• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çamaşır suyu ile gebelik testi

esinum61

Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2019
39
12
8
37
Arkadaşlar merhaba tamamen sitede okuduğum ve duyduğumda denemekten kendimi alamadığım bir konu açtımm🙈 çamaşır suyu ile evde gebelik testi denedimm 💁‍♀️ Ama sonuç pozitif mi negatifmi anlamadım. Deneyen yada bilen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum😊 adetime daha 7 gün var.

Eklentiler

• A532DEAB-9B8E-404B-A253-45F02D5BF940.webp
    A532DEAB-9B8E-404B-A253-45F02D5BF940.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 4.371
Arkadaşlar merhaba tamamen sitede okuduğum ve duyduğumda denemekten kendimi alamadığım bir konu açtımm🙈 çamaşır suyu ile evde gebelik testi denedimm 💁‍♀️ Ama sonuç pozitif mi negatifmi anlamadım. Deneyen yada bilen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum😊 adetime daha 7 gün var.
Hangi test olursa olsun 7 gün kala erken olmuş bence 😊 insan kendine hakim olamıyor biliyorum ama bekleyin gününüz geçerse bir iki gün sonra idrar testi yaparsınız

2 ay önce bende kendimi gebe zannedip yaptığımda köpürmüştü,tamam demiştim kesin hamileyim ! Ama değilmişim 🤷‍♀️ Pek fazla inanmamanızı öneririm,tabi inşallah hamilesinizdir.Allah gönlünüze göre versin 😊

2 ay önce bende kendimi gebe zannedip yaptığımda köpürmüştü,tamam demiştim kesin hamileyim ! Ama değilmişim 🤷‍♀️ Pek fazla inanmamanızı öneririm,tabi inşallah hamilesinizdir.Allah gönlünüze göre versin 😊
Bir ihtimal beklenti
Olunca insan gerçekten umutlanıyor ne yalan söyleyeyim 😀 bakalım hayırlısı inşallah hepimiz için

Hangi test olursa olsun 7 gün kala erken olmuş bence 😊 insan kendine hakim olamıyor biliyorum ama bekleyin gününüz geçerse bir iki gün sonra idrar testi yaparsınız
Bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı akşamınada dayanamadım bunu yaptım böyle çıktı😂 bi beklenti olunca insan dayanmıyor ama erken sanırım 7 gün🙈 gebeliğe dair bi belirtim de yok ki sadece sık sık açlık hissim var

Arkadaşlar merhaba tamamen sitede okuduğum ve duyduğumda denemekten kendimi alamadığım bir konu açtımm🙈 çamaşır suyu ile evde gebelik testi denedimm 💁‍♀️ Ama sonuç pozitif mi negatifmi anlamadım. Deneyen yada bilen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum😊 adetime daha 7

Bende denedim ama tam olarak anlayamadım benim regelim gününden 4 gün önce ye denk geliyordu bu ay olmadim adetime 1 gün kalasıya evde test yaptim pozitif cikti bugünde hcg testi yaptırdım 5 haftalik hamisim rabbim sizede nasip etsin

Bende denedim ama tam olarak anlayamadım benim regelim gününden 4 gün önce ye denk geliyordu bu ay olmadim adetime 1 gün kalasıya evde test yaptim pozitif cikti bugünde hcg testi yaptırdım 5 haftalik hamisim rabbim sizede nasip etsin
yaa çok sevindim sizin adınıza dilerim rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.
peki yaptığınızda benimki gibimiydi böyle köpük köpük

Bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı akşamınada dayanamadım bunu yaptım böyle çıktı😂 bi beklenti olunca insan dayanmıyor ama erken sanırım 7 gün🙈 gebeliğe dair bi belirtim de yok ki sadece sık sık açlık hissim var
Bilemiyoruz ki ben de aynı durumdayım birkaç belirti var ama hamileliği kafamdan silmeye çalışıyorum 😀😀 en iyisi beklemek napalım

İlk hamileliğimde şüphelendiğim için ve o anda açık eczane olmadığı için sırf meraktan çamaşır suyuyla yapmıştım anında köpürmüştü, ertesi gün test yapmıştım pozitif çıkmıştı. O gebeliğim düşükle sonlandı
Sonradan tekrar farklı zamanlarda şüphelenip denedim köpürdü ama öyle kabara kabara değil. Çünkü hamile değildim.

Arkadaşlar ben cumartesi günü test
Yaptım adetime 3 gün vardı ilk 3 dakika bekledim çıkmayınca koydum bi kenara bıraktım bugün bi bakayım dedim aldım baktım böyle test sizce varmıdır🤷🏼‍♀️ Adetim bugün olmalı ama henüz
Gelen giden yok sadece 3 gündür göğüslerim şiş acıyor okadar o da adet zamanı olur bende

Eklentiler

• 54AA10F5-B887-43F9-A814-D9DD53E5115C.webp
    54AA10F5-B887-43F9-A814-D9DD53E5115C.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 2.959
İlk hamileliğimde şüphelendiğim için ve o anda açık eczane olmadığı için sırf meraktan çamaşır suyuyla yapmıştım anında köpürmüştü, ertesi gün test yapmıştım pozitif çıkmıştı. O gebeliğim düşükle sonlandı
Sonradan tekrar farklı zamanlarda şüphelenip denedim köpürdü ama öyle kabara kabara değil. Çünkü hamile değildim.
Bende şüphem olunca denemek istedim aynen anında köpürdü ve
Gitmedi köpük cumartesi günü adetime 3 gün kala test yaptım ilk 3 dakika bekledim çıkmadı bende kenara kaldırdım bugün baktım ki testte şöyle bi
Çizgi anlamda veremedim bugünde olmam gerek ama olmadım

Eklentiler

• B465E258-8B2A-48E5-A9AA-CFE9224A7344.webp
    B465E258-8B2A-48E5-A9AA-CFE9224A7344.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 1.696
canım naptın gebelik var mı konuyu okudum merak ettim 1 hafta olmuş esinum61 esinum61

Ben de yaptım deli gibi köpürdü 1 hafta sonra erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 2 hafta geçti şimdi tekrar denedim köpüklü oldu ama bu kadar köpürmedi 😅 ne anlamalıyım? Bi de ilk yaptığımı jel çamaşır suyu ile yapmıştım şimdi sıvı ile yaptım o fark eder mi?

Eklentiler

• 20241011_140412.webp
    20241011_140412.webp
    54,8 KB · Görüntüleme: 886
Back
X