiniz

tek gözüne koymalısınız.Ön yıkama yapmazsanız zaten tek gözü alır boşuna koymş olursunuz yani :D

Bayramdan bu yana 14 kilo camasir makinesi deterjani kullandim. Bilmiyorum cok mu?

bende ön yıkamayı sadece beyazlara kullanıyorum. Renkliler için hangi sıvı deterjanı önerirsiniz
Ben perwoll kullanıorum bayılıorum. Hepsinden aldım. Beyazlar için, renkliler için, siyahlar için, yünlü çamaşırlar ve sporlar. Her ürünü ayyrı kullanınca renkler muhteşwm kalıor. Ayrıca beyazlara amwaydan aldığım bi beyazlatıcı kullanıoeum ve tabiki her daim caşlon burdaki sular çok kireçli. Yumuşatıcım ise vernel max:-D

Bayramdan bu yana 14 kilo camasir makinesi deterjani kullandim. Bilmiyorum cok mu?
Hiç bakmadım ne kadar gitti die valla. 4er litrelik renkli beyaz ve siyah 2ser litrede yünlü ve sporlar var. Kullanıorum bitincw alıyorum. Ama normaldir heralde bende çok çamaşır yıkıorum. Hatta şu an iki makine yıkadım astı. Üçüncüyğ atıcam:-D hrr hafta en az 4 makine:-D

Hiç bakmadım ne kadar gitti die valla. 4er litrelik renkli beyaz ve siyah 2ser litrede yünlü ve sporlar var. Kullanıorum bitincw alıyorum. Ama normaldir heralde bende çok çamaşır yıkıorum. Hatta şu an iki makine yıkadım astı. Üçüncüyğ atıcam:-D hrr hafta en az 4 makine:-D
Esimin bekar evinden getirdim makineyi o kadar deterjan kullanmama ragmen lekeler oldugu gibi kalır. Vestel almış. Berbat bir makine.
Devletin bir ara mağdur ailelere dağıttıği model.
Sen o kadar teknoloji manyagi ol,sonra git vestel al :KK67:

Back
X