Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm bayanlar ben 29 haftalık hamileyim ve surekli gittiğim hastaneden memnun değilim Çamlıca Ömür Hastanesinde Bahar hanım adını duydum giden var mı bilgisi olan yardımcı olursa çok memnun olurum
tabi öğrenmek isterim ayrıca muayene ücreti ne kadar
teşşekkürler arkadaşım duydugum kadarıylada telefonla randevu alıp gidiyormuşun yine orda bekleniyomu :uhm:Bahar hanımdan memnun kalmayan duymadım ama çok fazla hastası var,bir arkadaşında dediği gibi hastane devlet hastanesi gibi ben bu yüzden hospitalium ümraniyede Ferda hanımı tercih ettim,Bahar hanımdan memnun kalmaz ya da hastanede çok beklemek istemezseniz Ferda hanımı tavsiye ederim,o da Bahar hanım gibi hem ilgili hem güler yüzlü. Ayrıca duyduğum kadarıyla bazı doktorlar mesai saatleri dışında ve izin günlerinde doğuma çağrılırlarsa ekstra ücret talep ediyorlarmış,ben pazar günü doğum yaptım,Ferda hanım izinliydi ama çağırdık yarım saat içinde geldi doğumumu o yaptırdı ekstra bir ücret de almadı.
Bir de Hospitalium Çamlıcada doğum yapmayı düşünüyorsanız önce odaları gezin derim,standart odalar bana biraz bakımsız geldi,mesela benim odamdaki dikey perdeler doğru düzgün kapanmıyordu zaten bir kaç parçası da eksiktiayrıca odadaki koltuklarda oldukça kirli görünüyordu
![]()
bahar hanıma başka yakında giden varmı bende ona gitmek istiyorum bilgi verirseniz sevinirin
peki hastaneye gittiginde randevu alıp öylemi gidiyosun birde orda randevu aldıgın halde çok bekliyomusun arkadaşlar çok kalabalık oluyo bekleniyo diyorda teşekkürler