çamlıca ömür hastanesi- hospitalium- hakkında bilgisi olanlar

she07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
22
0
86
İstanbul
slm bayanlar ben 29 haftalık hamileyim ve surekli gittiğim hastaneden memnun değilim Çamlıca Ömür Hastanesinde Bahar hanım adını duydum giden var mı bilgisi olan yardımcı olursa çok memnun olurum

Canim Bende Bahar Hn.hastasiyim Ve Görümcem,arkadaşimda Onun Hastasi Herkesin Beklentisi Farklidir Ama Bahar Hn.hastalara Yaklaşimi Oldukça Nasik Ve Güler Yüzlü Bi Hanim Görümcem Pazar Günü Doğum Yapti Hiç Bir Problem çikmadi Tabi Gene Herkezin Beklentisi Farkli Ve Doktordan Elektrik Almak O Güveni Hissetmek önemli O Yüzden Ben Bahar Hn Hakkindaki Bilgilerimi Sana Aktardim Ama Gerisi Sana Kalmiş Canim Allah Yardimcimiz Olsun Allah Bebeğini Sağlikli Bi şekilde Kucağina Alacağin Günleri Göstersin

slm bayanlar ben 29 haftalık hamileyim ve surekli gittiğim hastaneden memnun değilim Çamlıca Ömür Hastanesinde Bahar hanım adını duydum giden var mı bilgisi olan yardımcı olursa çok memnun olurum

MERHABA

ben bahar hanımın 8 yıllık hastasıyım şuanda da 36 haftalık hamileyim ve bahar hanımdan gayet memnunum. sana bir tavsiyem olcak hastaneye gitme özel muanehanesine git çünkü orda daha çok ilgileniyor hastane ssk anlaşmasından dolayı sanki devlet hastanesi gibi oldu ve herkes bahar hanıma gitmek istiyor.
eger özel muanesinin yerini öğrenmek istersen yardımcı olabilirim:1hug:

tabi öğrenmek isterim ayrıca muayene ücreti ne kadar

hastane ssk lıysan 20 ytl özel muanesi 70 ytl . ama hastanede 2 dak ultrasonla bakıyor muanehanesinde 30 dak rahat bakıyor konuşuyor anlatıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
bahar hanıma başka yakında giden varmı bende ona gitmek istiyorum bilgi verirseniz sevinirin

Bahar hanımdan memnun kalmayan duymadım ama çok fazla hastası var,bir arkadaşında dediği gibi hastane devlet hastanesi gibi ben bu yüzden hospitalium ümraniyede Ferda hanımı tercih ettim,Bahar hanımdan memnun kalmaz ya da hastanede çok beklemek istemezseniz Ferda hanımı tavsiye ederim,o da Bahar hanım gibi hem ilgili hem güler yüzlü. Ayrıca duyduğum kadarıyla bazı doktorlar mesai saatleri dışında ve izin günlerinde doğuma çağrılırlarsa ekstra ücret talep ediyorlarmış,ben pazar günü doğum yaptım,Ferda hanım izinliydi ama çağırdık yarım saat içinde geldi doğumumu o yaptırdı ekstra bir ücret de almadı.

Bir de Hospitalium Çamlıcada doğum yapmayı düşünüyorsanız önce odaları gezin derim,standart odalar bana biraz bakımsız geldi,mesela benim odamdaki dikey perdeler doğru düzgün kapanmıyordu zaten bir kaç parçası da eksikti ayrıca odadaki koltuklarda oldukça kirli görünüyordu

teşşekkürler arkadaşım duydugum kadarıylada telefonla randevu alıp gidiyormuşun yine orda bekleniyomu :uhm:

bende muaynehanehanesine gidiyorum başta 2 ay hastaneye gittim ilgisi aynı ama evim uzak vesaitle gidince yoruluyorum eşimde hafta sonu öğleden sonra müsait oluyo o yüzden muaynesine gidiyoruz.

peki hastaneye gittiginde randevu alıp öylemi gidiyosun birde orda randevu aldıgın halde çok bekliyomusun arkadaşlar çok kalabalık oluyo bekleniyo diyorda teşekkürler

peki hastaneye gittiginde randevu alıp öylemi gidiyosun birde orda randevu aldıgın halde çok bekliyomusun arkadaşlar çok kalabalık oluyo bekleniyo diyorda teşekkürler

bahar hnma gitmek için bence erken randevunu al mesela haftaya pzt gidiceksen 1 hafta önce al randevunu .randevuyla gittinmi beklemiyorsun 10 dkfalan bi bankoda ssk işlemleri yapılıyo sonra beklemiyosun hemen giriyoısun dra

hospitaliumda tülay hanıma giden var mı
memnun kaldınız mı :uhm:

HOSPITALIUM da Dr.Mehmet Beyi tavsiye ederim.Arkadaşları hep memnun kaldı .işini iyi yapıyor.çok yoğun olmadığından beklemekten bıkmıyorsunuz.işini iyi yapan bir doktor.444 50 60 tan randevu alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…