çamaşır makinesindiki fikrim bosch'du

sana kendi kullandigim makinayi tavsiye edcem bende yeni aldim sayilir 2 ay falan oldu ama supper bisey. istersen kurutmada yapabiliyorsun, tamamen digital. Istedigin saati, istedigim modu secip yikiyorsun. Estra kurutma modu var ben onu seciyorum makinadan camasirlarim hem temiz hemde yumusacik cikiyor. Bebisim icin valla degistik makinamizi tavsiye ederim.Ay az kalsin makinayai yazmayi unutcaktim reklam yapmaktan. Hotpoint-Ariston :)

sana kendi kullandigim makinayi tavsiye edcem bende yeni aldim sayilir 2 ay falan oldu ama supper bisey. istersen kurutmada yapabiliyorsun, tamamen digital. Istedigin saati, istedigim modu secip yikiyorsun. Estra kurutma modu var ben onu seciyorum makinadan camasirlarim hem temiz hemde yumusacik cikiyor. Bebisim icin valla degistik makinamizi tavsiye ederim.Ay az kalsin makinayai yazmayi unutcaktim reklam yapmaktan. Hotpoint-Ariston :)

tavsiyen için çok teşekkür ederim canım :D bebişin için en iyi seçimi yaptığını düşünerek hemen listeme ekliyorum :)

samsung da cok ucuz degil..enerji tasarruflarini da karsilastir derim..simdiden hayirli olsun allah gule gule kullanmayi nasip etsin canim

Çok teşekkür ederim, çok yardımcı oldun :) enerji tasarrufunu da dikkate almaya çalışıyorum gerçekten...

merhaba arkadaşlar. beyaz eşyalarımın tamamını bosch'dan almak istiyordum ancak bugün gittiğim bir avm'de Samsung WF1702WQR Çamaşır Makinesi'ni önerdiler. Bu hafta çamaşır makinesini almam gerekiyor. kullanan varsa ve yardımcı olabilirse sevinirim. Ya da makine öneriniz varsa çooook sevinirim...
canım biz samsung çamasır makinesini almaya gittik bosch marka alıp döndük
samsung çamasır makinesinin ısıtıcısının porselen olduğu söylendi eşime ve daha geç ısındığı elektiği daha çok harcadığı v.s.
sonra samsungun piyasaya yeni girdiği ve bosch kadar kaliteli olmadığı
bizde samsung almaktan vazgeçtik bosch markayı alıp döndük
biz makineyi alalı tam 1 sene oldu
genede araştır derim

he birde bu bosch marka alman markası fakat bunların bi türkiye üretimleri var birde almanyada üretimleri var iç tarafta made in garmny yazmalı biz larıken buzdolabı bulaşık makinesi hep alamya üretimi olanları ladık fark oluyr çünkü birde çamaşır makinesinde iç kısmı çelik kazan olmalı buda önemli tabi kg ve devri en 1000 olmalı iyi sıkması için battaniyeleri filan

Ben de hiç anlamam makinalardan. Ben arçelik düşünmüştüm ama buradaki yorumlardan düşünmemem gerektiğini anladım. Sanırım bosch düşüneceğim.

samsung çamasır makinesinin ısıtıcısının porselen olduğu söylendi eşime ve daha geç ısındığı elektiği daha çok harcadığı v.s.
genede araştır derim
kızlar ben de bi arkadaşın önerisi üzerine samsung aldım. gayet memnunum. temmuzda almıştık galiba.. kuru temizleme gb bi özelliği var. ekstra kurutma makinesi almaya da gerek kalmadı. arkadaş oğlum kirlettiği formasını yaz-kış ertesi gün giymek istiyo. mecbur öyle kurutuyorum demişti. akşamdan yıkmayı unuttuğum bi çamaşır olduğunda hemen 15 dk ya atıyorum sonra bi de kurutma.. giyip çıkıyorum rahat oluyo. evet rezistansı seramik ama bu kiraç çözücü kullanmamamı sağlıyor, çünkü seramik kireç tutmaz. o kdr deterjan yutuyorken bi de o fazla gelirdi. sadece alacaklara tavsiye gümüş iyon özellikli model vardı, biraz daha tuzlu olduğu için alamamıştım. dezenfekte ediyo çamaşırları. bizim arkadaşta asıl o vardı, ama bütçe kısıtlı olunca bu kdr oldu..

genede araştır derim

yorumlardan sonra bosch daha ağır basmaya başladı. verdiğin detaylar için teşekkürler canım...

he birde bu bosch marka alman markası fakat bunların bi türkiye üretimleri var birde almanyada üretimleri var iç tarafta made in garmny yazmalı biz larıken buzdolabı bulaşık makinesi hep alamya üretimi olanları ladık fark oluyr çünkü birde çamaşır makinesinde iç kısmı çelik kazan olmalı buda önemli tabi kg ve devri en 1000 olmalı iyi sıkması için battaniyeleri filan

söylediğin tüm özellikler çok önemli gerçekten. bakarken tüm bunları göz önünde bulundurmak lazım.

Ben yaklaşık 2 senedr Bosch'un maxx7 vario perfectini kullanıyorum çok çok memnunum:nazar:
Hem kapasitesi 7 kg hemde bir çok seçeneği var elime ne geçse atıyorum valla makineme:9:

Ben yaklaşık 2 senedr Bosch'un maxx7 vario perfectini kullanıyorum çok çok memnunum:nazar:
Hem kapasitesi 7 kg hemde bir çok seçeneği var elime ne geçse atıyorum valla makineme:9:

söylediğin marka ve logixx 8 vario perfect hakkında hep olumlu yorumlar duydum. ikisi arasında karar verme aşamasındayım ben de. teşekkürler tavsiyen için :)

Back
X