düşüyormuş4 kgye düşmez ya ayarlayamadınız mı?
Ay çok ilginç geldi. O zaman eski model bir 9 kg alın. Bendeki de 9 kg yorgan yazmıyor ama ben de sıkmayı tamamen kapatıp ince yorganlardan yıkadığım oluyor.düşüyormuşdün birkaç sayfada yorumlara, youtube da videolara falanda baktım da birkaç kişi daha yazmış aynısını. hatta biri 'her makina gibi buda süresini kısaltınca kg miktarı düşüyor' diye yazmış. aklıma; acaba son çıkan çamaşır makşnalarının hepsi mi böyle diye geldi
Anneniz çok sık mı yıkıyor ki yorgan filan. Hani bunu devamlı çok sık yapmıyorsa , daha iyi kullanabileceği bir şey alsın . Yorgan filan kuru temizlemeye veriliyor mu Türkiye’de böyle imkanlar var mı bilmiyorum ?
Hani sırf yorgan için çok içinize sinmeyen bişey olmasın :/
Makinem bundan değil Arçelik marka ama Eco programlar hep diğer programlara göre uzundur. Başka programlara baktınız mı?
Yorgan ne kadarda bir yıkanacak ki 4 saat olsun varsın. Anlayamadım açıkçası sorunu.
Kayınvalidem geçenlerde 2 yıllık Bosch marka makinesinin beynini yaktı kilim yıkadığı için. Servis yıkanır diyorlar ama siz ne yorgan ne de kilim yıkamayın bunlarda demiş ne kadar doğru bilmem.
yanlış anlattım sanırım. konuyu da baştan düzenledim. yorgan yıkayamamak değil sorun. bir önce ki makina 5kg olduğundan hiç yıkamamamıştık hatta makinada. ama şimdi bunu 9 kg diye alınca annemde komşulardan duymuş 9 kilo makinamda yorgan bile yıkıyorum vs diye ona dayanarak öyle söyledi. yoksa yılda 1 kez anca yıkar tabii ki. bizim için asıl sıkıntı renklilerde yada beyazlarda 9 kiloluk normal bi 2 saatlik program olmaması. 9 kg seçeneği sadece 4buçuk saatlik olan pamuklu eco programında var.Yorganı kaç kere yıkıyorsunuz ki zaten? Senede bir filan değil mi? O da 4 saat olsun ne olacak ki?
düşüyormuşdün birkaç sayfada yorumlara, youtube da videolara falanda baktım da birkaç kişi daha yazmış aynısını. hatta biri 'her makina gibi buda süresini kısaltınca kg miktarı düşüyor' diye yazmış. aklıma; acaba son çıkan çamaşır makşnalarının hepsi mi böyle diye geldi
Anladım ama bence makineniz doğru olanı yapıyor. :))yanlış anlattım sanırım. konuyu da baştan düzenledim. yorgan yıkayamamak değil sorun. bir önce ki makina 5kg olduğundan hiç yıkamamamıştık hatta makinada. ama şimdi bunu 9 kg diye alınca annemde komşulardan duymuş 9 kilo makinamda yorgan bile yıkıyorum vs diye ona dayanarak öyle söyledi. yoksa yılda 1 kez anca yıkar tabii ki. bizim için asıl sıkıntı renklilerde yada beyazlarda 9 kiloluk normal bi 2 saatlik program olmaması. 9 kg seçeneği sadece 4buçuk saatlik olan pamuklu eco programında var.
eski makinamızda renklileri mix de 2 saatte yıkardık. bu makinada mix ayarı da 4 kg
Buna emin miyiz ya, ben mi anlamadım acabaİyi de tüm makinalar öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?