Can Ercan Izmir ameliyat olanlar

Merhaba bende bu doktoran olmayı düşünüyorum sizin yazınızı görünce kararsız kaldım aslında tavsiye etmiyorsunuz sanırım
Kesinlikle, ameliyat sonrası kesinlikle ilgilenmiyor, 2-3 dakikada çok güzel olmuş, güle güle deyip göndermeye çalışıyor, derdinizi anlatmaniza dahi fırsat vermiyor. Bende kemik çıkıntısı kaldı, can ercan bende de var sorun etme dedi .Tekrar gelme diyerek gönderdi.1 yıl 2 ay oldu, 2. Kontrolde tekrar gelmene gerek yok dedi.Sorun çok bariz kendinde gördü,dışarıdan bakıldığında çok net sorunlu ,ben de var şeklinde cevapladı

Merhaba bende can ercanda ameliyat oldum ve memnun değilim banada sana yaptığı gibi güzel deyip başından sağdı acaba istegram adresini verebilrmisin burnunu merak ettim senin

Merhaba ben de kendisine ameliyat olmayı düşünüyorum burnunuzu görmem mümkün mü çok endişelendim yorumunuza

Merhaba hangi sıkıntıdan dolayı gittiniz ve nelerden hoşlanmadınız ben de can beye olmak istiyordum
Benim burnum bı sure sonra pek görüntü olarak hoşuma gitmedi ama geçenlerde gidip sorunumu soyledim ve yardımcı oldu 6 ay sonra tekrar gidicem bu sefer tekrar ameliyat olmak istediğimi soylicem yaptığı işin arkasında ama

Tavsiye etmiyor musunuz? Birde ne kadar ameliyat oldunuz acaba?
Bir yakınım can ercan a ameliyat oldu 3 ay önce 8000tl. Burnu kemerli biraz da genişti. Gayet güzel görünüyordu. Ama şimdi kendi kliniğini açmış bostanlida. 13bin diyor ve önümüzdeki ay 14bin olacak demiş.

Güncel fiyatları nedir bilen var mı bi de memnun kaldınız mı
Bir yakınım can ercan a ameliyat oldu 3 ay önce 8000tl. Burnu kemerli biraz da genişti. Gayet güzel görünüyordu. Ama şimdi kendi kliniğini açmış bostanlida. 13bin diyor ve önümüzdeki ay 14bin olacak demiş.

Back
X