çamaşırlarınızı kaç derecede yıkıyorsunuz? Çamaşır makinenizin Markası?

benim makinem LG
beyazlari 40 renklileri 30 derecede yikiyorum
battaniye ve carsaflarimi 60 bazen 95de yikiyorum

renkliler 30 derecede
beyazlar iç çamaşır ve havluları 90 derecede
beyaz tişört vs. 30 yada 40 da yıkıyorum

beyazları kışın 95 derece yazın 70 de yıkıorum tatlım çünkü kışın sular soğuk oldugu için makinalar suyu yeterince ısıtamıyo:)
orta renkliler 70
renklilerde 60 derece 1 saat:)

makinem siemens.beyazları 60 da renklileride 30 da yıkarım.çarşafları rengine göre 30 veya 40 da yıkarım.koyuysa 30 açık renkse 40.yazın sık kıyafet değiştiği için çok birikmesini beklemeden 15 dak.lık programı çok sık kullnırım.

ben yaz kış aynı standartlarda yıkıyorumm..narin ise ( tül , kumaş pantolanvs.)30 derecede ,,,renkliyse 40 derecede,,,,,,beyazlar kirlilik durumuna göre 60-70 derecede,,,,bornozlar 50derece ....kullandığım makine arçelik eski modell....şu fazla kiloluk makineler hayali hala bozulsa onlardan alıcam nasipse yorgan ve battaniye leri rahat yıkamak için içine sığdıktan sonra neden yıkamayayım.....benim koca çoook terliyor başa çıkamıyorumm.....şimdikii makinaya ben kilim bile attım ..tabii sıkarken ürkebilirsiniz ama kırk yılda bir oda canımmm ..kahrımızı azıcık çekicekk....kulandığım deterfanlarr omo matik renkliyede beyazada aynı....yumaşatıcı olarakda mavi yumoş....bazen renklilerde deterjanlar erimiyorr bunlarında mı çakması var yahuuu uyuz oluyorum...leke çıkarma olayına gelince eşimin işleri dolayısıyla kılık kıyafetinde lekeler olurdu çıkarmak için her türlü leke çıkarıcıı denedimm sadece hafif lekeler varsa çıkartıyorr....zor lekeler asla çıkmıyorr...eşim çok kıızıyordu....onca uğraşıyorsunn...deterjana ayrıı para...tekrar yıkıyorsun suyu falan derken aynı hesaba geliyor diyor gider yenisiiniii alırıız diyeee:))) ...iiikii şu makinalar varrr olmasa napardık bilmemmm.....

bende çamaşırların her zaman birikmesinii beklemem özellikle beyazlarda...makinam dolmasa bile kısa programda illaki açarımm.....her yer çamaşır oluyorr sonra görünce sinirlerim bozuluyorr.... ne hikmetse arkasından 1 kirli çamaşır sepette yerinii her zaman alır kurumuyorr maşşallahh....

beyazları 70 80 değişiyor...
beyazlara ace kullandıgım ıcın genelde önyıkamalı 70 yapıyorum

renkliler 40 derecede..

siyahlar 30 deviri düşük ve perwolle yıkıyorum.. agarmalarını önlüyor..

yün kazakları 0 derecede 400 devirde ön yıkama programında yıkıyorum..

Beyazları ben 90 derecede en az 2:30 saatte 1000 devirler yıkıyorum hiç yıpranmıyor. çekmiyor ve tertemiz oluyor. renklileri 40 derecede 1:50 saate 800 devirle yıkıyorum. sadece siyahları da 1:40 satte ve 40 derece de 800 derece de yıkıyorum. çamaşırlarım tertemiz ve güzel kokulu oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…