Çamaşır ve Kurutma Makineleri camasır makınası deterjan gözü

birperi

bebeğim allahıma emanet
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2007
3.239
0
116
İstanbul
Hanımlar hepinize kolay gelsın .sizlere bir sorum var yardımlarınızı beklıyorum camasır makinasının deterjan gözundekı deterjan kalıntılarını nasıl temızlıyosunuz sık sık temızlememe ragmen katılasmıs cıkmayan deterjanlarvar su cokkireclı oldugu içinmi acaba bu durum neyapsam daha kolay cıkarırım şimdiden tesekkurler hepınıze

Arada detarjan koyduğum yeri komple çıkarıp yıkıyorum lavaboda...

Ben deterjanlarından arındırdıktan sonra bulaşık makinesine koyuyorum. Yalnız sadece orayı temizlemek değil, deterjan gözünü takıldığı bölmeyi de temizlemek gerekiyor. Ben yeni aldım sayılır LG'nin çamaşır makinesini. Aldığım günden beri o gözün temizliğine çok dikkat ediyorum.

hayırlı olsun güle güle kullanmanız dileğiyle.. o göze gözünüz gibi bakın :)

Teşekkür ederim canımm, güzel makine ama şimdi hazır yorganlarımı attım yıkanıyorlar. Koyup, kaldıracağım dolaba. İnanılmaz bir rahatlık bu makinenin kazan büyüklüğü.

Teşekkür ederim canımm, güzel makine ama şimdi hazır yorganlarımı attım yıkanıyorlar. Koyup, kaldıracağım dolaba. İnanılmaz bir rahatlık bu makinenin kazan büyüklüğü.

herhalde yani yorganları atıp yıkamaz gibisi vardırmıdır canım, darısı başımıza diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…