- 11 Kasım 2015
- 465
- 264
- 33
- 37
- Konu Sahibi yaralikelebekk
-
Bunun bence 3 cozumu var . Ya kurutma makinasi alcaksiniz . oda bazi esyalari yipratabiliyor ama koku birakma olayi harika . ya Balkonu pimapenle kapattircaksiniz . Yada evde kullanmadiginiz odada kurutucaksiniz camasirlari ... Ablam istanbulda sirinevlerde yasiyor . İs kokusunu gectim balkona camasir acinca tavuk doner kokuyorArkadaşlar bildiğiniz üzere kışın herkes doğalgaz yakamayabiliyor. Özellikle bu sene farkettim soba yakanlar çoğalmış sanki. Çünkü önceki senelerde böyle sorunlarla karşılaşıyordum. Gel gelelim konuya. Çamaşırlar bir güzel yıkanır yumuşatıcı kokusuyla mis gibi makinadan çıkarılır. Balkona özenle asılır. 2 saat sonra kurumuş mu diye bakılır ve ben şok. Yumuşatıcı kokusundan eser kalmamış acayip pis bi şekilde is kokuyorevdede kurutamam deterjan kokusu nem yapıyor buda alerji yapıyor. Rahatsız oluyorum. Bu is kokusu da sigara kokusuna benziyo iğrenç
Arkadaşlar bildiğiniz üzere kışın herkes doğalgaz yakamayabiliyor. Özellikle bu sene farkettim soba yakanlar çoğalmış sanki. Çünkü önceki senelerde böyle sorunlarla karşılaşıyordum. Gel gelelim konuya. Çamaşırlar bir güzel yıkanır yumuşatıcı kokusuyla mis gibi makinadan çıkarılır. Balkona özenle asılır. 2 saat sonra kurumuş mu diye bakılır ve ben şok. Yumuşatıcı kokusundan eser kalmamış acayip pis bi şekilde is kokuyorevdede kurutamam deterjan kokusu nem yapıyor buda alerji yapıyor. Rahatsız oluyorum. Bu is kokusu da sigara kokusuna benziyo iğrenç
Dediğim gibi peteklere asınca deterjan kokuları nem yapıyor alerjim varGece bırakıtır musun. Akşam olmadan topla. gece daha çok kokuyor. Ben peteklerin üzerine asıyorum genelde.
Balkona cam yaptırDediğim gibi peteklere asınca deterjan kokuları nem yapıyor alerjim var
canım teşekkür ederim tavsiye için ama kurutma makinesinde çıktığında çamaşırları havalandırmak gerekiyor mu.Canım o koku iğrenç bilirim kii ben yazın bile dışarı asmam çamaşırları.
Evde kurutacaksin mecbur.
Şu an benim kullandığım bir yöntem var ama bilemiyorum şartlarını ama alabilirsen kurutma makinası al.
Şöyle kii 600 tl ye aldim şu anda ne kadar bilmiyorum en fazla 100-200 artmıştır fiyatı.
Ama kesinlikle calisiyorsan mutlaka almanı tavsiye ederim.
Bana da önceden lüks gibi geliyordu oysa değilmiş.
Bir kadının kendine en güzel hediyesi olabilir.
Herkesin elinde 1000 tl den az fiyatı olmayan telefonları görünce alınabilir kii ayrica elektrik faturasını sadece 10 tl kadar etkiledi.
Evin heryerine koyabilirsin brnimki c.makinasinin üstünde gelinimizin ki balkonlarinda.
Ayyy kusura bakmayın satış Elemanı gibi hissettim ama cok büyük bir kolaylik reelde de arkadaşlarıma tavsiye ediyorum
Bunun bence 3 cozumu var . Ya kurutma makinasi alcaksiniz . oda bazi esyalari yipratabiliyor ama koku birakma olayi harika . ya Balkonu pimapenle kapattircaksiniz . Yada evde kullanmadiginiz odada kurutucaksiniz camasirlari ... Ablam istanbulda sirinevlerde yasiyor . İs kokusunu gectim balkona camasir acinca tavuk doner kokuyor
Bende beyazlarıMDA onu kullanıyorum. BeyazlarI çok güzel beyazlatıyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Ama benim sorunum is kokusu yaaaAriel kar çiçeği çok hoş tavsiye ederim
Nerden mi geliyor tabiki soba lı evlerdenPeki o koku nerden gelir odaya koy pencereyi aç çamaşırlar kurarken oda da mis kokar
Evet ya geçen yıllarda böyle bir sorunum yoktu bu sene napıcan bilmiyorumKullanmadigim odamda kurutuyoeum pencereyi acip.
Balkona asinca gercekten berbat kokuyor camasirlar..
Bunun bence 3 cozumu var . Ya kurutma makinasi alcaksiniz . oda bazi esyalari yipratabiliyor ama koku birakma olayi harika . ya Balkonu pimapenle kapattircaksiniz . Yada evde kullanmadiginiz odada kurutucaksiniz camasirlari ... Ablam istanbulda sirinevlerde yasiyor . İs kokusunu gectim balkona camasir acinca tavuk doner kokuyor
Evet ben de ne zaman balkona koysam mazot gibi kokuyorKullanmadigim odamda kurutuyoeum pencereyi acip.
Balkona asinca gercekten berbat kokuyor camasirlar..
Nasıl iğrenç bir koku... resmen sigara sinmiş gibi yaOff yemin ederim kokusu burnuma geldi.
15 sene sirinevlerde yasadim da
Kurutma makinesi diyorum, ya da atil odada kurutup havalandirmak.
Tavuk döner kokusu muuuBunun bence 3 cozumu var . Ya kurutma makinasi alcaksiniz . oda bazi esyalari yipratabiliyor ama koku birakma olayi harika . ya Balkonu pimapenle kapattircaksiniz . Yada evde kullanmadiginiz odada kurutucaksiniz camasirlari ... Ablam istanbulda sirinevlerde yasiyor . İs kokusunu gectim balkona camasir acinca tavuk doner kokuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?