Çamlıca Erdem hastanesi Bakiye Okumuş ? Diler Ceylan?

çok saçma bir şey koskoca hastane yeni açıldı üstelik ama 2 tane doktor kaldılar ve biri daha da bırakacakmış diyosun erdem hastanesi bu konuda bir şey yapmayı düşünmüyor herhalde anca hastalarını kaybeder bu kafayla giderlerse ellerinde iyi doktorlarıda kaçırıyolar zaten ah ah nerde benim doktorum melteem

diler hanımın hastası olan arkadaşar doktorumuz geçen cumartesi itibariyla hastaneden ayrılmış.diler hanımda doğum yapmayı planlayan bizler ortada kaldık.yeniden iyi bir doktor aramaya başlayabiliriz.özellikle benim gibi doğuma az bir zamanı kalanlara kolay gelsin...mafoldumben:sm_confused:

ya çok enteresan yaa koskoca hastane de 1 tane doktor mu kaldı şimdi yani bu ne saçmalık napalım şikayet mi edelim bu hastaneye kadın doğum uzmanı doktor koyun diye erdeme hayret bişe

Merhaba hanımlar,
Geçen hafta Diler hanıma doğum yapmış biri olarak yazacaklarım önemli olacaktır.
Öncelikle hamileliğim boyunca 4,5 farklı doktor denedim aralarında tüccar zihniyeti ile çalışan hasta=müşteri mantığında doktorlar vardı ve eleyerek farklı doktorlara yöneldim.
Normal doğum tarihim 12 Ağustos yani an itibari ile 1 haftam var aslında doğuma ama 2 hafta önce doğum yaptım.

Nedenine gelince. Doğum için hem hastahane hemde doktor arayışına girmiştik Çamlıca Erdem Kaliteli bir hastahane olarak listemizde ilk sıralarda idi. Personel olarakte gerçekten çok ilgililer özellikle yenidoğan hemşiresi Ayşe hanım kendi bebeği gibi bakıyor tüm bebeklere. Doktor olarakta sitedeki yorumlara bakarak Diler Hanımı denemek istedik.

İlk gidişimizde durumumuzu anlattık. Bizim de bildiğimiz biraz riskimiz var ve farklı doktorlardan devamlı yorum aldık. Diler hanıma gelince herşey tepe taklak oldu. İlk 5 dk içinde hemen karar vermemizi ve yukarı çıkıp sezeryan ile doğum yapmamız gerektiğini söyledi. Bu konuşma muayene için ilk gidişimizde ve tamamen bizim durumu anlatmamıza istinaden gerçekleşti. Yani Doktor olan biri işi riske atmaz ver bir bakalım tahlilleri nedir ne değildir diye bakar, tansiyon ölçer. 3-4 gün önce farklı doktorun normal olarak doğum yapabilirsin demesine rağmen hemen yukarı çıkarıp doğuma almak istemesini tuhaf karşıladık. Sonuçta riski olsada o an için normal seyirinde ilerleyen bir hamilelikti. Diler hanımda %1 bile risk olsa riske girmeyelim hemen alalım dedi. Biz düşünmek istiyoruz diyip dışarı çıktık. Sonrasında tekrar içeri girdiğimizde durumundan şüphelendiğimiz için kendiside 2-3 gün bekleyebiliriz sorun olmaz dedi. 5 dakika önce hemen doğurtmak istiyordu sonrasında müşteri kaçıyor düşüncesiyle 2-3 gün bekleyelim dedi ve başka doktor belki doğumu gerekli görmeye bilir gibisinden şeyler söyledi. Yani bizi kaçırmamak istediği her halinden belliydi. Bu arada nst yapıldı ve sonuçlar normaldi. Tekrar gelmeyiz diye nst sonuçlarını da vermedi. Ve sabah 8:30 gelin dedi.

Diler hanım o istediği acaba bişey olurmu sorusunu kafamıza sokmuştu. Her ne kadar farklı doktorlar çok riskli değil desede istemeyerekte olsa doğum için 8:30 gittik. Doğum için tam 5 saat bekletti malum garanti müşterisi olduk yatıyoruz ya canı ne zaman isterse o zaman gelecek. Kendisi de diğer müşterilere bakıyor. Sonunda isyan ettik artık 5 saattir bekletiyorsunuz ne zaman olacak diye. Konuştuğumuzda ameliyathane dolu acil vaka vardı ama şimdi boşaldı hemen alıyorum dedi. Haliyle inanmadık. 5 saattir ameliyathane dolu olamazdı çünkü sorduğumuzda Diler hanımı bekliyorlardı. Her neyse.

