Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm hanımlar bana bu hastahaneden bi kadin dogumcu tavsiye edecek biri varmı yada bu hastahane olmaz umraniyede baska hastahane soyliyim sana diyecek birini ariyorum lutfen yardimci olun
Oncelikle konuyla ilgilendigin icin cok tesekkur ederim sibel hanim hangi hastahanede dogum yaptiriyor peki birde soyadini yazarmisin uygun gelirse gideyim ona ayseyi banada soylediler ama o kadar yogun bi insan bana faydasi olmaz hatta ayse disinda yazacaktim unutmusumBen ilk hamileliğimde bu hastanede Ayşe Katrancıya muayene oluyordum. Herkes onu tavsiye etmişti ama acayip yoğundu. Saatlerce sıra bekleyip beş dk da çıkıyorduk içerden. Randevu aldığım halde. Aslında güleryüzlü ilgili ama dediğim gibi çok yoğun. Sonra çamlıca medicana Sibel hanıma başladım. Şimdi Ümraniye santralde muayenehanesi var. Avrupa yakasına taşındığım halde gidip Ümraniyede kendisinde doğum yaptım. Çok memnunum. Şu an Trabzonda yaşıyorum. Hala kendisinde doğum yapmak istiyorum ama bu imkansız tabii :) fiyatı biraz pahalı ama her türlü memnun kalacağın bi dr![]()
Oncelikle konuyla ilgilendigin icin cok tesekkur ederim sibel hanim hangi hastahanede dogum yaptiriyor peki birde soyadini yazarmisin uygun gelirse gideyim ona ayseyi banada soylediler ama o kadar yogun bi insan bana faydasi olmaz hatta ayse disinda yazacaktim unutmusum![]()
Merhaba,Slm hanımlar bana bu hastahaneden bi kadin dogumcu tavsiye edecek biri varmı yada bu hastahane olmaz umraniyede baska hastahane soyliyim sana diyecek birini ariyorum lutfen yardimci olun
Bende onlari dusunuyorum sagolun bilgi verdiginiz icinMerhaba,
Bende Çamlıca Erdem Hastanesine gidiyorum.
Şükran Açıkalın ve Zeynep elmalı için hep olumlu şeyler duydum
geçen hafta Zeynep Hanım'a gittim çok memnun kaldım
bu haftasonu izinli olduğu için Şükran Hanım'a gideceğim
Cok sagol cnm bilgin ici daha ayrintili bilgi vereyim demissin ne acaba memnun olurumCanım ben hamileliğim boyunca ayşe katrancı ya gittim çok memnundum. Her muayeneden mutlu ayriliyorduk her soruma çok güzel cevaplar verdi. Normal doğum isteğime son ana kadar destek verdi Allah bin Kere razi olsun. Ama doğum sezeryana döndü ve doğuma şukran hanim girdi . O nasıl bir Güleryüz , samimiyet. Ondan da çok memnun kaldık. Üstelik sezeryan ameliyatımı çok başarılı yapmis ki çok çabuk toparladım. Herkese tavsiye ediyorum her iki doktoru da . Istersen daha da ayrıntılı bilgi verebilirim.
