- 3 Temmuz 2016
- 24
- 6
- 1
- 27
- Konu Sahibi tuzlupanda
-
Canım hiç denemedim ama kiminde doğru kiminde çıkmıyo en iyi test kan yada ilk evde idrar testi normalArkadaşlar bunu deneyen var mı? İdrarı bir kaba koyuyorsunuz çamaşır suyu ekliyorsunuz. Köpürürse hamile köpürmezse hamile değil. Birde limon var. Idrari bir kaba koyuyorsunuz limon ekliyorsunuz tortular dibe çökerse hamile cokmezse hamile değil. Ben demin ikiside denedim ikiside hamile cikti. Ama bilemiyorum ne kadar doğruluk var bu testlerde siz hiç denediniz mi?
İdrar testi erken diye düşünüyorum.adet aslında bugün olmam gerekiyordu ama???Canım hiç denemedim ama kiminde doğru kiminde çıkmıyo en iyi test kan yada ilk evde idrar testi normal
Bende hamile olduğumu bugün öğrendim adetimden 4-5 gün kadar geçti idrar yaptım snra kan testi yaptırıp emin ol. 1-2 gün daha bekle bakalım. Belirtilerin neİdrar testi erken diye düşünüyorum.adet aslında bugün olmam gerekiyordu ama???
Adete yakın çıkıyor mu testte? Çünkü adet gecikmesinden 1 hafta sonra yapın yazıyor her yerde bekleyedim o kadarÇamaşır suyu vs. Onlara güvenme canım boş iş onlar. En güzel i test al yap için rahat olsun. Ben adete 4 gün kala öğrendim mesela varsa çıkar adet günün muş zaten.
Yürürken göğüslerim çok acıyor. Daha doğrusu sızlıyor yürüdükçe. Kasıklarımda damarlar belirginlesti ve daha sık idrara çıkıyorumÇamaşır suyu vs. Onlara güvenme canım boş iş onlar. En güzel i test al yap için rahat olsun. Ben adete 4 gün kala öğrendim mesela varsa çıkar adet günün muş zaten.
1 buçuk hafta önce falan gözlerim karardı sürekli başım döndü afedersin istifra ettim doktora gittim kan tahlili yaptı ama stresten olur dedi hiçbir şeyin yok dediYürürken göğüslerim çok acıyor. Daha doğrusu sızlıyor yürüdükçe. Kasıklarımda damarlar belirginlesti ve daha sık idrara çıkıyorum
Yumurtlama düzenli adetin ortasında oluyor sa çıkar canım benim 2. Gebeligim 2 de düşük var hepsini 4-5 gün önceden öğrendim evde yaptığım testlerle bi dene Rabbim hakkında hayirlisini versin :))Adete yakın çıkıyor mu testte? Çünkü adet gecikmesinden 1 hafta sonra yapın yazıyor her yerde bekleyedim o kadar
ayyy iyimis hemen denicem kizzzArkadaşlar bunu deneyen var mı? İdrarı bir kaba koyuyorsunuz çamaşır suyu ekliyorsunuz. Köpürürse hamile köpürmezse hamile değil. Birde limon var. Idrari bir kaba koyuyorsunuz limon ekliyorsunuz tortular dibe çökerse hamile cokmezse hamile değil. Ben demin ikiside denedim ikiside hamile cikti. Ama bilemiyorum ne kadar doğruluk var bu testlerde siz hiç denediniz mi?
Aminn paylaşırım burada sonucunu son adetim 4ünde oldu bugün olmam lazım aslindaYumurtlama düzenli adetin ortasında oluyor sa çıkar canım benim 2. Gebeligim 2 de düşük var hepsini 4-5 gün önceden öğrendim evde yaptığım testlerle bi dene Rabbim hakkında hayirlisini versin :))
Herkesde farklı oluyo tabi belirtiler ama geç döllenmede olabilir o nedenle ya kan yaptır yada 1-2 gün daha bekle derim1 buçuk hafta önce falan gözlerim karardı sürekli başım döndü afedersin istifra ettim doktora gittim kan tahlili yaptı ama stresten olur dedi hiçbir şeyin yok dedi
Bilemedim yarın yapayım en iyisiHerkesde farklı oluyo tabi belirtiler ama geç döllenmede olabilir o nedenle ya kan yaptır yada 1-2 gün daha bekle derim
Kan yaptır direk acildeBilemedim yarın yapayım en iyisi
Bende adet gorecektim bugun ama gormedim aceba ikimizde hamilemiyiz ya..bide ne yiyorsam midem hemen eksio ya...Yürürken göğüslerim çok acıyor. Daha doğrusu sızlıyor yürüdükçe. Kasıklarımda damarlar belirginlesti ve daha sık idrara çıkıyorum
İnşallah istediğin sonucu alırsınBilemedim yarın yapayım en iyisi
Hayırlısı olsun canım hakkında :)Normalde adetim hep 26 gunde gelirdi bugun ilk kez gelmedi ve hamilelik belirterileri var mide ve kasik agrilari...tuhaf yani bende istiom olsun cunku oglum 4 yasinda dogana kadar 5 yasinda olur dua edin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?