Çamlıca Erdem hastanesi Bakiye Okumuş ? Diler Ceylan?

d.dilek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2009
53
3
96
39
İstanbul
Arkadaşlar merhaba 38. haftamdayım doktor değiştirmek zorundaym yeni açılan Çamlıca erdem evimize çok yakın gidip ziyaret ettim bu akşam herşey çok güzel temiz hemşireler güleryüzlü vs. herşey hoş görünüyo göze ama doktorları hakkında bi bilgi edinemedim. Bakiye Okumuş ve Diler Ceylan hakkında bilgisi olan varsa lütfen paylaşabilirmi P.tesi gidip muayene olucam ama hangisine?

Ben ilk kontrolumde Bakiye Hanıma muayene olmuştum, genç, güleryüzlü sempatik bir bayan ama ben de hakkında hiç bir bilgiye ulaşamadım ve daha sonra medipol den Seval Pata ya başladım.Aslında değiştirmek için bir sebep yoktu hoş Seval Hanımla ilgili de bir yorum alamadım bu siteden ben de kararsızım hala...

Merhabalar,

Ben 5 aylık hamileyim ve Diler ceylan benim dokturumda.Öncesinde Beylikdüzü Kolan hastanesindeydi ve şimdi Çamlıcaya geldiği için bırakmak zorunda kaldım.Ama size tavsiyem çok şeker bi bayandır herşeyi sorabilirsiniz. Ben gayet memnundum hatta oraya geldiği için üzülmüştüm....

az önce telefonla bilgi aldım diler ceylan meltem uygun ve bakiye hanım var dediler. diler ceylan iyi mi diyorsun d.dilek lütfen acele öğrenebilir miyim???

çamlıca erdem hastanesi banada yakın, bende iyi bir dr arıyorum. ssk geçiyor mu orada?

valla bilen varsa cevaplasın bende çok merak ettim.bilmiyorumkismile

Arkadaşlar 23 Şubat ta doğum yaptım Çamlıca Erdem de Diler hanım da.. çok ama çook memnun kaldım. Diler hanımı kesinlikle tavsiye ediyorum, hastane personeli yenidoğan hemşireleri çok ilgili güleryüzlü herşey çok güzeldi. SSK da geçiyor.

Ben Diğer Erdeme Gidiyordum Emel Hanıma ama memnun değilim neden derseniz çünkü. bıkere güleryuzlu degil ayrıca benım kanımı ölçmedı son iki ay kala işyerınde ölçülen testi gotrdum kansızsın toparlaman lasım. kan iğnesi serum verdi . bıkere çok canım yandı daha da alamadım . ama daha once ölçmüş olsaydı başka şeylerle düzeltme olabilirdi dye düşünüyorum. kilomu ölçmedi aylar sonra ben sordum ölçdü çok kilo almıssın . dedı. daha fazla alma dedi. tansiyonumu ölçmüyor. sürekli tahlil istiyor. Anlıcagınız doktor değiştirmek istiyorum . Diğer Erdem Hastanesine gideyim diyorum . Diler hn. bakiye hn varmıs sizce hangisi iyidir. sanıırm ikiside genç doktorlar.

Siz doğumunuz normal mi yaptınız.??Diler hanım güler yüzlümü sizi doğum konusunda rahatlatıyormu. bilgi verebilirmisiniz.
Ayrıca bU erdemde de diğer erdem de olduğu gibi hertürlü doğumla ilgili teçhizat varmı?

ben normal die gittim ancak 8 saatlik suni sancı döneminden sonra doğum ilerlemeyince sezeryan oldum ama Diler hanım son ana kadar normal doğum konusunda destekledi saolsun ben tavsiye ediyorum güler yüzü hiç düşmedi taburcu olana dek. yenidoğan ünitesi yoğun bakımı hertürlü techizatı var evet.

camlıca erdem hastanesi yeni açılmamışmıydı?

dur eşimle konuşayım bende diler hanıma bir görüneyim bakalım :) eğer ruhuma hitap ederse bende hep ona devam ederim. ben sadece kan testi için afiyete gitmiştim. dr çok soğuk geldi.

bugün diler ceylana gittim. randevu saatimden 35dk sonrasında anca görüşebildim ve bu yüzden malesef işlerim aksadı. ama bu durum hastanenin iç disipliniyle alakalıdır belki. diler hanım acıbadem hastanesinde gittiğim doktor kadar ilgiliydi. gerçekten güler yüzlü ve hoş biri. ama tabi mayene odasının koşulları kıyaslanmaz bile. tekar gitmem gerektiğinde diler ceylan a gitmeyi düşünürüm..

Arkadaşlar Diler hnm a gitme şansınız varsa kesinlikle kaçırmayın.. mükemmel bir doktor daha önce Beylikdüzü kolan hastanesindeydi.. ben ve bütün hastaları çok memnunduk onun doğum yaptırdığı hastalardan konuştuklarım oldu hepside çok memnun olduklarını söylediler ..ben doğum yapamadan hastaneden ayrıldı ve Çamlıca'ya gitti çoook üzgünüm..sizin böyle bir şansınınz varsa Diler hnm ı kaçırmayın derim..