Bu konularda herkes memnunda bir bahane bulup sezaryen yapiyorlarmia diye duydumda ondan sordum benim gerci ikinci birinci normal herhalde dondurmezler bakalim neresi nasip olursa oraya gidecem artikCanım normal doğum istersen ve sancıların gece falan gelirse Ayşe hanim gelmiyor doğuma. Nöbetçi doktor gidiyor . Benim ne sanci ne şu gelmişti. 39+5 te hastaneye gittiğimde suyum çok az kaldığı için hastaneye yatış yapıldı ve 11 gibi suni sanci ya başladık ama mesai saatleri içersinde yeterli açılmam olmadığı için ayşe hanim beni şukran hanima devretti. Sağolsun şukran hanim da Hep güleryüzle takip etti ama benim doğum acil sezeryana döndü. Şükran hanim odadan ameliyathaneye gidene kadar hep yanımdaydı. Akşam 19.00 gibi odadan ayrıldım 19.15 gibi bebisi bakım odasına almislar bende 19.45 gibi geldim odaya. Bebekte arkamdan geldi. Gece boyunca ebe ve hemşireler her ihtiyaç duyduğunuzda yanımıza geldiler. 2 gece yattım tüm. Personel güleryüzlü ydi. Ben tavsiye ediyorum çamlıca Erdemi fiyatları da diğer hastanelere göre oldukça uygun. Odayi da kendiniz susleyebiliyorsunuz istediğiniz gibi:)
Benim eşimde bi bahane bulup sezeryan yaparlar dedi hep. Ama nst sonuçları zaten herseyi belli ediyor. SaatlerCe sanci çektim 4 cm açılma oldu sadece bebeğin kalp atışları da düştü mecbur sezeryan oldu. Bide bebisim içerde kaka yapmış şukran hanim iyiki daha fazla beklememisik dedi.Bu konularda herkes memnunda bir bahane bulup sezaryen yapiyorlarmia diye duydumda ondan sordum benim gerci ikinci birinci normal herhalde dondurmezler bakalim neresi nasip olursa oraya gidecem artik
Evet cnm bende onu tercih ettim ve 13 eylulde dogum yaptim allah ondan razı olsun cok guzel bi normal dogum yaptirdi bana sakin onu bırakma ne derse uygula memnun kalacaksın allah yavruna kavuştursunBenim doktorum da Şükran Akalin.acayip enerjik, güler yüzlü, pozitif bir insan. Dilinden tatlim canim laflari düşmüyor. İnsani rahatlatan bir yapisi var. Eli de cok hafif. İşinin ehli olduğunu her soruya verdigi cevaplardan anlayabilirsiniz. İlk dogumu gultepe avicenna hastanesinde yapmistim, doktor hanim numarasini dahi vermemisti. Şükran hanim direk kendisi numarayi yazip veriyor ve whatsapp uzerinden sürekli kontak halinde. En ufak sıkıntida yardımcı oluyor. Testleri devlette yaptir gel diyor falan her konuda yardimci. Allah razi olsun
Allah razı olsun. Aynen öyle. Şükran hanima güvenim tam. Benim ikinci dogum zaten. İlk muayeneye gittigimde direk dedimki, bana enerji lazim,guleryuz lazim. yoksa dogurmayi zaten ben yapacagim. Cok gulmustuk. İnsallah sorunsuz olur bakalimEvet cnm bende onu tercih ettim ve 13 eylulde dogum yaptim allah ondan razı olsun cok guzel bi normal dogum yaptirdi bana sakin onu bırakma ne derse uygula memnun kalacaksın allah yavruna kavuştursun
Ilkinde normalse sorunsuz olur ins. Dogumda cok yardimci oluyor vazelinle ovuyor felan ebelerde cok yumuşak davraniyorlar ben cok memnun kaldım ilk normalimde ozeldi ama beni maf etmişlerdi bunda heemn ayaga kalktım allah onlardan razı olsunAllah razı olsun. Aynen öyle. Şükran hanima güvenim tam. Benim ikinci dogum zaten. İlk muayeneye gittigimde direk dedimki, bana enerji lazim,guleryuz lazim. yoksa dogurmayi zaten ben yapacagim. Cok gulmustuk. Pİnsallah sorunsuz olur bakalim
Ay iyi aklima getirdin. Ebeleri soracakrim tecrubeli birisine. Nasillar guleryuzluler mi naz cekiyorlar miIlkinde normalse sorunsuz olur ins. Dogumda cok yardimci oluyor vazelinle ovuyor felan ebelerde cok yumuşak davraniyorlar ben cok memnun kaldım ilk normalimde ozeldi ama beni maf etmişlerdi bunda heemn ayaga kalktım allah onlardan razı olsun
Cekiyorlar naz ben memnundum cnm ins. Sende memnun kalırsinAy iyi aklima getirdin. Ebeleri soracakrim tecrubeli birisine. Nasillar guleryuzluler mi naz cekiyorlar mi