- 3 Temmuz 2016
- 24
- 6
- 1
- 27
- Konu Sahibi tuzlupanda
-
Hemen yarın yapayım o zaman bir testEger gec dollenme degilse cikar testte.benim adet olmam gereken gunde (henuz gecmemisken gunum) testte de kanda da cikmisti.
Bilmiyorum ki benim iştahımda arttıBende adet gorecektim bugun ama gormedim aceba ikimizde hamilemiyiz ya..bide ne yiyorsam midem hemen eksio ya...
valla denedim simdi ama dedigine gore pozitif ama nekadar inanilir bilemedim sizce deneyen ve dogrulayan varmiArkadaşlar bunu deneyen var mı? İdrarı bir kaba koyuyorsunuz çamaşır suyu ekliyorsunuz. Köpürürse hamile köpürmezse hamile değil. Birde limon var. Idrari bir kaba koyuyorsunuz limon ekliyorsunuz tortular dibe çökerse hamile cokmezse hamile değil. Ben demin ikiside denedim ikiside hamile cikti. Ama bilemiyorum ne kadar doğruluk var bu testlerde siz hiç denediniz mi?
Ben adetten iki gün önce öğrenmiştim hamile oldugumuİdrar testi erken diye düşünüyorum.adet aslında bugün olmam gerekiyordu ama???
Birazdan gidip alıp sonucu yazıcam :)Bence bugün idrar yada kan testini yaptir nasıl bekliyebiliyosun yaaa ben olsam 5 tane yapmıştım bile . Bende adetim 2 gününde silik çizgi gördüm hemen idrar testi yaptım ve hamileyim allah gönlüne göre versin cnm sakin bekleme hemen yap ve sonucu buraya yaz olurmu ?
Birazdan gidip alıp sonucu yazıcam :)
Evet sonucccccc noldu ???Birazdan gidip alıp sonucu yazıcam :)
Ne kadar köpürdü acaba yada kızeninizin hiç köpürmedi mi benim biraz köpürdü ne abartılacak kadar fazla nede hiç köpürmedi diyecek kadar azMerhaba bayanlar ben hem karbonatı hemde çamaşır suyunu denedim 2 aylık hamile eltim ve 16 yaşında bekar kuzenimin idarı ile eltimin idrarında köpürdü kuzenimin idararında hiç birşey olmadı merak edenler varsa bilginiz olsun :)
Ben denedim hamile değilim ama kabardı köpürdü.amakarbonar kabarmadı.yani anlayacagniz yalnış bir bilgi bu hamilelerdede kabariyor hamile olmayamdadaArkadaşlar bunu deneyen var mı? İdrarı bir kaba koyuyorsunuz çamaşır suyu ekliyorsunuz. Köpürürse hamile köpürmezse hamile değil. Birde limon var. Idrari bir kaba koyuyorsunuz limon ekliyorsunuz tortular dibe çökerse hamile cokmezse hamile değil. Ben demin ikiside denedim ikiside hamile cikti. Ama bilemiyorum ne kadar doğruluk var bu testlerde siz hiç denediniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?