ben de en başından beri bakiye hanıma gidiyorum.. sebep de birçok arkadaşımın çakmak erdeme gidiyor olmaları ve memnuniyetleri idi.. ama çamlıca erdem bana yakın diye buraya başlamıştım o zmn.. ilk başta sadece bakiye hnm olduğu için de ona devam ettim hep.. evet çok sempatik güleryüzlü..yine de benim de ufaktefek şikayetlerim vardı ama buradan bana arkadaşlarımın çok övdüğü dr.larla ilgili bazı olumsuzlukları okuyunca normal demekki dedim..biraz aceleci gibime geliyor en önemli sorun..bir de bana en başında sakınmam gereken hareketleri filan söylememişti.. süpürürken eşya itiyorum filan deyince de "süpürmeyi bile önermiyoruz naptın sen" filan dedi..
randevusuz çalışıyor.. çok hastası var.. aceleci gibi gelmesi ondan belki de.. bi de sanki hiç normal doğum yaptırdığını duymadım.. bikaç şefer "sezeryanda" dediler kendisi için.. ondan da biraz tereddütlerim oluşmuştu..bakalım..gene ona devam edicem galiba..
...
diler hanım sonradan geldiği için onun fiyatı kampanyalı.. sgk farkı 15tl, bakiye hnm 25tl .. öteki erdemin dr.ları ise 30tl..daha dün araştırdım:)

arkadaşlar malesef ben Diler Hanımdan memnun kalmadım.. bir kere günü gününe uymuyor bir güler yüzlü oluyor, bir başka seferde yüzünden düşen bin parça soru sormaya çekiniyorsun..Ne ilaç verdiğini ne dediğini bile unutuyor bazen, bir muayenemde 3 aylıkkendi herhalde bana folik asidi bırakmamı söyledi fakat ben farklı uzmanlardan araştırdım ve devam ettim, 1 ay sonra gittiğimde bana hala folik aside devam ediyorsunuz değil mi dedi sanki kendisi et demiş gibi..bende kullanıyorum dedim meğer zaten kullanmam gerekiyormuş..
Hadi ben bunları da geçmiştim yine de devam ediyordum kendisine ta ki bugüne kadar.. geçen hafta boyunca 3 kez aradım kendisini ulaşamadım.. sekreteriyle görüştüm fakat kendisine iletmemiş olacak ki ya da kendisi aramaya değer bulmadı ki bir kez bile bana dönüş olmadı. Dün yine aradım bir başka şey için hastanede olmadığı eğer acil bir durum varsa kendilerinin doktora ulaşacakları ve doktorun uygun görmesi halinde bana cep telefonunu verebileceklerini söylediler.. peki dedim benim gece doğumum başlasa ne olacak? hastanede nöbetçi kadın doğum uzm. olduğunu doğuma onun gireceğini ancak ekstra ücret ödemem halinde kendi doktorumun gelebileceğini söylediler.
Velhasıl kelam bugün nihayetinde Diler hanıma ulaşabildim.. Bana yazdığı bir ilaçla ilgili yine tereddütte kalmıştım ve sorumu sordum.. daha sonra kendisine ulaşmakta problem yaşadığımı ve cep tlf numarasını verip veremeyeceğini sordum kendisi bana şöyle bir cevap verdi; ben burada 50 hastaya bakıyorum herkese cep tlefonu veremem. eee o zaman özel hastaneye gitmemin ne anlamı var ki dedim bunun üzerine bana tahmin edersiniz ki hastanemiz tam olarak da özel hastane statüsünde bir hastane değil, hastanemiz de 7/24 kadın doğum uzmanı var acil durumlarda onlara başvurun dedi.. O zaman ne anlamı var ki Diler hanımın benim doktorum olmasının kendisinin bu yaklaşımını son derece yanlış ve kabaca buldum.. herşey parayla ilgili olmuş artık.. telf. numarasını verse bile gece gündüz onu arayacak değilim yaa.
Bunun yanında 2 arkadaşım da Medicana'da Zehra hanıma devam ediyorlar, daha ilk günden arkadaşlarım istemedikleri halde telefonunu vermiş.. ve son derece ilgiliymiş.. bilmiyorum belki ona gidicem...:çok üzgünüm:

canım mesajına cevap yazdım ama gönderemiyormuşum yorum sayım 50yi geçmediği için....
neyse buradaki yorumu tekrar okudumda aynı şeyleri yazmışım sanada ...
kısacası benim özel doktor anlayışıma uymayan bir doktor Diler Ceylan...ihtiyacım olduğunda ulaşamıyorsam hiçbir anlamı yok..acilden de nereye gitsem bakarlar zaten bana..
Allah yardımcın olsun..guclubacismile

ya dün gittim diler hanıma hiç memnun kalmadım çok ciddi birisi ultrasonda doğru dürüst hiç bir şey göremedim hiç bir anlatmadı da meltem hanım tek tek gösterirdi bebeğimizin her yerni ve anlatırdı.ayrıca ayak bileğimdeki ağrı için 2 jel verdi ama ikiside hamilelikte kullanılmamalı yazıyor.bu nasıl iş kulllanmıycam bi dahaki ay da bakiye hanımı deniycem açıkcası

cep telefonu konusunda da bakiye hanım çok iyi, zira en başta cep numarasını vermişti ve ben de zaman zaman kafama takılanları arayıp sormuşumdur.. zaten şu sıra çok yoğun, diler hanım da bırakacakmış erdemi.. kadıncağız iyice yalnız kaldı.. meltem hanım zaten daha da evvvel bırakmıştı.. bu denli yoğunluğa rağmen gene de gerçekten ilgili ve güleryüzlü hatta çok da esprili.. ama soracaklarınızı önceden liste yapmanız iyi olur çünkü çok hastası olduğu için haliyle çok uzun ilgilenemiyor ama sorularınız önceden hazır olursa peşpeşe sorarsınız cevaplar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…