Doğum gerçekleşti Allaha şükür bebeğimiz sağlıklıydı Diler hanımın dediği gibi bir riskte söz konusu değildi. Film bundan sonra daha da koptu. Doğumdan sonra Diler hanım ben izine çıkıyorum kontrollerinizi Bakiye Hanım yapıcak dedi. Bizim de kafamızdaki soru işaretleri tek tek cevabını bulmaya başladı.

Daha önceden duyduğumuz bu olay başımıza gelmişti. Yaz aylarında doktorlar izin zamanına gelen doğumları erkenden sezeryan ile yapıp hastaları zor durumda bırakıyorlardı.

Bizimde durumumuz aynı şekilde oldu. Bebeğimiz 3. Gün sarılık oldu ve tekrar hastaneye yatırdık. 1 gün ışın tedavisi gördük ve çıktık 2 gün sonra tekrar yükseldi ve tekrar yatış yaptık 1 gün daha ışın tedavisi gördük. Bebeğimiz bu arada 360 gr verdi zaten kilosu düşüktü. Ufak bir araştırma ile Erken doğumda sarılık riskinin % 80 olduğunu görebilirsiniz.

Hastaneye kontrol için tekrar gittiğimizde Diler hanımın ayrıldığını öğrendik. İki çift lafımız vardı onu söyleyemedik ama bundan sonraki müşterileri dikkate alır umarım bu yazıyı.
Para için insanların, bebeklerin sağlığını riske atıyorlar. Zaten hastanedeki son gününde herkesi kesmiş bütün kat neredeyse Diler hanımın sezeryan doğumları ile doluydu.
Bence kaliteli bir hastaneye yakışmayan bir doktordu ve doğru karar verilmiş.

Başka bir hastanede karşılaşırsanız Diler hanıma bu yazıyı dikkate alırsınız bebeğinizin ve kendi sağlığınız için.

:ecrin_bebek::ecrin_bebek:merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum.ben polikistikover hastasıyım ve 1.5senelik evliyim çocuk istiyoruz nisa hastanesi mürvet hanıma tedaviye başladık ama doktorumu değiştirmek istiyorum.erdem hastanesine başlamayı düşünüyodum şimdi yazılanları okuyunca tereddütte kaldım.önerdiğiniz iyi,ilgili,işinde uzman bi doktor varmı?lütfen yardımcı olun.artık en kısa zamanda çocuk sahibi olmak istiyoruz.

ayyy inanmıyorum fun83 çok geçmiş olsun inşallah bebeğin en kısa sürede iyileşir ben de kendisine 2 hafta önce gittim hiç memnun kalmadım burdada okuduğum yorumlardan sonra ayak ağrım için verdiği jelleri okuyup kullanmadım.sonraki haftada ayrılacağını okudum zaten bende bir daha kendisine gitmeyi düşünmüyordum ve efet yazın izin zamanı gelen doktorlar ya suni sancıyla yada sezeryanla erkenden doğurtuyorlar keşke kabul etmeseydiniz sezeryanı farklı bir doktor daha deneseydiniz. ve hastanede şu an sadece bakiye hanım kalmış bende evime yakın diye çamlıcadaki erdeme gidiyorum ama artık tek doktor ne kadar ilgilenirse resmen ticarete dökülmüş iş ne annenin ne bebeğin sağlığını hiç önemsemiyorlar

bu nasıl iş ya bi bakiye hanım kalmış güya hastaneye yeni doktor alıncak ama zamanı belli değilmiş şimdi randevu almak için aradım bakiye hanım çok yoğun olduğu için randevulu çalışmıyo gelince hasta kaydı açtırıp sıradan giriyosunuz dediler ve fiyatı da 30 tl ben aylardır 15 tl ye muayene oluyodum ne saçmalık o zaman biran önce doktor alın kardeşim bu ne biçim iş

