- 5 Mayıs 2013
- 2.835
- 4.188
- 198
- Konu Sahibi prospectingkit
Evet ilk baştaki konumuz öpüşme eylemi olduğu için ondan bahsettim.Neyse bu konunun içinde o başka bi detay sadece.aman hız sınırını aşmada
gidelim bakalım
şimdik bu söz kimin yahu yasaklar daha çekici hale getirir
ne yani yere çöp atmak yasak yere çöp atasın mı var
benzinliğe ateşle yaklaşmak yasak
yok arkadaş ben illa yaklaşacam
yasaklanmı ya acayip çekicimi geldi diyosun
yada yasaklar çiğnenmek içindir diyerek (bi ergen espirisi yapayım)
pretosta derken
öpüşme eyleme protestosu kepazeliğine demediğini ümid ediyor senden bunu beklemiyorum
çocuğa gerek yok ben kendim başta rahatsız oluyorum sigara içenden yanımda
onun yüzün pasif içiçi oluyorum :)
ve açık açık söyleyemesemde öfürdeyip pöfürdüyorum
zaten otomatik olarak öksürüyorum
çünkü ani dakkada :)(bunu kullanmadan edemedim eltim çok kullanır cümle içinde kullanacam diye kendime sözüm vardı) boğazlarım yanıyor bünye alışık değil çünkü
evet benim yaşantıma yaşayışıma zarar vermediği sürece elbette yok !!!ama benim inancıma kültürüme zarar verecekse!!!!
çıkarım tepkimi gösteririm
ama keyfe kederde bana dokunmayan yılan bin yaşaşın da diyemem
eğer kapılarını açıp dinlemek isterse anlatırım
yok arkadaş ötede bayıl derse de susarım![]()
Evet yasaklar cezbeder.Diyet yaptın mı hiç?Normalde belki canının hiç çekmeyeceği kızartmalar tatlılar diyet yaparken yasak olduğu için canın çeker deli gibi.Bu da öyle bir şey işte kısıtlandıkça daha çok ister insan.
Ben yere çöp atmamayı yasak olduğu için değil doğayı sevdiğim ve kirletmek istemediğim için atmıyorum.Ya da benzinliğe kimseye zarar vermek istemediğim için ateşle yaklaşmıyorum yasak olduğu için değil.Yani insanlara o bilinci öğretirsen yasaklamana da gerek kalmaz.
İşte senin inancına kültürüne nasıl zarar veriyor?Kültür sabit bir olgu değil devingen bir kavram.Yani biz atamızdan dedemizden böyle gördük böyle devam ederiz diyemeyiz.Dünya değişiyor insanlar değişiyor.Kültürler de değişiyor doğal olarak.Kültür değişirken yozlaşmamasını istiyorsan yapabileceğin tek şey çocuk yetiştirmek.Evet sadece bu.Başkasının yetiştirdiğine sen birşey yapamazsın artık.Madem kendi doğrularına göre olsun istiyorsun kendi çocuğunu ona göre yetiştireceksin.