- Konu Sahibi PrinceSSss
-
ben makineyi çalıştırdıgımda yumuşatıcıyıda koyuyorum sorun onda mı acaba
ama bazen makineyiş bırakıp markete falan çıkarım nasıl anlıycam yumuşatıcıyı ne zaman alıyo
1,5 kapak sıvı deterjan 1 kapak da yumuşatıcı koyuyorum
ama daha yen, yıkanan ve makişneden aldıgım çamaşırlar sanki sadece saatlece suda beklemiş de kokmuş çamaşır gibi
iyice burnumu dayıycam da belki azcık guzel koku geliyo
makinende bir sorun olabilir belki içinde su birikintidi olup kokmuş olabilir borularında olabilirkontrol ettirmenin faydası var
Beyaz camasirlardan mi bahsediyorsun? Eger oyleyse onlara toz deterjan daha guzel oluyor
Renklilere ise sivi deterjan ve yumusatici yeterli olur aslinda ama kisa program filan mi yikatiyorsun acaba?? Cunku her ne kadar renklide olsalar uzun programda yikatmak daha temiz yapiyor camasirlari .
bazen bu tarz kokuları ben basklalarının ustlerınden duyuyorum yumusatıcıdan zıyade baska bır sorun oldugunu dusunuyorum
ama yumusatıcı ıle alakalı ıse oyle dusunuyorsanız son zamanlarda kesfettıgım kırmızı yumos
cok guzel kokuyor gercekten bende cok cok dokmuyorum ama yumusatıcı alacagı zaman eklıyorum ben deterjanla eklemıyorum
https://www.google.com.tr/search?q=...amasir-urunleri%2Fproducts%3Fpage%3D7;180;270
aslında bende yumuşatıcı tavsiyesi almak için açmadım konuyu başka bi sorunmudur acaba diye düşünüyorum benzer sorun yaşayan yok galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?