Çamaşır suyu gebelik testi

Eskiden insanların çaresizlikten uydurduğu şeyleri günümüzde zilyon tane imkan varken artık uygulamasak mı kaset testler gayet ucuz ve güvenilir.

Limonu bende denemiştim ay ne sacmalik ya şimdi düşünüyorum da
ben o ilk sene o kadar kafaya taktım ki resmen günümü onlarla geçiriyordum 1 senede 60 tane test harcamışım aptallık başka bişey değil
hala olmadı ama alıştım ya normal geliyor bana ekonomik korunma yöntemi

Bende arkadaş kurbani oldum telefonda konuşurken dedim galiba hamileyim gidip eczaneden almaya üşendim limonu yap dedi meraktan yaptkm tiiirtt cikti .seninde inşallah testlerin iki cizgi cikar .yoksa testlere yatirim yapacaksin

valla 1 yıl 7 ayda 2 kere o tezi denedim 2 kere de mortingen birinde yukardaydı birinde aşağıda ama yoktu öyle bir şey anlaşılmıyor bizi kandırıyorlar
İki kere gebelik yaşadım. Âdetim gecikmese hiçbir şekilde anlamazdım. Yok kasık ağrısı yok mide bulantısı yok şöyle yok böyle millet sayıyor da sayıyor nasıl ya diye diye okuyorum ben her seferinde. Ya ben anlamıyorum ya millet çok hassas. Tabii Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. İnsan umutlanıyor ister istemez. Vallahi derdim dalga geçmek falan değil. Yani bunlar gerçekten hissediliyor mu anlamında merak. Hayırlısıyla sana da gebelik nasip olsun inşallah.

aslında o belirtilerin hepsi adet öncesi belirtiler fakat beklenti olmadan önce hiç fark etmediğim belirtiler nasıl oluyorsa beklenti içindeyken sanki ilk defa oluyormuşcasına dinlemeye geçiyordum. biraz zor bi zamanlar o yüzden yadırgamamak lazım belirsizlik çok sıkıntı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…