Fun83... o kadar boş konuşmuşsunki ya varya sana şuan sadece gülüyorum ... insanlara heleki önemli insanlara böyle kendi kafandan iftiralar atma senin kafan zaten problemliymiş :) o kadar doktor gezmişsin en son diler hanıma gelmiş ona çatmışsın senin durumunu öğrendim diler hanıma boşuna iftira atma ALLAH yukarda görüyo herşeyi bende diler hanıma gidiyorum ve ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR okadar memnunumki ALLAHIM ondan razı olsun hatta diler hanıma sordum böle böle bi durum var diye anlattı senin durumunu ve ekledi HAKKIMI HELAL ETMİYORUM diye bende aynen iyi dedin dedim... herkez memnunda bi sanamı böyle .. Şu mübarek günlerde insanların kafalarını karıştırma ayrıca böyle boş boşta konuşup iftira atma için fesat ki bak çocuğundan çıkarıyo ALLAH günah.. günah.. kendine çeki düzen ver

Ayrıca hanımlar tavsiye ederim Diler Hanım hem çok ilgili hemde çok dikkatlidir bilginiz olsun Hamdolsun ben çok memnunum Allahımın izniyle doğumumuda diler hanımın yapmasını istiyorum ondan başkasına güvenmiyorum çünki...

Öncelikle doktoruna güvenip güvenmemek sana kalmış. Bizde giderken güvenmek için gitmiştik. Zaten forumda da memnun kalmayanlar mevcut. Yukarıda yazdıklarımın hepsini unutun aşşağıdakileri ön yargısız okuyun.

1- Bir doktor hastaneden ayrılmasına 3-4 gün kalmasına rağmen doğuma almak istediği hastaya bunu niye söylemez.

2- Bir doktor ilk defa gelen hastasının nst sonuçları normal çıkmasına rağmen neden hemen doğuma almak ister.

3- Bir doktor herhangi bir aciliyeti olmamasına ve kendi tabiri ile "%1 lik risk olabilir" demesine rağmen 37. haftası bile dolmamış bir hastasını neden doğuma almak ister.

4- Bir doktor tüm bunlara rağmen "bence doğurmalısın ama başka doktorlar doğurmanı istemeyebilir." der.

5- Bir doktor riskli gördüğü ve hemen doğuma almak istediği hastanın niye tahlillerini kontrol etmez

Elimizde tüm tahlil,nst ve ultrason sonuçları mevcut ve yazdıklarımın arkasındayım. Yazdıklarımı yüzüne de söylemek istedik fakat biz hastaneden çıkmadan kendisi ilişiğini kesmiş bile.

Olayın daha fazla üzerine gitmediysek Allah a havale ettiğimiz içindir. Hak yerini elbette bulacaktır. İki elimiz yakasında olacaktır.

Bana iftira atıyor fesat çocuğundan çıkıyor demişsin. Çok güvendiğin doktorun aynı şeyleri sana da yaşatsın.
Elin kolun bağlı küvezde ağzında hortumlarla çocuğuna bakarken anlarsın belki bize ne yaşattığını.

Kendisi doğum sonrası kontrol bile yapmadığı için bize yaşattıklarından doğal olarak haberi yok.

5-6 ay da bir hastane değiştiren, doğum yapacak ve doğum yapan hastalarını yüzüstü bırakan doktora güvenmekte ve inanmakta çok haklısın.

Doktorluk kutsal bir meslektir.
Doktorlar Hipokrat yemininde mesleğini dürüstlükle ve onurla yapacağına dair yemin ederler.

Son düzenleme:
M_Star yorumun hiç hoş değil bence burda sıkıntı çekmiş bi insan için boş konuşmuşsun demen insan ne yaşadığını kendi bilir. sen madem diler hanıma çok güveniyorsun hastaneden ayrılmış nereye gitmişse peşinden git o zaman. ama bu sana bu şekilde konuşma hakkını vermez. daha dün arkadaşım 1 haftalık bebeğini kaybetmiş o yüzden acısını çeker anlar.

doktoruma güveniyorum Allahın izniyle ve hastane değiştirmiş olabilir herşeyin bi sebebi vardır bilip bilmeden yorum yapma arayıp sorsaydın hangi hastanede diye şimdi SAFA hastanesdinde çengelköydeki ben bu konuyu söyledim yazdıklarınıda bilio gelsin o zaman dedi buyur git konuş arkasından böyle yorum yapma hastanedeki neredeyse bütün gelen bayan hastaların çoğu Diler hanımı seçiyo madem kötü doktor neden herkez ona gidiyo bitek sen kötülüyosun ben gidip geliyorum sdürekli ve herkez memnun canım çocuğuna bişi dediğim yok dememde .. bi zorluk yaşamış olabilirsin ama madem öyle bisürü doktor dolaştım diye sen diyosun sende bi güven problemi var belli ...

