- 24 Şubat 2013
- 6.865
- 9.901
- 448
- Konu Sahibi queenofhaters
Öyle herkesi ameliyat etmiyorlar tabi ki.Valla ben alciya aliniyor sadece saniyodum su kk sayesinde hergun yeni bisey ogreniyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle herkesi ameliyat etmiyorlar tabi ki.Valla ben alciya aliniyor sadece saniyodum su kk sayesinde hergun yeni bisey ogreniyorum
Hayır onda da yapmadılar. O da bayağı inceldi biliyor musun alçıdan çıkardığımda çok inceydi. Hala da diğerine göre ince. Acaba ameliyat etmediler mi diye düşündüm. Ama gerek yokmuşKolum kirildi demistin onda da mi yapmadilar
![]()
Kırığa göre değişir çok kötü diilse ameliyat etme gereği duymamış olabilirler. Benim dediğim kırık kavga sırasında olmuş. Bacağında ki alçı tutarda ortopedi doktoru yaptı dimi alçıyı ?
Evet evet doktordu sordumKırığa göre değişir çok kötü diilse ameliyat etme gereği duymamış olabilirler. Benim dediğim kırık kavga sırasında olmuş. Bacağında ki alçı tutarda ortopedi doktoru yaptı dimi alçıyı ?
Kiz sen sadaka neyim ver valla az buz sey gelmiyo basinaHayır onda da yapmadılar. O da bayağı inceldi biliyor musun alçıdan çıkardığımda çok inceydi. Hala da diğerine göre ince. Acaba ameliyat etmediler mi diye düşündüm. Ama gerek yokmuş
Hayır onda da yapmadılar. O da bayağı inceldi biliyor musun alçıdan çıkardığımda çok inceydi. Hala da diğerine göre ince. Acaba ameliyat etmediler diye mi böyle oldu diye düşündüm. Ama gerek yokmuş
Evet evet doktordu sordum
Kızlar,
Soranlar için çok teşekkür ederim. Bütün gece hastanede öldüm bittim. Şimdi hastane personeli varsa, nolur bana yardımcı olsun.
Dün akşam üstü cam silerken aşağıya düştüm. Evimiz yokuşta biraz. Önü 2. Kat arkası 1. Kat gibi. Neyse cam silerken taburem kaydı şırank diye aşağıya yapışıverdim. Yumuşak zemin. Hemen alel acele doktora gittik. Röntgen çekildi bacağıma. Doktor bey hiçbir şey yok, Biraz dinlen geçer dedi. Adam doçent, heh süper çok şükür dedik eve doğru yol aldık. Hatta eşimle eve dönüyoruz " hadi yine iyisin kız, dört ayağının üstüne düştün dedi ". Eşim şehirdışına gitti beni eve bırakıp. Neyse eve geldim işte öyle deyince. 1 saat geçmedi, bacağım morarmaya ve şişmeye başladı. 15 dk bekledim 20 dk bekledim yok. Doktoru arayıp bilgisayardan tekrar bakmasını istedim. Yok herhangi bir şey zedelenmiş dedi. Ama nasıl morardı. Neyse ben siteden kızlara yazdım, resimleri falan yolladım, onlar da kötüye benziyor dediler, kırık olsa duramazsın dediler. Biraz sonra dayanamadım artık o acıya ağlaya ağlaya taksiyi aradım. Bir devlet hastanesinin aciline gittim doğruca. Doktor bakar bakmaz kırık dedi. Röntgen çekildi yine. Sarıldı alçıya alındı. 2 yerden kırılmış. Eve geldim acıdan uyuyamadım. Sabah da doktoru arayıp şikayet ettim. Kendisiyle kavga ettik. Özür bile dilemedi, olabilir böyle şeyler nolmuş. Çok konuşmayın gerekirse dava açarsınıza getirdi konuyu. Özür dilemek bu kadar mı zor ya. Nasıl ağladım acıdan. Kendine toz da kondurmuyor. Eşim de şehirdışında konuşup rahatlayacak kimsem yok. İyice uyudum kendime geldim. Aklıma geldikçe sinirlerim hopluyor. Böyle olabiliyor mu ya, bu ne biçim şey? Hayır ilk seferde anlamadı diyelim, sonra ben onu aradım başından savmak için mi bana " baktım tekrar yok bir şey evhamlanmayın " dedi. Ayy yazdıkça rahatladım vallahi
Siz iui bir ortapedi uzmanina gittinizmi?Bana kimse yapmadı, tutmayacak mı bacağım şimdi yaaa
Eeeeee her ile , her ilceye , her beldeye , her koye universite acilirsa, herbirine bakkal dukkani gibi tip fakultesi adi altindan ne oldugu belirsiz fakulteler acilirsa boyle yetersiz egitimsiz daha rontgen filminden kirik bile tespit edemeyen hasta hayatini sagligi tehlikeye atan tehlikeli , yetersiz, ustune ustluk isani tarafi sifir`` doktorcuk`` lar turer basimiza.
Bana kalirsa o doktorum diye gecinen adamin sizi sakat birakmadigina yanlis teshis koyup yanlis mudahale etmedigine falan dua edin.
Buda size aci bir deneyim olsun 1 deil 2 degil en 3 doktora gorunursunuz birdaha lazim oldugunda.
Geçmiş olsun.
Doçent olmuş da adam olamamış.
Bazen doktorlar insan olduklarını unutuyorlar.
Bakın böyleydi ilk başta. Sonra çok şişti
Bu ne ki geçenlerde bizim hastanede ameliyat yapıldı hastanın sıkıntısı safra kesesi ile idi bilin bakalım adamın neresinden ameliyat ettiler ? Basur ameliyatı geçirdi![]()
Bu bahsettiginiz bilgiyle tecrubeyle doktorlukla alakali degil yanliz, bu tamamen turk insaninin isini ciddiye almamasi her konuda oldugu gibi bu istede isini sarkitmasi umursamamasi ile alakali bir durum. O hasta o ameliyat haneye gelene kadar bircok saglik gorevlisinin teyidinden geciyor olmasi lazim, Yani suc tamamen doktorun degil o gun o hastane de ve ameliyatta gorev alan hasta bakicidan hemsireye ameliyathane personeline kadar herkeste ve tabiki yonetiminde de hata var.