Çamaşır makinesi dönmüyor

merdumgiriz humanist

Bana unutmayın ki hiçbir şey olmaz
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2018
196
381
103
27
Bugün fark ettim ki tamburu dönmüyor. Çok çamaşır da koymadım oysa. Motordan sesler geliyor, dönünce çıkan tık tık seslerinden ama dönmüyor. Dönmediği için kurutma da yapmıyor haliyle, ıslak kalıyor. Bunu daha önce yaşayanlar oldu mu?

Dönme sesi varmı?Bizde olmuşdu dönme sesi var kendisi yokdu.Kazanın arkasında bir lastik var o kopmuş
Evet dönerken çıkan ses var ama dönmüyor. Motor falan bozulmasın da. :( Makine de çok eski, başkasının üstelik. Elimizde kalmasından korktuk. Hallolur umarım. Çok pahalıya patlar mı kayışı?

Evet dönerken çıkan ses var ama dönmüyor. Motor falan bozulmasın da. :KK43: Makine de çok eski, başkasının üstelik. Elimizde kalmasından korktuk. Hallolur umarım. Çok pahalıya patlar mı kayışı?
Benim bir önceki makinem aynı bu şekilde bozuldu. Acayip sesler geliyor ve sıkma yapmıyordu. Muhtemelen tambur yerinden oynadı, yaptırmak çok masraflı olduğu için yenisini aldım.

Benim bir önceki makinem aynı bu şekilde bozuldu. Acayip sesler geliyor ve sıkma yapmıyordu. Muhtemelen tambur yerinden oynadı, yaptırmak çok masraflı olduğu için yenisini aldım.
içini açıp baktık da tamburu döndüren kayışı yerinde ve sağlam. bozulmadan önce de sıkarken çok ses çıkarıyordu, makine yerinden çıkıyordu. motor ya da kömür arızası olabilirmiş :(

içini açıp baktık da tamburu döndüren kayışı yerinde ve sağlam. bozulmadan önce de sıkarken çok ses çıkarıyordu, makine yerinden çıkıyordu. motor ya da kömür arızası olabilirmiş :KK43:
İnşallah ucuza halledilrbilir bir şeydir, en ucuz makine olmuş 10000 lira🙁

Back
X