Şahsen bende bir süre malesef Diler hanıma gitmiş biri olarak yeniden söylüyorum ki ( daha önceki sayfalarda yaşadığım problemler yazıyor ) kesinlikle tavsiye etmeyeceğim bir doktor... birincisi ortada bir üslup sorunu var, bence onun için hastane bir ticarethane hastalar da birer müşteriden ibaret.. hastaneden ayrılması isabet olmuş, aynı mantıkla yenisinde de ne kadar kalır Allah bilir...

bende diler hanıma gidiyorum çok kararsızım 36+5 günlük oldum doğum yaklaştı peki başka yeni doğum yapan arkadaşlar yokmu bizi bilgilendirse çengelköy safaya gidiyorum

M_STAR, doğrusu yorumunu ben de hiç hoş bulmadım. şu an ne seni, ne FUN83'ü ne de Diler hanımı tanıyorum. biryerlerde hata veya hatalar var evet ama bunun tam olarak kimde olduğunu sen de bilemezsin şu anda bence. doktoruna çok güvendiğin için söylediği her şeye inanıyorsun, gayet de güzel inanman senin açından. yani içinin rahat olması doktoruna karşı. ama inş. bir sıkıntı yaşamazsın çünkü sözlerin çok kırıcı olmuş bence. Fun83 de hatalıdır belki, bilemiyorum am ane olursa olsun üslubun bu olmamalı diyorum. o da senin gibi bir anne, ikiniz de kıymetlisiniz, kıymetli insanlar gibi davranmalısınız. üzüldüm doğrusu okuduğumda. bundan sonra ikinizin de hakkında hayırlısı olur inş. ve bebeklerinizin.

bana kalırsa M_star ya diler hnmın kendisidir yada kankası kardeşi vs.. çünkü hastası olsa içinde ufakta olsa bir endişe peyda olurdu.. zaten belliki sadece cevap yazmak için üye olmuş.
ben arkadaşın şikayetindeki samimiyete kesinlikle inandım. erken doğum yapmak durumunda olmuş ve bebek sarılık olmuş bu gayet normal bi gelişme, bebeklerin çogunda oluyor.
allah bebişinizi analı babalı büyümesini nasip etsin arkadaşım ve umarım yanlış insanlara denk gelmezsiniz birdaha.

ben de yarın erdemde sezeryan oluyorum bakiye okumuş hanıma, gelişmelerden varsa şikayet ve memnuniyetimden mutlaka burada baksedip size bilgi vereceğim..

bende diler hanıma gidiyorum çok kararsızım 36+5 günlük oldum doğum yaklaştı peki başka yeni doğum yapan arkadaşlar yokmu bizi bilgilendirse çengelköy safaya gidiyorum

bende aynı hastaneye gidiyorum ama benim doktorum meltem hanım daha önce erdemdeydi ordan buraya geçti ben kendisinden çok memnunum hemen karşılıklı odaları diler hanımla zaten. şimdilik hasta odalarını kullanıyolar güya tadilat bitince alt kata taşıncaklarmış ama ne hikmetse benim doktorum diler hanımdan önce gelmesine rağmen kapısında ismi yazmıyo ama diler hanımın yazıyo.

joys,Rabbim bebeğini analı babalı büyütmenizi nasip etsin. Yarın sezeryan olacağım demişsin, şimdi bebeğini kucağına almışsındır herhalde. Hayırlı ömürler inş. Toparlanabildin mi bilmiyorum ama şu bakiye hanımdan memnun kalıp kalmadığını yazacaktın, nasıldı? sezeryana o mu yönlendiriyor yoksa sen mi istedin veya mecburdun? Tekrar hayırlı olsun

arkadaşlar bir arkadaşım yeni doğum yaptı ve bakiye hanımdan çok memnundular. bu konu hakkında bilgi verebilecek olan var mı ??

artık doktoru görmeden inanamıyorum doğrusu, kimine iyi davranıyor doktorlar, o kişi de doğal olarak çok iyi diyor fakat sen gidiyorsun aynı doktor sana hiç de öyle iyi görünmüyor. erdem'deki adalet hanım konusunda ben bunu yaşadım, çok iyi şeyler okumuştum ama memnun kalmadım. o yüzden bakiye hanımı da görmeden artık sanırım ikna olamayacağım. off!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…