• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

camdan aşağı düştüm :(

Geçmiş olsun gerçekten nasıl doktorlar var insan inanamıyor eşimin durumunda da çok şahit olduk resmen rezil ettiler bizi de 1 hafta kadar başka bir hastane de:KK51: sonra farklı bir yerde ameliyatımızı olduk. Kol bileğinden parçalı kırık olduğu için ameliyat dediler sizinkinin çok şükür ameliyatlık bir durumu yokmuş. Kaynama için biz 3 haftadır şunları uyguluyoruz kemik suyuna çok az sebzeli çorba, kelle paça çorbası, süt ürünleri,sebze ve meyve özellikle meyve öneriliyor bunlarda iyileşmenizi destekleyebilirsiniz. Şikayetçi olmanızı takdir ettim :KK54:
Canım çok teşekkür ederim. Ben de bizimkime bi tavuk suyuna çorba yaptırayım iyi gelir dedim. Sağ olsun internetten baka baka yapmış. Ama derileri çorbanın içine atmış biliyor musun :)))

Canım çok teşekkür ederim. Ben de bizimkime bi tavuk suyuna çorba yaptırayım iyi gelir dedim. Sağ olsun internetten baka baka yapmış. Ama derileri çorbanın içine atmış biliyor musun :)))
Erkekler işte anladıkları kadar:KK48:Bizde bunaldığında tavuk çorbası yapıyoruz değişiklik olsun diye ama en iyisi kemik suyuna çorbalar çok az patates ve havuçla yapılıyor eşin becerebilse çok faydalı yada 2-3 günde bizim gibi dışarıdan kelle paça içeceksin:KK53:Bol bol meyve(nar,elma,portakal,mandalina),süt,yoğurt,beyaz peynir ve çeşitleri,badem ceviz bunları tüketebilirsin elinden geldiğince canım çok geçmiş olsun üzüldüm Rabbim şifa versin resmini gördüm de nasıl morarmış ya :KK43:Eşiminde kırıldığında s gibi olmuş bileği ben göremedim radius kemiği çok kötü kırılmış platin taktılar:KK43:

Canım geçmiş olsun, camdan aşağı düştüm , başlığını okuyunca istemsiz bir gülesim geldi meğer ciddiymişsin. Ucuz atlatmışsın valla, bol bol paça çorbası iç :)

Hoşgeldiiiin, canım bütün gün laptop elimde yatış valla. Totom acıdı yatmaktan sürekli. Ağrım var. Yapacak bir şey yok. Sürekli netten alışveriş. :) ahaha afiyet olsun
Hasta ziyareti için getirmiştim :D

Oh netten alışveriş en güzeli
İnşallah tamamen geçer de işe güce tekrar koyulursun
Boşver arada dinlenmek lazım, bi tarafımıza bişey olmasa bizim dinleneceğimizde yok zaten

Back
X