Can sıkan kuaför

Allah herkese lazer maliyetini karşılayacak kadar gülmüyorsa demek ki :))
Amin.. Lazer olmadanda agda yaptim omrum boyu:)) yani bi dusuneyim. Ragat bi 20 sene. gebeliklerin son haftalari jilet. Yeni basladim bende lazere. Dusunuyorumda.. agdaya harcadigim paralarla 3 defa lazer yaptirirdim:))

Amin.. Lazer olmadanda agda yaptim omrum boyu:)) yani bi dusuneyim. Ragat bi 20 sene. gebeliklerin son haftalari jilet. Yeni basladim bende lazere. Dusunuyorumda.. agdaya harcadigim paralarla 3 defa lazer yaptirirdim:))
Fiyat hakkında bilgi verir misiniz?

Genital bölgeyi asla kendim alamıyorum. Yok yani, vakti zamanında az denemedim. Gidip merkezlerde aldırıyorum. Benim için bunun yolu budur, bitti. O yüzden başkasına aldıran kadınlara kendin al demek kadar gereksiz bir şey yok. Demek ki başkasına aldırması gerekiyor yani, bu kadar basit. Size tek tavsiyem, gittiğiniz yeri değiştirin. Güzel iş çıkaran temiz nice insan var bu konuda.

Ücretler ne kadar ya hiçbir bilgim yok bu konuda.
Cok değişken iller arası hatta ilceler arası özel hastaneler muaynehaneler vs cok değişiyor ama her bütceye göre üc asagı bes yukarı buluyosun
Hemde belirli süre sonra tamamen kurtuluyosun ağda öyle değil elli yılda olsa yapmak zorundasın

Ankara’da önerebileceğiniz yerler olursa açığım.

Ankara’da önerebileceğiniz yerler olursa açığım.

Ben yurtdışındayım.
Yeni bir yer baktığım zaman google, yelp gibi yorum bulabileceğim yerlerden araştırıyorum orayı. Veya facebooka falan sayfası oluyor birçok yerin. Tavsiye babında müşteri yorumlarına bakabilirsiniz.

Bende Ankaradayım lazer yaptırmak istiyorum önerisi olan varsa bekliyorum. Ama tercihim bir hastane ve doktor gözetiminde olması

Yukarıda bir arkadaş da söylemiş. Ağda kavanozu aynı sonuçta. Yeni spatulayı da, oraya daldıracak.

Benim gittiğim yer, küçük ve tek kullanımlık ağdalar kullanıyor. Her kişi için yeni bir ağda ve spatula.

Spatulayı değiştirse de daldırdıgı agda aynı yalnız farkındasındır umarım
Benimde kafama takılan bu. Spatula değişsede daldırdığı ağda aynı .bunu kuaförüme demistim.agda çok sıcak mikrop kalmaz ölür demişti. Ama bazı mantar türleri ısıya dirençli ve ısıyla çoğalıyor. Rahat ama çok sağlıksız. Her sürmede çubuk değişmeli bence 1 insana 10 tane en az harcanır bu da kuaförün madden işine gelmez . Sonuç olarak sağlıklı değil.ama zaman zaman gidiliyor

Benim agdacim her spatulayi 1 kere daldırıyor kavanoza surup cope atıyor tabi maliyeti azaltmak içinde 1 spatulayi 2 ye bölüyor 1 spatulada 2 sürüş gerçekleştiriyor yani diğer türlü asla baslamazdim herhlde agdaciya

B
Nere ora?

Mini kavanozlu ağdalar var sadece size kullanilir, kalan olursa uzerine isim yazilip bir daha ki kullanim icin saklanir.
Buyuk kavanoz ağda tercih etmeyin.

Yeni yil yada 8 martta lazer merkezlerinde kampanya olur arastirin derim.

Lisede harcligimi cikarmak icin kuaforde ciraklik yaptim agda isleriyle ugrasan abladan biseyler ogreniyorum falan yanindayim hep neyse kizlar 2 kuaforde calistim ve kardesimde calisti yemin ediyorum igrenc hepsi!!! Kadinin bikini bolgesini aldi o cubukla obur gelen kadinin biyigini aldi abla napiyosun dedigimde karisma sen bu isler boyle heryerde derdi o sedye ortusu hele aman allahim!!! Gunde kac ciplak popo degiyo bilemezsiniz hakkiniz var degistirmek zorundalar ve size tavsiyem dikkat edin ben calisirken caktirmadan degistiriyodum atiyodum ama ne kadar sonucta ciragim orda onlar ne dese yapmak zorunda kaliyodum kuaforde calistiktan sonra kuafore gitmez oldum yani o kadar deyim size...

Canim ben de cok huyluyumdur. Sinirlenirse sinirlensin napalım yani. Hakkı yok o başka. Kimse ustüne alınmasin. Bir onceki müşteride virüs veya cilt hastalığı olur sana da gecer.

Annem her sürüş için farklı spatula kullanıyo. Çünkü konserve ağdaya yeniden daldırıyosun müşteriye değen spatulayı. Annem hijyen takıntılıdır kendisine yapılmasını istemediği hiçbişeyi müşterilerine yapmaz. Konunuzu okusam kendisine gittiğiniz yerin adını isteyip kuaförler odasına şikayet eder iğrençmiş gerçekten. Evet biraz daha maliyetli oluyo annemin yaptığı ama en azından içi rahat
Bu arada eli çabuktur 4 5 sürüşte biter bikini bölgesi. Adam başı 5 çubuk için insan sağlığını riske atmak zalimce değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…