- Konu Sahibi minikbalikasya
-
valla ilk kez duydum ama bence saçma çünkü zaten idrarda asit var. O yüzden olabilir köpürmesi
dediğim gibi köpürmeyen de varmış.onu okumasam denemezdim zaten.:44::44:
canım reglime 2 gün var denedim senin için. Bardaga idrarımı yaptım üzerine domestos koydum taşan bişi olmadı ama köpürdü. Türk kahvesindeki gibi bir köpürme
Valla bilmiyorum karbonatda denedim o hiiiic kopurmedi. Hakkinda hayirlisi. Ben coooooook istiyorumbir bebegim olsun
bir kez daha denedim daha fazla köpürdü.asit oranı desem çok su içen bir insanım.idrarda ki asit oranını azaltıyormuş diye duymuştum.:44::44:
eşim nöb. eczaneyi bulamamış.yarın ben alıcam.bakalım.:18:
aslinda bilmiyorum.cok dusuk bir ihtimal hamile olmam.ama dedigim gibi kopurunce merak ettim.yapan ve cikan var mi onu merak ediyorum.(stress yapma canım, hakkında hayırlısı. Haber ver test yapınca merak ettim bende şimdi.
sağ kasığımda batmalar vardı.hamile olmam zor yani korunuyoruz ama şeytan dürttü derler ya araştırdım.çamaşır suyuyla gebelik testi yöntemi varmış şimdi dışarıya çıkamam deneyim bakayım dedim ve köpürdü !!hani colanın asidi olur ya köpürür o şekil köpürdü. deneyen var mı bunu hamilemiyim ben?? yani dediğim gibi korunurken olma ihtimali de var.korunma dediğim spiralim var.kayma olasılığı varmış.
Hamile olmak icin can atan ben denedim canim benimki kopurdu 3 gun sonra adet oldum ben inanmıyorum çamaşır suyuna yine de test yap icin rahat degilse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?