- 15 Şubat 2019
- 1.006
- 1.547
- 63
- Konu Sahibi Perihosseini
-
Kazak gibi yunluleri peki?Valla ben renklileri hep 60 da yıkıyorum v şu virüs çıktı en yüksel derecede yıkanmalı dediler. Nevresimleri 40 da beyazlar 90 yani ben böyle yıkıyorum ayrıntılı yapan vardr belki
Onları makinemde ayarı var öyle yıkıyorumKazak gibi yunluleri peki?
beyazlara camasir suyu koyar misiniz?Bende 2n az 40 derecede yıkardım virüsten sonra 60 der3cede yıkıyorum renklileri yün kazakları 40 derece çoraplarıda ayırmam renklilerle atarım sadece hijyen için iç çamaşırı önce sudan geçirir sonra makinaya atarım beyazlrda 90 derecede
90 derecede küçülme olmuyor mu ? Korkuma hiç yıkayamadım 90 daBende 2n az 40 derecede yıkardım virüsten sonra 60 der3cede yıkıyorum renklileri yün kazakları 40 derece çoraplarıda ayırmam renklilerle atarım sadece hijyen için iç çamaşırı önce sudan geçirir sonra makinaya atarım beyazlrda 90 derecede
Bir kapak Domestos koyuyorum evet hafta da 1 anca birikiyor kızımın kıyafetleri var ve beyazlarda renkli çiçekler var solmaması için bu markayı kullanıyorumbeyazlara camasir suyu koyar misiniz?
Çekebilecekleri 90 da atmıyorum kumaştan kendisini belli ediyor zaten90 derecede küçülme olmuyor mu ? Korkuma hiç yıkayamadım 90 da
on yikama gozune koyuyorsunuz dimi her defasinda degil ama arasira bende koyuyorumBir kapak Domestos koyuyorum evet hafta da 1 anca birikiyor kızımın kıyafetleri var ve beyazlarda renkli çiçekler var solmaması için bu markayı kullanıyorum
Ben çamaşırları kısa programda yokamıyorum büyük deterjan gözüne koyuyorum makina ilk deterjanı alacak şekilde koyuyorumon yikama gozune koyuyorsunuz dimi her defasinda degil ama arasira bende koyuyorum
peki cevabiniz icin tesekkur ederimBen çamaşırları kısa programda yokamıyorum büyük deterjan gözüne koyuyorum makina ilk deterjanı alacak şekilde koyuyorum
Beyaz renkli koyu havlu nevresim diye ayırıyorum hepsini 40 da yıkıyorum. Beyazlar için arada bulaşık Mak. Tableti atıyorum.Çamaşır yıkamak dert oldu annemin evindeyken ne rahatmisim. Ben kıyafetleri üzerinde yazan değerde yıkıyorum gomleklerde bluzlarda genelde 30 yazıyor. Ama çok soğuk değil mi? Ve çorapları ayrı yıkıyorum neyle birlestirebilirim. nevresim takiminida ayrı yıkıyorum. Kotlar 40 derece . Ya bilmiyorum doğru mu yapıyorum.Biri bana en ince ayrıntısıyla açıklayabilir mi lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?