Çamaşır suyu ile hamilelik testi

valla denedim simdi ama dedigine gore pozitif ama nekadar inanilir bilemedim sizce deneyen ve dogrulayan varmi

erken gebelik testlerini mutlaka öneririm adet olmaya 6 gün varken bıle gösterıyor kaldı kı adet gunuyse ve gec dollenme yoksa mutlaka cıkar allah gönlünüze göre versin insallah

Cnm meraba bebde yaptm onuhamile deilken poztifti ama inan yaniltyor.. bnm adet gunumde cikmisti.. cok merak ediosan kan yapt en kesin sonuc.. allah kalbine gore versin insallah

Böyle şeylere inanmayın idrarda bol miktarda asit var ve çamaşır suyunda aynı şekilde . Köpürmesi çok normal bunun karbonatla yapılanı var bide karbonat denilen şey soda da kullanılan ve yüksek asir içeren bişey o yüzden kabarır . Şunu deneyin karbonatla limon sıkın anında kabarır limonda mı hamile ? Hayır, çünkü limon ve karbonat asir içeriyor .. Bunları deniyen arkadaşlarım oldu doğru çıkan olmadı hiç bence inanmayın

Bence bugün idrar yada kan testini yaptir nasıl bekliyebiliyosun yaaa ben olsam 5 tane yapmıştım bile . Bende adetim 2 gününde silik çizgi gördüm hemen idrar testi yaptım ve hamileyim allah gönlüne göre versin cnm sakin bekleme hemen yap ve sonucu buraya yaz olurmu ?

Birazdan gidip alıp sonucu yazıcam :)

Kızlar hamile olan olmayanda da köpuruyomuş bende denedim köpürdü ama hamileyim hamile olduğu bilmeden denedim adet günüme 1 gün kala test yaptım şuan 5 hagtalık hamileyim en iyiysi en sağlıklisi kan testi

Merhaba bayanlar ben hem karbonatı hemde çamaşır suyunu denedim 2 aylık hamile eltim ve 16 yaşında bekar kuzenimin idarı ile eltimin idrarında köpürdü kuzenimin idararında hiç birşey olmadı merak edenler varsa bilginiz olsun :)

Ne kadar köpürdü acaba yada kızeninizin hiç köpürmedi mi benim biraz köpürdü ne abartılacak kadar fazla nede hiç köpürmedi diyecek kadar az

Ben denedim hamile değilim ama kabardı köpürdü.amakarbonar kabarmadı.yani anlayacagniz yalnış bir bilgi bu hamilelerdede kabariyor hamile olmayamdada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…