Fun83... o kadar boş konuşmuşsunki ya varya sana şuan sadece gülüyorum ... insanlara heleki önemli insanlara böyle kendi kafandan iftiralar atma senin kafan zaten problemliymiş :) o kadar doktor gezmişsin en son diler hanıma gelmiş ona çatmışsın senin durumunu öğrendim diler hanıma boşuna iftira atma ALLAH yukarda görüyo herşeyi bende diler hanıma gidiyorum ve ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR okadar memnunumki ALLAHIM ondan razı olsunhatta diler hanıma sordum böle böle bi durum var diye anlattı senin durumunu ve ekledi HAKKIMI HELAL ETMİYORUM diye bende aynen iyi dedin dedim... herkez memnunda bi sanamı böyle .. Şu mübarek günlerde insanların kafalarını karıştırma ayrıca böyle boş boşta konuşup iftira atma için fesat ki bak çocuğundan çıkarıyo ALLAH günah.. günah.. kendine çeki düzen ver
Fun83... o kadar boş konuşmuşsunki ya varya sana şuan sadece gülüyorum ... insanlara heleki önemli insanlara böyle kendi kafandan iftiralar atma senin kafan zaten problemliymiş :) o kadar doktor gezmişsin en son diler hanıma gelmiş ona çatmışsın senin durumunu öğrendim diler hanıma boşuna iftira atma ALLAH yukarda görüyo herşeyi bende diler hanıma gidiyorum ve ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR okadar memnunumki ALLAHIM ondan razı olsunhatta diler hanıma sordum böle böle bi durum var diye anlattı senin durumunu ve ekledi HAKKIMI HELAL ETMİYORUM diye bende aynen iyi dedin dedim... herkez memnunda bi sanamı böyle .. Şu mübarek günlerde insanların kafalarını karıştırma ayrıca böyle boş boşta konuşup iftira atma için fesat ki bak çocuğundan çıkarıyo ALLAH günah.. günah.. kendine çeki düzen ver
bende diler hanıma gidiyorum çok kararsızım 36+5 günlük oldum doğum yaklaştı peki başka yeni doğum yapan arkadaşlar yokmu bizi bilgilendirse çengelköy safaya gidiyorum
bana kalırsa M_star ya diler hnmın kendisidir yada kankası kardeşi vs.. çünkü hastası olsa içinde ufakta olsa bir endişe peyda olurdu.. zaten belliki sadece cevap yazmak için üye olmuş.
ben arkadaşın şikayetindeki samimiyete kesinlikle inandım. erken doğum yapmak durumunda olmuş ve bebek sarılık olmuş bu gayet normal bi gelişme, bebeklerin çogunda oluyor.
allah bebişinizi analı babalı büyümesini nasip etsin arkadaşım ve umarım yanlış insanlara denk gelmezsiniz birdaha.
ben de yarın erdemde sezeryan oluyorum bakiye okumuş hanıma, gelişmelerden varsa şikayet ve memnuniyetimden mutlaka burada baksedip size bilgi vereceğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?