- 14 Ağustos 2018
- 21.028
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.567
- 598
Yok by soprano iste gitmistim.Nasıl değil, ciddi soprano ile lazere gidio memnun kalmadınız mı? Bakın orada cihazın sağıldığı merkezlerın ısımerı var, sizinki de var mı orada?
Genelde buz lazer dıye başka cihazlar ile lazer yapıyorlar sma gerçek cıhaz olmuyor,
Nasıl değil, ciddi soprano ile lazere gidip memnun kalmadınız mı? Bakın orada cihazın satıldığı merkezlerın isimleri var, sizinki de var mı orada?
Genelde buz lazer dıye başka cihazlar ile lazer yapıyorlar ama gerçek cıhaz olmuyor, öyle mi oldu acaba ya da cıhazı mı ıyı kullanmadılar.
Buz lazer benim mucizem valla, benim tüyler genelde sarı ve çoğu lazer cihazı görmüyordu. Beni ağrısız acısız kurtaran buz lazer oldu açıkçası. Reklam değildir, ehehe.
Nasıl değil, ciddi soprano ile lazere gidip memnun kalmadınız mı? Bakın orada cihazın satıldığı merkezlerın isimleri var, sizinki de var mı orada?
Genelde buz lazer dıye başka cihazlar ile lazer yapıyorlar ama gerçek cıhaz olmuyor, öyle mi oldu acaba ya da cıhazı mı ıyı kullanmadılar.
Bu en eski sistem alexandrete cande pro bence cok iyi ben 4 seans ona girdim sonra baska cihaza hatirlamiyorum ama merkez degistirmistim. Ama jelli ve ipl olanlarin kötü oldugunu biliyorum. Alexandra da cok acılı yaaaa
İki seans gittim, resmen parladım astoria. Müthiş ucuz da bir fiyat aldım, Nişantaşı'nda genelde platinum v ya üç bin lira civarı ya da bıkını koltuk altı ve bacak ıcın beş yüz lira seans ücretli ıstiyorlar. Resmen son model makıne ıle, ağda parasına lazere gıdıyorum. Evet buz lazer senın kılları da görüyor beyazları ve çok çok açıkları görmüyorlar.
Alex kalın. Kılları etkilidir, inçe kıllarda etkisi yoktur diğeri gibi ve ayva tuyu dediklerımızı kalınlaştırma durumu var. O yüzden yüzde asla alex e gitmemem lazım.
Sen buz lazere bir kez gırmıssın, bence onda da kadın ıyı yapmamış. Çünkü gerçekten kıllar dökülüyor.ısıyı düşük vermıstır belki.
Benim yaptırdığım zaman yeni yeni yayılıyordu buz lazer, yıllar oldu yaptıralı çok memnunum ne yalan söyleyeyim. Sosyetik bir semtte yaptırmıştım ben ilk oralarda vardı. Tüm vücut 1500 civarı bir şey vermiştim tee yıllar önce. Şu anki fiyatları bilmiyorum.
Hı farkındayım bir çözümün var mı bunun için?
Tüm vücut derken ne var içinde? Ben de 1000 liraya 8 seans aldım( bıkını, koltuk altı ve tüm bacak). Hala o makinenin en son modeli sosyetık zengın semtlerde genellıkle.
Seninkilerle aynı, ekstra olarak yarım kol ve dudak üstü var. Kollarımdaki tüyler sarı sarıydı hoşlanmıyordum, kız kardeşim aldırma dedi ama aldırdım yine de. Benim 6 seansta bitti ama çok fazla değildi normalde de bacaklarımın üstünün belli kısımlarında hiç çıkmıyordu benim böyle yarım yarım gibi bir değişik. Tam bacak yaptırdım ama yarım alt bacak da yaptırsam olurmuş yani.
Aynısı üst bacakta yok denecek kadar az kıl var, hatta arkalarda hiç yok. Alt bacakta yer yer keklikler var ve ciddi az kıllı ama azıcık da olsa kıl, yazın çok sınır bozucu uğraşmak. En sevındıgım kısım koltuk altı ve bıkını oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?