Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar tşkr ederim durulama yaptım olmadı 40 derecede tekrar yıkadım olmadı en sonunda sentetik ayarına getirdim öyle çalıştırdım geçti 1 su bardağına yakın koyuyorum ariel çokmu? birde ben genelde 45 dk. yıkamaya atıyorum kısa programa tek farkı ön yıkama yapmıyor zaten bende günde 2-3 kez makine çalıştıranlardanım![]()
kızlar tşkr ederim durulama yaptım olmadı 40 derecede tekrar yıkadım olmadı en sonunda sentetik ayarına getirdim öyle çalıştırdım geçti 1 su bardağına yakın koyuyorum ariel çokmu? birde ben genelde 45 dk. yıkamaya atıyorum kısa programa tek farkı ön yıkama yapmıyor zaten bende günde 2-3 kez makine çalıştıranlardanım![]()
O kadar çok sanki, hani deterjanlarda bedava ölçek çıkıyo ya onu göz önüne getirdim yarım bardak falan eder sanki..Belki çok koyuyo olabilirsin..
Yaa bana kalsa ben de açıcam hergün makine ama benim makinem 1 günde 3. kez açarsam yürüyo![]()
canım benimki artık yürümüyor koşuyor resmen ama olsun benim cicilerim temizlesinde isterse uçsun makinem![]()
kızla r4 yıldır vestel kullanıyorum memnun değilim çamaşırlarımda deterjan lekeleri kalıyor beyaz mat bir şekilde ne yapmalıyım özellikle kırmızı saten nevresim takımımda kaldı ne yapsam geçiremedim yardım?
ya kızlar ben birde kısa programda yıkıyorum ama sanki iyi temizlenmemiş gibi geliyor bana halbuki hergün kıyafet değiştiririz kirimiz yoktur acaba uzun programa atsam çok fark olurmu suda ve elektrikte
ya kızlar ben birde kısa programda yıkıyorum ama sanki iyi temizlenmemiş gibi geliyor bana halbuki hergün kıyafet değiştiririz kirimiz yoktur acaba uzun programa atsam çok fark olurmu suda ve elektrikte
ben d ehep 30 derecede yıkar yıkar asarım beyazlar hariç.hem çamaşırın ömrü uzun olur hem çabuk biter.zaten sürekli değiştirdiğin için üstünde leke filan yoksa sadece temiz olsun diye yıkıyorsan normal bence ya..
yok tatlım leke nedir ben bilmem maaşallah ben çok temiz ve titiz hatunum ama boklu kızın medilleri leke içinde çamaşır suyuda kullanamıyorum ona ben çamaşırlarımı 45 dk yıkıyor hızlı yıkama 30 derecede 90 dk bitiriyor atmıyorum ona beyazlarımı mutlak 90 derecede yıkarım kızalr ya size bir sorumda siz iç çamaşırlarınızı neylerle beraber atıyorsunuz?
yok tatlım leke nedir ben bilmem maaşallah ben çok temiz ve titiz hatunum ama boklu kızın medilleri leke içinde çamaşır suyuda kullanamıyorum ona ben çamaşırlarımı 45 dk yıkıyor hızlı yıkama 30 derecede 90 dk bitiriyor atmıyorum ona beyazlarımı mutlak 90 derecede yıkarım kızalr ya size bir sorumda siz iç çamaşırlarınızı neylerle beraber atıyorsunuz?
valla hayatım beyaz çamaşırsa beyazlarla atıyorum renkliyse renklilerle zaten günlük kullandığım için(alldays) kirlenmesi mümkün olmuyorboklu kızın mendillerini ön yıkamalı at madem öyleyse
![]()