Çamaşır Makinamı 7 kg mı 8 kg mı almalıyım?

yclozl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
2.171
8
0
Ankara
Kızlar akşam 5'e kadar yapacağınız yorumlar benim için çok önemli, zira akşam beyaz eşyalarımızı almaya gidiyoruz, babamın arçelik ürünleri satan bi arkadaşı var ve 8 kg olanlar çok arıza veriyo 7 kg al diyo, ama bende 8 kg olursa herşeyi içine sokabilirim mantığındayım, hangisini alsam?

Benim makinem 7 kiloluk çok ta mennunum arçelikten almıştık tavsiye ederim kısa yıkama programı var 15 dk ..

8 kilo olanından al battaniye ve hazıryorganları yıkarsın

bu tarz şeylerde en çok alanı olmalı
battaniye yorgan yıkaya bilmelisin

çok sağolun kızlar hemen yetiştiniz, dediğim gibi 8 kilolarda çok sıkıntı oluyo dedi adam, anlam veremedim neticede tek var alan genişliği değilmi millet 8 kilo diye döşek falanmı atmaya çalışıyo nedir,öyleyse tabi ki sorun verir makina, 7 kg olanlarda yorgan battaniye falan yıkayabiliyo musunuz peki

Benim makinede 30dakikalık program var sutyenleri onda yıkarım yazın terli t-shirtlerimide markası arçelik 8 kilolu olandan asla düşük devir çalıştırmam makina dola ise bunlara dikkat ettiğin sürece makina sağlam kalır

Sen satıcıya bakma o satılmayanı satmak ister 8kg battaniye rahat yıkar 7 kilo makineyi zorlar

Yorgan değilde battaniye yıkadım hiç sıkıntı olmadı tertemizde çıktı makineden satıcılar çift kişilik yorganın yıkandığını söylüyorlar ..
Genel merkezi arayıp sorsanız aslında bu konuda bilgileri vardır daha detaylı bilgi verirler ...

ben elyaf yorganlarımı battaniyelerimi falanda yıkamak istiyorum, foşur foşur yıkansın niyetindeyim, çok teşekkür ederim

benim 7 kg makinam.elyaf yorgan yıkayabiliyorum battaniyede yıkıyo ama o peluş battaniyelerden yıkamaz ben yıkamacıya gönderiyorum.

Nişanlımın amcası arçelikte çamaşır makinelerinin testini bizzat kendısı gercekleştiriyor bize 8 kg almamızı tavsiye etti bizde ona uyduk bakalım sorun cıkacagını sanmıyorum ben 8 kg da

kesinlikle 8 kg almalısın cok rahat oluyor benım 8 kg uyku setleri falan cok rahat sığıyor yıkamak için tıkış tıkış olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…