Amin.. Lazer olmadanda agda yaptim omrum boyu:)) yani bi dusuneyim. Ragat bi 20 sene. gebeliklerin son haftalari jilet. Yeni basladim bende lazere. Dusunuyorumda.. agdaya harcadigim paralarla 3 defa lazer yaptirirdim:))Allah herkese lazer maliyetini karşılayacak kadar gülmüyorsa demek ki :))
Lazere gittim bi kollarım sıkıntıydı onuda basladım lazere iyi kötü bi sekilde halloluyoSen nasıl yapıyorsun?
Ücretler ne kadar ya hiçbir bilgim yok bu konuda.Lazere gittim bi kollarım sıkıntıydı onuda basladım lazere iyi kötü bi sekilde halloluyo
Fiyat hakkında bilgi verir misiniz?Amin.. Lazer olmadanda agda yaptim omrum boyu:)) yani bi dusuneyim. Ragat bi 20 sene. gebeliklerin son haftalari jilet. Yeni basladim bende lazere. Dusunuyorumda.. agdaya harcadigim paralarla 3 defa lazer yaptirirdim:))
Cok değişken iller arası hatta ilceler arası özel hastaneler muaynehaneler vs cok değişiyor ama her bütceye göre üc asagı bes yukarı buluyosunÜcretler ne kadar ya hiçbir bilgim yok bu konuda.
Şuan ki ücretler ne kadar bilmiyorum ben 3 sene falan oldu yaptırılalı .. çok memnunum ,Ücretler ne kadar ya hiçbir bilgim yok bu konuda.
Ankara’da önerebileceğiniz yerler olursa açığım.Genital bölgeyi asla kendim alamıyorum. Yok yani, vakti zamanında az denemedim. Gidip merkezlerde aldırıyorum. Benim için bunun yolu budur, bitti. O yüzden başkasına aldıran kadınlara kendin al demek kadar gereksiz bir şey yok. Demek ki başkasına aldırması gerekiyor yani, bu kadar basit. Size tek tavsiyem, gittiğiniz yeri değiştirin. Güzel iş çıkaran temiz nice insan var bu konuda.
Ankara’da önerebileceğiniz yerler olursa açığım.
Benimde kafama takılan bu. Spatula değişsede daldırdığı ağda aynı .bunu kuaförüme demistim.agda çok sıcak mikrop kalmaz ölür demişti. Ama bazı mantar türleri ısıya dirençli ve ısıyla çoğalıyor. Rahat ama çok sağlıksız. Her sürmede çubuk değişmeli bence 1 insana 10 tane en az harcanır bu da kuaförün madden işine gelmez . Sonuç olarak sağlıklı değil.ama zaman zaman gidiliyorSpatulayı değiştirse de daldırdıgı agda aynı yalnız farkındasındır umarım
Nere ora?Yukarıda bir arkadaş da söylemiş. Ağda kavanozu aynı sonuçta. Yeni spatulayı da, oraya daldıracak.
Benim gittiğim yer, küçük ve tek kullanımlık ağdalar kullanıyor. Her kişi için yeni bir ağda ve spatula.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?