Nasil basliycam bilmiyorum henüz toparlayamadiim haladevlet memuruna nasıl çıkış verecek ki?
yalnız kalıp kurmamak için ufak ufak başlayın derim ben.
Benim Ise donesim de yok henüz toparlayamadim 15 gün oldu çok sikliyorum lohusadayim henüzBasin sagolsun canim,Allah rahmet eylesin
Canin ise donmek istiyorsa don diyecegim ama birazdaha evde dinlenmende fayda var bence
Nasil basliycam bilmiyorum henüz toparlayamadiim hala
Anladim canim,gececek emin ol biraz dinlen evde gerekirse raporunu uzatirsin kendini ne zaman iyi hissedersen o zaman donersin uzulme once ruhen kendini toparlamaya bak Allah yardimcin olsun evde oldugun surede kitap oku eglenceli filmler diziler falan seyretBenim Ise donesim de yok henüz toparlayamadim 15 gün oldu çok sikliyorum lohusadayim henüz
Amin saolun araştırmaya calisiyorum benim gibi yasayip böle izin kullanan varmi aramizda?oncelıkle basın sagolsun ALLAH baska acı yasatmasın
lakın doğum ıznı konusunu ıyı arstır derım.ıllakı bılen bırılerı vardır memurıyette...sıkıntı olmasın sonra
Erken başlamış arkadaşın ben olsam bebegimle ilgilenirdi bebeğim yokHenüz 15 gün olmuş sezeryan olalı, daha erken değil mi.
Benim tavsiyem 40 gün lohusalık dönemini atlatmanız, dikişlerinizin güzelce iyileşmesi.
Sonra da işe başlamanız.
Süreyi maksimum kullanmanız gereksiz, hem işte kafanız dağılır, hem manevi tatmin olursunuz.
Çalışana evde boş boş oturmak zor.
Bir arkadaşım doğumdan 30 gün sonra işe başlamıştı. Daha lohusalığı bitmeden. Kendi isteği ile. Bebeğini emzirmiyordu, evde kayınvalidesi mama veriyordu.
Başınız sağolsun, Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin.
Esim konuşacak amirimle. Tam emin de değilim. olu dogum yapan devlet memura izin hakki nasil bilmiyorum benim gibi yasayip kaç gün izin kullanmistir??başın sağolsun öncelikle.
Bebek olmadığı için size uygulanan kanun farklıdır muhtemelen.
Tam 8+8 değildir mantıken.
Amirin öyle dediyse haybeye atmamıştır kafasından.
Bekliycem zaten ruhen fiziken toparlayamadim omur boyu olsa oğlumu unutamiycam.. Anne babanin en büyük acisi evlat acisidirGeçmiş olsun canım Allah sabır versin,çok zor bir durum.İyileşene kadar bekle zaten fiziken ve ruhen 3 ayda anca iyileşirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?