Can dostlarımızın kıyafetlerini paylaşmaya ne dersiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bayıldım bayıldımm hepsine
Çok tatlılar Allah sizleri birbirinize bağışlasın inşallah
Bi kaç gündür ben de arkadaşımınkiyle vakit geçiriyorum
Boyu neredeyse belime gelen bi Alman kurdu var
O heybetli, haşin şey biraz sevince nasıl da masum kahve gözlerini dikip bal bal bakıyor bayılıyorum yahuu

Nerede bir Pekinez görsem aklıma geliyorsunuz. Bugün bir ilanda karşılaştım, sevimliliğe üzgün suratına bakar mısınız

Nerede bir Pekinez görsem aklıma geliyorsunuz. Bugün bir ilanda karşılaştım, sevimliliğe üzgün suratına bakar mısınızEki Görüntüle 1630087
Çok güzelmmişşşş bebeğim benim, ne kadar mahsun bakmış öyle, gerçi Pekinez'lerin geneli böyle mahsun ve can alıcı bakar, benim kızım 10 aylık oldu Kasım'da doğum günü yapacağız

Fotoğraftaki ballı lokumu da inşallah onu gerçekten çok sevecek, ailesinden biri gibi görecek insanlar sahiplenir, bütün hayvanlar çok güzel ve muhteşemler ama Pekinez'ler çok başka, sizin birşey öğretmenize gerek olmuyor, onlar vakti gelince herşeyi yapıyorlar

Bu ara o kadar çok Pekinez ilanı gördüm ki hepsi de böyle boncuk gözlü, kıyamam
Maşallah sizinkine de daha minnakmış, uzun ve güzel ömrü olsun

Bu ara o kadar çok Pekinez ilanı gördüm ki hepsi de böyle boncuk gözlü, kıyamam
Maşallah sizinkine de daha minnakmış, uzun ve güzel ömrü olsun
Amin inşallah
Pekinez'ler tutulan bir bir Irk, apartman yaşamına uygun, dişileri kapı önünde etrafta bir tıkırtı olmadan vs asla havlamaz, tuvalet eğitimi deseniz 6. aydan sonra kendisinin otomatikman öğrendiği bir eğitim, çok insancıl gibi bir takım özellikleri var.
Bende bunları kızımı sahiplenince öğrendim, o yüzden Pekinez ilanları çoktur fakat dediğim gibi umarım tüm hayvanlar onları gerçekten seven kişilerce sahiplenilir çünkü burada görüyorum, yaz sezonu Köpekleri sahiplenip sonra sokağa atıyorlar, günah bu hayvanlara, sorumluluğunu üstlenemeyeceklerse egolarını tatmin için almasınlar

Üşüme vb durumda kıyafet giydirilmesi kabulüm tamam ama özellikle sokakta patik ve ayakkabı giydiren köpek sahiplerinin köpeklerine üzülüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…