İnan hepsini denemiştim meraktan saçmalık boşa uğraşma git test alKizlar çamaşır suyu ile gebelik testi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ben de denemiştim hepsini ama gerçekten saçmalık hiç bir sonuç alamadım hiç birindenKizlar çamaşır suyu ile gebelik testi hakkında ne düşünüyorsunuz?
cok kez denedim hamileyim diye seviniyom sonra bir bakmissin adet olmuşum yani dogruluk payi yok cnmKizlar çamaşır suyu ile gebelik testi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Saçmalık, ya da kocam doğurursa haber kanallarını gezip bangır bangır yayın yaparım.Kizlar çamaşır suyu ile gebelik testi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Hepsi tamam da rahmin duruşu ne ola kiÇamaşır suyu, limon, karbonat testi, rahimin duruşu falan hepsini denedim. Hepsi tırtttt
Ya işte rahimağzı hamileyken hem yukarı çıkarmış hemde sert olurmuş falan aptal saptal şeylerHepsi tamam da rahmin duruşu ne ola ki
Limonu bende denemiştim ay ne sacmalik ya şimdi düşünüyorum daÇamaşır suyu, limon, karbonat testi, rahimin duruşu falan hepsini denedim. Hepsi tırtttt
ben o ilk sene o kadar kafaya taktım ki resmen günümü onlarla geçiriyordum 1 senede 60 tane test harcamışımLimonu bende denemiştim ay ne sacmalik ya şimdi düşünüyorum da
Anlaşılıyor mu öyle ya rahmin duruşu yaniYa işte rahimağzı hamileyken hem yukarı çıkarmış hemde sert olurmuş falan aptal saptal şeylerve ben bütün aptal şeyleri yaptım.
valla 1 yıl 7 ayda 2 kere o tezi denedim 2 kere de mortingen birinde yukardaydı birinde aşağıda ama yoktu öyle bir şeyAnlaşılıyor mu öyle ya rahmin duruşu yani
Bende arkadaş kurbani oldum telefonda konuşurken dedim galiba hamileyim gidip eczaneden almaya üşendim limonu yap dedi meraktan yaptkm tiiirtt cikti .seninde inşallah testlerin iki cizgi cikar .yoksa testlere yatirim yapacaksinben o ilk sene o kadar kafaya taktım ki resmen günümü onlarla geçiriyordum 1 senede 60 tane test harcamışımaptallık başka bişey değil
hala olmadı ama alıştım ya normal geliyor bana ekonomik korunma yöntemi
İki kere gebelik yaşadım. Âdetim gecikmese hiçbir şekilde anlamazdım. Yok kasık ağrısı yok mide bulantısı yok şöyle yok böyle millet sayıyor da sayıyor nasıl ya diye diye okuyorum ben her seferinde. Ya ben anlamıyorum ya millet çok hassas. Tabii Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. İnsan umutlanıyor ister istemez. Vallahi derdim dalga geçmek falan değil. Yani bunlar gerçekten hissediliyor mu anlamında merak. Hayırlısıyla sana da gebelik nasip olsun inşallah.valla 1 yıl 7 ayda 2 kere o tezi denedim 2 kere de mortingen birinde yukardaydı birinde aşağıda ama yoktu öyle bir şeyanlaşılmıyor bizi kandırıyorlar
aslında o belirtilerin hepsi adet öncesi belirtiler fakat beklenti olmadan önce hiç fark etmediğim belirtiler nasıl oluyorsa beklenti içindeyken sanki ilk defa oluyormuşcasına dinlemeye geçiyordum. biraz zor bi zamanlar o yüzden yadırgamamak lazım belirsizlik çok sıkıntı :)İki kere gebelik yaşadım. Âdetim gecikmese hiçbir şekilde anlamazdım. Yok kasık ağrısı yok mide bulantısı yok şöyle yok böyle millet sayıyor da sayıyor nasıl ya diye diye okuyorum ben her seferinde. Ya ben anlamıyorum ya millet çok hassas. Tabii Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. İnsan umutlanıyor ister istemez. Vallahi derdim dalga geçmek falan değil. Yani bunlar gerçekten hissediliyor mu anlamında merak. Hayırlısıyla sana da gebelik nasip olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?