Çamaşır suyu ile hamilelik testi

tuzlupanda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2016
24
6
1
27
Arkadaşlar bunu deneyen var mı? İdrarı bir kaba koyuyorsunuz çamaşır suyu ekliyorsunuz. Köpürürse hamile köpürmezse hamile değil. Birde limon var. Idrari bir kaba koyuyorsunuz limon ekliyorsunuz tortular dibe çökerse hamile cokmezse hamile değil. Ben demin ikiside denedim ikiside hamile cikti. Ama bilemiyorum ne kadar doğruluk var bu testlerde siz hiç denediniz mi?

Canım hiç denemedim ama kiminde doğru kiminde çıkmıyo en iyi test kan yada ilk evde idrar testi normal

İdrar testi erken diye düşünüyorum.adet aslında bugün olmam gerekiyordu ama???
Bende hamile olduğumu bugün öğrendim adetimden 4-5 gün kadar geçti idrar yaptım snra kan testi yaptırıp emin ol. 1-2 gün daha bekle bakalım. Belirtilerin ne

Çamaşır suyu vs. Onlara güvenme canım boş iş onlar. En güzel i test al yap için rahat olsun. Ben adete 4 gün kala öğrendim mesela varsa çıkar adet günün muş zaten.

Çamaşır suyu vs. Onlara güvenme canım boş iş onlar. En güzel i test al yap için rahat olsun. Ben adete 4 gün kala öğrendim mesela varsa çıkar adet günün muş zaten.
Adete yakın çıkıyor mu testte? Çünkü adet gecikmesinden 1 hafta sonra yapın yazıyor her yerde bekleyedim o kadar

Yürürken göğüslerim çok acıyor. Daha doğrusu sızlıyor yürüdükçe. Kasıklarımda damarlar belirginlesti ve daha sık idrara çıkıyorum

Yürürken göğüslerim çok acıyor. Daha doğrusu sızlıyor yürüdükçe. Kasıklarımda damarlar belirginlesti ve daha sık idrara çıkıyorum
1 buçuk hafta önce falan gözlerim karardı sürekli başım döndü afedersin istifra ettim doktora gittim kan tahlili yaptı ama stresten olur dedi hiçbir şeyin yok dedi

Adete yakın çıkıyor mu testte? Çünkü adet gecikmesinden 1 hafta sonra yapın yazıyor her yerde bekleyedim o kadar
Yumurtlama düzenli adetin ortasında oluyor sa çıkar canım benim 2. Gebeligim 2 de düşük var hepsini 4-5 gün önceden öğrendim evde yaptığım testlerle bi dene Rabbim hakkında hayirlisini versin :))

ayyy iyimis hemen denicem kizzz

Yumurtlama düzenli adetin ortasında oluyor sa çıkar canım benim 2. Gebeligim 2 de düşük var hepsini 4-5 gün önceden öğrendim evde yaptığım testlerle bi dene Rabbim hakkında hayirlisini versin :))
Aminn paylaşırım burada sonucunu son adetim 4ünde oldu bugün olmam lazım aslinda

1 buçuk hafta önce falan gözlerim karardı sürekli başım döndü afedersin istifra ettim doktora gittim kan tahlili yaptı ama stresten olur dedi hiçbir şeyin yok dedi
Herkesde farklı oluyo tabi belirtiler ama geç döllenmede olabilir o nedenle ya kan yaptır yada 1-2 gün daha bekle derim

Eger gec dollenme degilse cikar testte.benim adet olmam gereken gunde (henuz gecmemisken gunum) testte de kanda da cikmisti.

Normalde adetim hep 26 gunde gelirdi bugun ilk kez gelmedi ve hamilelik belirterileri var mide ve kasik agrilari...tuhaf yani bende istiom olsun cunku oglum 4 yasinda dogana kadar 5 yasinda olur dua edin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…