Kızlar akşam 5'e kadar yapacağınız yorumlar benim için çok önemli, zira akşam beyaz eşyalarımızı almaya gidiyoruz, babamın arçelik ürünleri satan bi arkadaşı var ve 8 kg olanlar çok arıza veriyo 7 kg al diyo, ama bende 8 kg olursa herşeyi içine sokabilirim mantığındayım, hangisini alsam?
Kızlar akşam 5'e kadar yapacağınız yorumlar benim için çok önemli, zira akşam beyaz eşyalarımızı almaya gidiyoruz, babamın arçelik ürünleri satan bi arkadaşı var ve 8 kg olanlar çok arıza veriyo 7 kg al diyo, ama bende 8 kg olursa herşeyi içine sokabilirim mantığındayım, hangisini alsam?
çok sağolun kızlar hemen yetiştiniz, dediğim gibi 8 kilolarda çok sıkıntı oluyo dedi adam, anlam veremedim neticede tek var alan genişliği değilmi millet 8 kilo diye döşek falanmı atmaya çalışıyo nedir,öyleyse tabi ki sorun verir makina, 7 kg olanlarda yorgan battaniye falan yıkayabiliyo musunuz peki
Benim makinede 30dakikalık program var sutyenleri onda yıkarım yazın terli t-shirtlerimide markası arçelik 8 kilolu olandan asla düşük devir çalıştırmam makina dola ise bunlara dikkat ettiğin sürece makina sağlam kalır
çok sağolun kızlar hemen yetiştiniz, dediğim gibi 8 kilolarda çok sıkıntı oluyo dedi adam, anlam veremedim neticede tek var alan genişliği değilmi millet 8 kilo diye döşek falanmı atmaya çalışıyo nedir,öyleyse tabi ki sorun verir makina, 7 kg olanlarda yorgan battaniye falan yıkayabiliyo musunuz peki
Yorgan değilde battaniye yıkadım hiç sıkıntı olmadı tertemizde çıktı makineden satıcılar çift kişilik yorganın yıkandığını söylüyorlar ..
Genel merkezi arayıp sorsanız aslında bu konuda bilgileri vardır daha detaylı bilgi verirler ...
Nişanlımın amcası arçelikte çamaşır makinelerinin testini bizzat kendısı gercekleştiriyor bize 8 kg almamızı tavsiye etti bizde ona uyduk bakalım sorun cıkacagını sanmıyorum ben 8 kg da